![]() |
|
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin) |
RE: Yet Another Webshare Plugin - kraftwerk007 - 02.5.2025 Na tohle ti logicky nikdo nedokáže odpovědět. RE: Yet Another Webshare Plugin - JanoHD - 02.5.2025 Milí kolegovci aj keď mám na tieto témy ohladne WS svoj názor, myslím že by ste si mali niektorí uvedomiť že to čo tu predvádzate je neúcta jednak voči autorom doplnku, ktorý tomu obetoval čas zadarmo a tým že to tu rozpitvávate tak riskujete to že si to tu dakto všimne a budete tak maximalne čučať do stropu. Týmto vašim prístupom ma len dalej utvrdzujete v tom že podobné doplnky by mali byť prístupné len pre uzavreté spolky s overenými ľudmi, darmo sa mi tu budeme baviť z riešeniami, ktoré niektorí ľudia sú schopný znefunkčniť. Príkladom takého človeka je jeden nemenovaný slovak s jeho už legerndárnym webom kde furt promuje VPN. Tento človek tým ako fajne veci zverejnuje si asi neuvedomuje, alebo mu to je jedno že ničí veľa doplnkov na CZ/SK scene. RE: Yet Another Webshare Plugin - meda - 02.5.2025 Informace OT: Spolek ASTV.CZ https://www.aktv.cz/o-nas/ https://rejstrik-firem.kurzy.cz/05939704/asociace-komercnich-televizi-z-s/ Na trhu dohližitelských orgánů začíná být těsno. Různé Rady jsou vydržované z daní, výpalné z datových nosičů už je naporcované. Takže potřebují vytvořit komoditu ze škodních náhrad. . . @JanoHD: Takže jsi "takému človeku" a jeho webu zmínkou tady vytvořil reklamu? RE: Yet Another Webshare Plugin - JanoHD - 02.5.2025 škoda už hovoriť o takých ľudoch (vieme ktorí ...) RE: Yet Another Webshare Plugin - Aethain - 02.5.2025 Zdravím, chci se zeptat, když si v YAWP uložím film do oblíbených a pak chci pokračovat ve sledování v pozici kde jsem skončil, tak bohužel začne vždy od začátku. Když ho pustím rozkoukaný přímo v YAWP tak pokračovat ve sledování funguje, jde to nějak udělat, aby to tak fungovalo i přímo, když ho spustím v oblíbených? RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 02.5.2025 @beitlj: Hmm, to je zajímavý názor. Jak si to "stažení doplňku" a jak to "požádání" představuješ? To přeci nic neřeší, Doplněk tu je, v nespočet kopiích u uživatelů, takže tím, že ho autor stáhne z repozitáře, se jen zpomalí jeho šíření. Pokud k nějaké akci dojde, tak k takové, že Webshare bude donucený vypnout funkci prohledávání. Pak nebude muset nikdo doplněk stahovat, protože bude k ničemu. Yet Another Webshare Plugin - beitlj - 02.5.2025 JiRo : Toje taky pravda. Proč chodit je kováříčkovi když můžeš jít za kovářem. Nevím jak to chodí v “soukromém” sektoru s kontrolou legálnosti ale jak to chodí ve firemní sféře vím. Ale třeba by mohl být požádán Github nebo hostingová společnost kde autor své repo provozuje. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 02.5.2025 @beitlj: YAWSP pouze využívá veřejně dostupné api Webshare s funkcí vyhledávání. Takže jestli je někdo první na ráně, tak je to samotné Webshare. Jestli si dobře vzpomínám, tak vyhledávání bylo to první, co muselo svého času vypnout uloz.to. RE: Yet Another Webshare Plugin - hanyszekcz - 03.5.2025 Zdravim chtel bych se zeptat proc mi nejde doplnek? Stale hazi chybu po instalaci. Je potreba mit urcitou verzi kodi? RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 03.5.2025 @hanyszekcz: Jakou? RE: Yet Another Webshare Plugin - hanyszekcz - 03.5.2025 (03.5.2025, 23:37)jkmh Napsal(a): @hanyszekcz: Jakou? Uz jsem na to prisel, musel jsem zmenit heslo. Kazdopadne diky. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 04.5.2025 (02.5.2025, 7:37)beitlj Napsal(a): Může se v brzké době stát že bude autor doplňku AKTV požádán o stažení tohoto doplňku?Zdrojove kody su volne na internete a vyuzivaju verejne dostupne a zdokumentovane api. Nemaju preco ziadat jeho stiahnutie. Ked uz, obratia sa na WS, aby zamedzilo pristup ku vyhladavaniu. RE: Yet Another Webshare Plugin - JanoHD - 04.5.2025 Mám pocit že koniec sa blíži ... RE: Yet Another Webshare Plugin - Sabiza - 04.5.2025 Ten konec se blíží každých několik měsíců v posledních 35 letech. RE: Yet Another Webshare Plugin - Pitris66 - 04.5.2025 (26.4.2025, 23:40)cache Napsal(a): @Pitris66: ak smiem vediet, ake dlhe si mal to heslo? Omlouvám se, že reaguji až teď - měl jsem osm písmen, vše malými a nefungovalo. Po změně hesla o délce sedm písmen opět vše malými, funguje bez problémů. Dále se rovněž připojuji k děkovačce za doplněk. RE: Yet Another Webshare Plugin - mirodk188 - 05.5.2025 Len info pre autora a majitela doplnku, navod uz koluje FB, nahlasit sa mi ho nepodarilo, nakolko nie som vlastnik. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 05.5.2025 @mirodk188: je mi to jasne, aj som ho videl, ale nic s tym nespravim. Ako som pisal, ten doplnok je volne na internete, TMDB je oficialny doplnok, toto forum je tiez verejne a hlupost ludi je nekonecna, nevysvetlis im, ze ked to budu vsade kricat, tak vypnu aj vyhladavanie.. Uz chyba len navod od "eM-T" ktory postne vsade kde sa da, pripadne rovno cela stranka s podrobnym navodom, ako niekto spravil aj pre nebohe SCC onehda.. Ja som kedysi donutil "eM-T" stiahnut clanok o mojom repe tym, ze ked ho vydal, vypol som docasne repo, a potom tam dal ten oznam, kedze on ponukal ludom zip na staihnutie repo cez platenu sluzbu a to mi vyslovene vadilo. Teraz je to uz ale fuk, upravili by tie navody tak, ze stiahnite si to z githubu, alebo by rovno pripajali aj zip k navodom.. Ja si skusim najst cas a fixnut ten problem s niektorymi heslami, ak najdem nejake konkretne, ktore bude robit problem. Premyslam, ze mozno tam pridam nejaku moznost na velmi zjednoduseny "homebrew" katalog, ze si v nastaveniach zadate url na nejaky json, pripadne jednoduche api, ze si k tomu mozu ludia spravit vlastny sukromny mini katalog a posielat si ho medzi sebou a hostovat kde len chcu (webzdarma, ci github).. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 05.5.2025 Pre zaujimavost, existuje fork, autora nepoznam, ale pustil sa tam podla popisu do organizacie vysledkov, takze mozte skusit pripadne (ja som neskusal, len si vsimol). https://github.com/-censored- RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 05.5.2025 @cache: Ten doplněk jsem kdysi zkoušel, vypadá to lákavě, ale např. ta detekce sezon a epizod není ani zdaleka 100%. Často to najde jen část sezon i když tam ty soubory jistě jsou. Alespoň já je z TMDb Helperu naleznu. Jak prohledáváním přes celý seriál, tak po jednotlivých sezonách i po jednotlivých epizodách. Ale tak snad na tom pracuje dál a tuhle část ješte vylepší. RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 05.5.2025 Ono těch pokusů bude asi víc. |