![]() |
|
PROBLÉM - SK CZ Repozitar - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - software (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-software) +--- Fórum: Repozitáře (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-repozitare) +--- Téma: PROBLÉM - SK CZ Repozitar (/prispevek-problem-sk-cz-repozitar) Stran:
1
2
|
PROBLÉM - SK CZ Repozitar - reinarnate - 10.12.2016 Ahojte, neviem čo sa deje včera som spustil KODI a nejde mi skoro žiadny doplnok z SK CZ repozistára. Potom som aktualizoval KODI na JARVIS 16 skúšal som aj 17.... vložil som znovu REPOZITARE a už mi načítalo video doplnky len zo základného balíka kde nieje v podstate nič okrem nejakých pár archívov NOVA , PRIMA, SME (cca 8 zdrojov na sledovanie a žiadny filmový ani seriálový) už mi tam nenabehol ani SOSAC ani nič také čo by sa dalo sledovať. Pred tým sa mi to stávalo len keď bol plugin zastaralí a bolo treba ho prosto aktualizovať teraz už je aktualizovaný a nejde aj tak. Ešte pred pár dňami som normálne fungoval pozeral som filmy cez SOSAC a pod. a teraz už nič , funguje vám to niekomu normálne ? Alebo to nejde len mne. diki RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - Rossi D - 10.12.2016 Zkusil jsi repozitář odinstalovat, restartovat, stáhnout odsud → Kodi CZ/SK repozitář a nainstalovat jej znovu (popřípadě opět restart) ? RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - vlado - 10.12.2016 To isté aj u mňa. Preinštaloval som nanovo Kodi 16 aj 17 a nič. Ide mi zopár filmov na Exoduse a Prima na Sosáči. Seriály prázdne okrem abecedy. RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - reinarnate - 10.12.2016 skúšal som to, už včera skúšal som inštalovať aj KODI vo verziách 14,15,16 a dokonca aj 17beta .po inštalácií aj po odinštalovaní repozitárov som dal vždy resetol ale nič sa nestalo teraz mi pri DMD-Czech XBMC a XBMC Doplňky (CZ & SK) zobrazuje hlášku že "deprecated" aj napriek tomu že som tie doplnky aktualizoval na najnovšiu verziu, ktorá je dostupná. (10.12.2016, 9:50)vlado Napsal(a): To isté aj u mňa. Preinštaloval som nanovo Kodi 16 aj 17 a nič. Ide mi zopár filmov na Exoduse a Prima na Sosáči. mne nechce nainštalovať ani EXODUS vraj sa nevie pripojiť , sosac mi nejde vôbec ani nič iné jedine tak archívy NOVA , PRIMA, i Vysielanie ČT , SME a proste to čo nikto nepozerá RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - Rossi D - 10.12.2016 Možná to nevidím, ale je zde někde zmínka na čem Kodi vlastně provozujete ? Je tu možnost, že bude chyba na onom zařízení po nějaké nedávné aktualizaci .... RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - reinarnate - 10.12.2016 mam to inštalované na tomto notebooku > https://www.asus.com/Notebooks/N56VJ/specifications/ mam inštalovaný Win 10 PRO 64bit do teraz mi všetko bežalo na tomto systéme bez problémov len posledné 2 dni nič, ešte v pondelok som pozeral cez SOSAC film. Inak som to pred chvíľou skúšal aj na druhom PC na Linuxe a tam to robí presne to isté a tiež je tam pri doplnkoch napísané že je to zastaralé ale na linuxe sa mi ani neda aktualizovať ten doplnok RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - vlado - 10.12.2016 Doteraz mi Kodi fungoval bez problémov na PC Win10, mobile Samsung S5 mini a na tablete Samsung Ativ Win8. RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - Rossi D - 10.12.2016 Síťový problém ? Blokace "něčeho" ? U mne žádný problém → Win/Linux, RPi/HTPC/PC RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - PetrM - 10.12.2016 Nemáte náhodou stejného poskytovatele internetu? RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - ros - 10.12.2016
repository.kodi-czsk-1.0.2.zip (Velikost: 44,4 KB / Stažení: 194)
@reinarnate Opravdu instalujes spravne repo ? RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - reinarnate - 10.12.2016 inštaloval som to čo bolo aktuálne na stránke http://kodi-czsk.github.io/repository/ skúšal som vypnúť aj antivir aj firewall dočasne ale tiež nič , čo sa týka poskytovateľa internetu tak neviem do teraz mi to išlo v pohode všetko RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - vlado - 10.12.2016 Neviem, možné je všetko. Ja mám Flexicomm. Prešiel som si všetky úkony, ktoré som pred tým výpadkom urobil. Nič mi nenapadlo. Všetko po starom. RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - reinarnate - 10.12.2016 aj mam flexicomm RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - vlado - 10.12.2016 Je to divné. Prečo mi potom idú filmy na Exodus, seriály na Prime. RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - reinarnate - 10.12.2016 vlado: mne nejde ani exodus RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - hoss - 10.12.2016 Exodus normálně funguje... RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - reinarnate - 10.12.2016 mne to vypisuje že sa nedá pripojiť keĎ to chcem nainštalovať RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - ros - 10.12.2016 Vyhledem k tomu, ze mate oba stejneho poskytovatele internetu, tak bych videl problem tam. Momentalne napr. zkousim super novy Kodi 18 - Alpha 1 a doplnky funguji. Jsem u UPC. RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - vlado - 10.12.2016 Neviem prečo a čo by poskytovateľovi mohlo vadiť na Kodi. RE: PROBLÉM - SK CZ Repozitar - reinarnate - 10.12.2016 to neviem ani ja , viem že pár krát sa mi už stalo že mi niektoré veci nešli a po týždni zase nabehli ale nikdy sa mi nestalo že by mi to nechcelo ani len pripojiť k pluginom |