XBMC-Kodi.cz
Skylink LiveTV Addon - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Live TV & PVR (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-live-tv-pvr)
+--- Téma: Skylink LiveTV Addon (/prispevek-skylink-livetv-addon)

RE: Skylink LiveTV Addon - Michal6677 - 26.4.2024

U mna funguje na Google TV. Kodi 21 mam uz dlhsie, instaloval som cez apk nie zo google play lebo tam este nebol, ked som to aktualizoval.

RE: Skylink LiveTV Addon - JanoJ - 27.4.2024

Zdravim,
hral som sa s tymto addonom na cinskej android krabicke Vontar X3 so SlimboxTV romkou (ATV9) a frci to celkom obstojne. Mal som problem v Kniznici (Library), vyskocila tam tato chybka:

Kód:
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.sl/library.py", line 234, in play
playitem.setCast([{'name':a} for a in data['actors']])
TypeError: 'NoneType' object is not iterable
Som lenivy sa ucit python, tak som len na drevorubaca zacementoval ten setCast:

Kód:
#if 'actors' in data:
#  playitem.setCast([{'name':a} for a in data['actors']])
Potom sa to rozbehlo, upravane zipko v prilohe, mozno to niekomu pomoze...

RE: Skylink LiveTV Addon - marcakv - 06.5.2024

Ahoj ... po nastaveni doplnku Skylink Live TV a nastaveni cesty pre ulozenie playlistu m3u a EPG stale chybova hlaska "M3U playlist sa nepodarilo vytvorit" ... deje sa to na roznych telkach TCL, Chiq ... pritom samotny doplnok funguje (archiv aj zive vysielanie) len nevytvori M3U pre vlozenie do IPTV Simple Client ... v com moze byt problem? Dakujem ...

RE: Skylink LiveTV Addon - predator.1 - 06.5.2024

Máš povolená oprávnění pro Kodi v systému Android v nastavení? Po přechodu na K21 mi to dělalo taky, včetně dalších věcí.

RE: Skylink LiveTV Addon - marcakv - 06.5.2024

(06.5.2024, 12:48)predator.1 Napsal(a): Máš povolená oprávnění pro Kodi v systému Android v nastavení? Po přechodu na K21 mi to dělalo taky, včetně dalších věcí.

Dakujem velmi pekne !!! ... problem bol v tom povoleni pre KODI ... uz to funguje ... super ;)

RE: Skylink LiveTV Addon - JohnAxel - 30.7.2024

Ahoj, prestalo mi fungovat zive vysilani, archiv funguje. Neporadi nekdo prosim. Mam Kodi 19.3. Dekuji

RE: Skylink LiveTV Addon - fofer - 30.7.2024

(30.7.2024, 18:48)JohnAxel Napsal(a): Ahoj, prestalo mi fungovat zive vysilani, archiv funguje. Neporadi nekdo prosim. Mam Kodi 19.3. Dekuji

mám stejný problém prosím o opravu...

RE: Skylink LiveTV Addon - Keymag - 10.9.2024

Ahoj, chtěl jsem nainstalovat Skylink Live TV z XBMC-Kodi CZ/SK repozitář, ale bohužel tam není.
Nevíte proč zmizel nebo ho najdu někde jinde?
Verze Kodi 21.1 pod Windows 10 i pod Androidem a verze repozitáře XBMC 1.3.0
Děkuji

RE: Skylink LiveTV Addon - jiro77 - 13.9.2024

Zdravím.
Tiež som chcel nainštalovať doplnok z xbmc.kodi-cz ale nieje tam. Ako by som ho mohol nainštalovať?

RE: Skylink LiveTV Addon - jkmh - 14.9.2024

@fofer: @Keymag: Napřed si zjistěte, jestli na vaší platformě bude vůbec fungovat. Skylink změnil používání DRM. Tuším, že od té doby funguje skylink obecně jen na certifikovaných zařízeních a ve webových prohlížečích. Ale třeba se něco změnilo...
A nebo použijte způsob, který je popisován výše.

RE: Skylink LiveTV Addon - JiRo - 14.9.2024

A kromě toho resp. následkem toho, co píše @jkmh, autor další práci na doplňku zastavil a doplněk již v repozitáři není, a pokud se něco nezmění, tak ani nebude.

RE: Skylink LiveTV Addon - jiro77 - 14.9.2024

A odkiaľ by sa dal stiahnuť keď v repozitáry už nie je?

RE: Skylink LiveTV Addon - jkmh - 14.9.2024

@jiro77: Tak na to ti odpoví jen kolega Google nebo autor doplňku.

RE: Skylink LiveTV Addon - JiRo - 14.9.2024

Doplněk je na github autora.

RE: Skylink LiveTV Addon - Keymag - 22.9.2024

Ahoj, je mi asi celkem jasné, že už se s tím asi moc neudělá, ale přesto to napíšu.  V doplňku Skylink live tv přestalo fungovat generování EPG. Tak v IPTV simple client není vidět co dávají.

RE: Skylink LiveTV Addon - fofer - 25.9.2024

Funguje vám živé vysílání na skylinku?

RE: Skylink LiveTV Addon - Keymag - 25.9.2024

(25.9.2024, 15:44)fofer Napsal(a): Funguje vám živé vysílání na skylinku?

Taky mi živé vysílání nejde. Archiv funguje. 
V IPTV Simple Client live pořád funguje, ale tam nejde pro změnu EPG.
Bohužel majitel doplňku už to asi neopraví, dal doplněk do archivu a už není ani v repozitáři XBMC.
Zatím se mi nepodařilo najít nikde náhradu.
Velká škoda, originál aplikace mi nevyhovuje, je samostatná, není to v kodi.

RE: Skylink LiveTV Addon - jurish - 25.9.2024

(22.9.2024, 11:17)Keymag Napsal(a): Ahoj, je mi asi celkem jasné, že už se s tím asi moc neudělá, ale přesto to napíšu.  V doplňku Skylink live tv přestalo fungovat generování EPG. Tak v IPTV simple client není vidět co dávají.

Pokusil jsem se upravit stahování EPG, kdo víte jak, zkuste si nahradit skylink.py tím z přílohy (původní si raději zálohujte).

(Edit - oprava přílohy, nevím jak se mi to původně podařilo "nezazipovat")

RE: Skylink LiveTV Addon - Keymag - 25.9.2024

(25.9.2024, 17:09)jurish Napsal(a):
(22.9.2024, 11:17)Keymag Napsal(a): Ahoj, je mi asi celkem jasné, že už se s tím asi moc neudělá, ale přesto to napíšu.  V doplňku Skylink live tv přestalo fungovat generování EPG. Tak v IPTV simple client není vidět co dávají.

Pokusil jsem se upravit stahování EPG, kdo víte jak, zkuste si nahradit skylink.py tím z přílohy (původní si raději zálohujte).

Bohužel ta tvoje příloha mi nejde otevřít. Hlásí mi to "Došlo k chybě v kompripovaném souboru"

RE: Skylink LiveTV Addon - jkmh - 25.9.2024

@KeymagProtože to není archiv. Soubor jen přejmenuj na skylink.py

Nevím, jestli to autor udělal úmyslně nebo z neznalosti. Pokud úmyslně, pak to zapoměl napsat.

Údajně je soubor již správně uložen jako ZIP