![]() |
|
IPrima - Roman Smolka - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: IPrima - Roman Smolka (/prispevek-iprima-roman-smolka) |
RE: IPrima - Roman Smolka - pesha - 17.1.2023 Ahoj všem, u pořadu Prostřeno! není vidět poslední sezóna - nevíte, v čem je problém? Děkuji RE: IPrima - Roman Smolka - meda - 17.1.2023 Jistě ses podíval i na web iprima a zjistil, kolikátá že je ta poslední sezóna. RE: IPrima - Roman Smolka - marekfri - 08.2.2023 Ahojte, planuje autor alebo niekto iny update pluginu po zmene na prima+, zoznamy nacita, ale samotne video uz neprehra, dakujem IPrima - Roman Smolka - tomascrayfish - 08.2.2023 Je to tak, přehrávání čehokoli v doplňku nefunkční s hláškou o neobdržení autorizačního kódu. Zároveň u seriálů nejsou vidět všechny epizody. Něco se na iprima.cz změnilo a bude třeba doplněk upravit, pokud to tedy je možné... Tak jsem koukal na web iprima.cz a je úplně předělaný, což bude ten důvod nefunkčního doplňku. Našel by autor nebo někdo kdo tomu rozumí čas jej upravit? RE: IPrima - Roman Smolka - xixi22 - 09.2.2023 Jak keby sa dohodli markiza zdechla a iprima detto RE: IPrima - Roman Smolka - josfiala - 13.2.2023 Také se mi již nezobrazují archivy iPrimy. Doplněk je v suočasné době tedy neaktuální.Prima vše přesunula na Prima+. Připojuji se k dotazu na autora Romana Smolku jestli uvažuje o aktualizaci doplňku na Prima+. Díky za reakci. Josef RE: IPrima - Roman Smolka - meda - 13.2.2023 Tak v Androidu se aktualizoval na Prima+ a archivy i živá už zobrazuje. Udělal jsem si samozřejmě a jasnozřivě předtím registraci na webu Prima+ stejnou, jako na iPrima. Kdo teď vlastně dělá úpravy na doplňku, vůbec nevím. RE: IPrima - Roman Smolka - pesha - 15.2.2023 Zdravím všechny, u mě taky problém s Prima+, zobrazí se jen seznam jednotlivých dílů, přehrát ale nejdou :/ RE: IPrima - Roman Smolka - Lukas77 - 15.2.2023 ...web prima zoom se nezměnil. Nebylo by možné doplněk upravit na tento web..? RE: IPrima - Roman Smolka - Lukesmaza - 16.2.2023 (13.2.2023, 22:03)meda Napsal(a): Tak v Androidu se aktualizoval na Prima+ a archivy i živá už zobrazuje. Udělal jsem si samozřejmě a jasnozřivě předtím registraci na webu Prima+ stejnou, jako na iPrima.O čem to tady proboha píšeš? Doplněk se nijak zatím neaktualizoval a je nefunkční, leda tak oficiální aplikace primy a ta s tímto tématem nijak nesouvisí. Mimo jiné přihlašovací údaje na iprima jsou totožné s prima+, není potřeba dělat zádnou novou registraci. (15.2.2023, 13:56)pesha Napsal(a): Zdravím všechny, u mě taky problém s Prima+, zobrazí se jen seznam jednotlivých dílů, přehrát ale nejdou :/To se ti zobrazuje ještě z přednačteného iprima, když se z doplňku odhlásíš a znovu přihlásíš, tak se ti nenačte vůbec nic. RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 18.2.2023 Zdravím všechny uživatele. Doplněk využíval stejné API, na kterém fungovala mobilní aplikace iPrima. S přechodem na Prima+ se API změnilo a bude potřeba vykoumat, jak to teď funguje. Update mám určitě v plánu, ale nejsem teď schopný říct kdy přesně, jelikož volného času aktuálně nemám moc. RE: IPrima - Roman Smolka - meda - 18.2.2023 Naprosté pochopení. Díky. RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 27.2.2023 Poslal jsem do repozitáře verzi 1.4.3, kde je oprava přihlašování od cedel1 (Lukáš Říha). Jinak to zatím funguje na původním API. Snad to nějakou dobu vydrží. RE: IPrima - Roman Smolka - mirval - 27.2.2023 Repozitář 1.3.0 nabízí i nadále verzi 1.4.1. Jak se dostali k verzi 1.4.3? Čekat? RE: IPrima - Roman Smolka - PetrM - 27.2.2023 @Roman.s: Paráda, díky moc. @mirval: Já tam mám 1.4.3. Zkus volbu Zkontrolovat aktualizace v kontextovém menu u repozitáře. RE: IPrima - Roman Smolka - Madoxxx - 27.2.2023 Díky moc ? živě vysílání funguje, bohužel porady z archivu ne...,,chyba autorizace" RE: IPrima - Roman Smolka - mirval - 27.2.2023 (27.2.2023, 8:22)mirval Napsal(a): Repozitář 1.3.0 nabízí i nadále verzi 1.4.1. Jak se dostali k verzi 1.4.3? Čekat?Díky, vyřešeno, už to jede. Musel jsem ručně znovu instalovat repozitář, pak se to aktualizovalo automaticky. RE: IPrima - Roman Smolka - PetrM - 27.2.2023 @Madoxxx: Mě jde i archiv, máš opravdu poslední verzi? Zkontroloval jsi přihlašovací údaje? RE: IPrima - Roman Smolka - Madoxxx - 27.2.2023 Už frčí i archiv ....nevím co bylo špatně ale už to jde. Diky RE: IPrima - Roman Smolka - meda - 27.2.2023 (27.2.2023, 0:17)roman.s Napsal(a): Poslal jsem do repozitáře verzi 1.4.3, ...@roman.s: Připojuji icon.png 512x512 v ZIPu pro Prima Plus. (Původní je zase v nějaké keši.) Odebírám zipy... |