![]() |
|
Fameplay.tv - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Fameplay.tv (/prispevek-fameplay-tv) |
Fameplay.tv - waladir - 26.5.2024 Fameplay.tv Doplněk pro Fameplay.tv (bývalá Mall.tv) Změny: v1.0.3 (4.8.2024) - oprava generování hlavního menu v1.0.2 (2.6.2024) - nová ikona (díky delfin-chikago) v1.0.1 (26.5.2024) - úprava URL streamu v1.0.0 (25.5.2024) - první verze RE: Fameplay.tv - waladir - 02.6.2024 Díky @delfin-chikago: má doplněk novou ikonu. Změna se může projevit až po nějaké době, kvůli keši v Kodi. RE: Fameplay.tv - meda - 02.6.2024 Tyto mé příspěvky přeskočte až k #11, chyba je na mé straně a nepochopení, která ikona je nová! Fame Play jsem dosud neměl. Z "našeho" repa jsem teď instaloval do mobilu Kodi 21/Android 11. Pro spuštění videa jsem Kodi musel restartovat. Objevila se zrejmě stará ikona na ploše, prestože v infu nastavení doplňku je nová. Vlastně bych neměl mít starou ikonu nakešovanou, ne? RE: Fameplay.tv - waladir - 02.6.2024 @meda: zkus při vypnutém Kodi smazat obsah adresáře Thumbnails nebo zkus počkat, jestli se ikona refreshne. RE: Fameplay.tv - JiRo - 02.6.2024 Mazání adresáře Thumbnails by mělo být vždy provedeno současně se smazáním databáze kodi Texture<nn>.db. RE: Fameplay.tv - meda - 02.6.2024 Nevadí mi stará ikona. Jen nevím, kde se vzala, když jsem Fameplay před jeho instalací vůbec neměl? Není vám to divné? RE: Fameplay.tv - waladir - 02.6.2024 Původní ikona ještě zůstala přímo v repozitáři (https://mirror.xbmc-kodi.cz/addons/matrix/plugin.video.fameplay.tv/). Asi se tam bude muset updatnout "ručně". RE: Fameplay.tv - JiRo - 02.6.2024 @meda: Většinou pomůže aktualizace tou samou verzí doplňku, což by mělo obrázek v cache změnit. RE: Fameplay.tv - meda - 03.6.2024 Těžko. V souborech dopňku v.1.0.2, jak se mi nstaloval, je stále stará ikona. Na GitHub repa také - asi nedokončená aktualizace, přestože i tam je 1.0.2. A je to tak, že při instalaci 1.0.2 je v Info doplňku nová ikona, ale po spuštění doplňku už se při dalším nahlédnutí objeví stará. @waladir: Novou obsahuje v.1.0.1..!!! RE: Fameplay.tv - waladir - 03.6.2024 @meda: zkusil jsem downgradovat na 1.0.1 a hned se změnila ikona na původní logo s písmeny FP. Po upgradu na 1.0.2 zůstala stejná. Po smazání nakešovaných thumbnailů (+ Textures*.db) se objevila nová s kompletním nápisem Fameplay. Je to tak jak v případě ikony doplňku, tak i u té, která se zobrazuje v infu. Ve zipu verze 1.0.1 je opravdu stará ikona a v 1.0.2 nová (ta má přes 500 kB). Jediné místo, kde zástává stará je ještě v rootu repozitáře, která by se měla zobrazovat v Kodi najede na doplněk v repozitáři. Ještě to zkusím nainstalovat někde, kde jsem doplněk neměl nainstalovaný, ale kromě toho jednoho místa by všude měla být nová ikona. Zkusím pořešit i tu ikonu v repu. RE: Fameplay.tv - meda - 03.6.2024 @waladir: Aha, tak chyba v mém uvažování. Protože jsem dřív Fameplay neměl a neznal jeho ikonu, považoval jsem modrobílou ikonu objevující se při instalaci za novou ......Jenže je to obráceně! Moc se tedy omlouvám! ! ! Z webu Fameplay: RE: Fameplay.tv - Kokemon - 04.8.2024 Dobrý den ! Nainstaloval jsem si addon Fameplay ver 1.0.2 a po otevření je v podmenu pouze "Oblíbené pořady" "Vyhledávání" To je normální nebo je někde chyba? Děkuji za odpověď RE: Fameplay.tv - JiRo - 04.8.2024 @Kokemon Bohužel, takový je současný stav. Patrně změna na straně zdroje. Pokud @waladir: najde čas, prosím o opravu. RE: Fameplay.tv - waladir - 04.8.2024 @Kokemon: je to jak píše @JiRo: , došlo ke změně ve struktuře dat, z které se generuje stránka a používá se i v doplňku pro generování menu. Bohužel se změnila úplně logika, takže to nebude tak jednoduché a může chvíli trvat, než se mi povede to předělat. RE: Fameplay.tv - waladir - 04.8.2024 @Kokemon: Opraveno ve verzi 1.0.3. Některé položky menu se mi už bohužel nepovedlo smysluplně vytáhnout dynamicky, takže jsem je přidal rovnou do kódu. |