![]() |
|
V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: Obecná diskuse (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-obecna-diskuse) +--- Fórum: Obecné otázky a dotazy (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-obecne-otazky-a-dotazy) +--- Téma: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer (/prispevek-v-repozitari-neni-inputstream-videoplayer) |
V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - gigamachr - 05.6.2024 Používal jsem kodi 20 Nexus na raspberry pi 4b 8GB na linuxu mint. Pak jsem omylem odkliknul aktualizace na verzi kodi Omega 21 a přestalo mi fungovat O2TV. Při zapnutí mi to psalo špatné jméno a heslo. Stejný problém jsem měl i na neoficiálních distribucích androidu a i při spuštění O2TV v prohlížeči . Snažil jsem se najít verzi kodi 20 nexus kterou bych mohl nainstalovat na linux. Bohužel vše se instaluje online z repozitářů a tam už je jen verze 21 Omega. Což mě přivádí k problému, že na verzi 21 nemohu nainstalovat O2TV protože v kodi ADD-on repository nemam položku input Stream Videoplayeru a v ni inputStrem Adaptive. Strávil jsem nad tímto problémem hromadu hodin a nové nápady poněkud docházejí… Ted tam mam nainstalovaný linux Manjaro s kterým jsem velmi spokojen co se týká rychlosti, takže bych byl rád kdyby bylo nějaké řešení, které by v tomto systemu fungovalo. Předem díky za pomoc a jakoukoliv radu, která mě někam posune.. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - jkmh - 05.6.2024 @gigamachr: Podle nicku bych očekával, že si to vyřešíš levou zadní. Ale teď vážně. Zkus si potřebné závislosti stáhnout odsud a nainstalovat jako ZIP. /addons/omega/ (kodi.tv)
RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - gigamachr - 05.6.2024 (05.6.2024, 19:32)jkmh Napsal(a): @gigamachr: Podle nicku bych očekával, že si to vyřešíš levou zadní. nick je pozustatek mladické nerozvážnosti, kdy jsem si založil nějaký email na spam. :) Děkuji za radu a rychlost a jdu to otestovat. Tak na stránce co jsi poslal jsem již byl a odešel jsem z ní, protože jsem tam nenašel nic použitelného pro linux. A nebo jen nevím co z toho stahnout. Viz obrazek. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - jkmh - 05.6.2024 Jakou to chce po tobě závislost? Input stream adaptive? RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - gigamachr - 05.6.2024 Ano přesně tohle... RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - JiRo - 05.6.2024 @gigamachr: Inputstream adaptive je binární addon a ty se v Linux odjakživa instalují jako balíčky v systému. Zkus: Kód: sudo apt install kodi-inputstream-adaptiveRE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - jkmh - 05.6.2024 @JiRo: Taky to hledám. Jestli se nepletu, tak Manjaro je Arch Linux Tam apt nebude fungovat RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - gigamachr - 05.6.2024 (05.6.2024, 20:04)JiRo Napsal(a): @gigamachr: Inputstream adaptive je binární addon a ty se v Linux odjakživa instalují jako balíčky v systému. Zkus: Otestoval jsem jako jednu z prvních možností... výsledek viz fotka. Proč to nepsalo tohle jsem nezkoumal. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - JiRo - 05.6.2024 @jkmh: Já četl, že má Mint. Já se v těch Linuxech moc nevyznám, a když, tak používám jen ty klasičtější... RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - meda - 05.6.2024 @JiRo: @gigamachr: Já už cvičně hledal na wiki a stránkách Manjaro. Ony tam jsou trochu jiné příkazy pro instalaci ale i tak na mne nic s inputstream nevyskočilo. Zas je pravda, že krátce. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - JiRo - 05.6.2024 @meda A není tam ten balíček kodi-addon-inputstream-adaptive? A asi se instaluje pacman-em, ne? RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - jkmh - 05.6.2024 @JiRo: Mám Manjaro ve virtuálce. Zítra zkusím instalaci Kodi, uvidíme. Jj, Manjaro umí pacman RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - gigamachr - 05.6.2024 expert v tom nejsem ale manjaro je opravdu arch ale ma na sobe mint vzhled RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - JiRo - 05.6.2024 @jkmh: Tohle jsem našel https://packages.manjaro.org/?query=kodi-addon-inputstream-adaptive, takže by to asi jít mělo. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - jkmh - 05.6.2024 @gigamachr: Vydrž do zítra. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - gigamachr - 05.6.2024 (05.6.2024, 20:49)jkmh Napsal(a): @JiRo: Mám Manjaro ve virtuálce. Zítra zkusím instalaci Kodi, uvidíme. služebníček... kdyby jsi tam rozbehnul tu starší verzi kodi 20 a pak poslal funkční navod, byl bych ti neskonale vděčný. Vím, že v základu byla kodi 19, co jsem si instaloval přímo z jejich obchodu ale tam taky nebyl ten imputstream. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - jkmh - 05.6.2024 @JiRo: To jsem našel taky. Ale ať klepu kam chci, nic to nestahuje. Ale já mám hodně zabetonovanej prohlížeč. Jestli ti to půjde stáhnout, hoď to potom sem. @gigamachr: Ale ty jsi měl předtím LinuxMint. Ten je postavený na Ubuntu. To je něco jiného. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - JiRo - 05.6.2024 @jkmh: Ne, z toho odkazu se nestahuje, to ti jen najde, které balíčky jsou tam k dispozici. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - jkmh - 05.6.2024 @JiRo: Už vím, že nejsou k dispozici jako hotové. Musí se zkompilovat pomocí PKGBUILD. Snad jsem to napsal správně. RE: V repozitáři neni InputStream VideoPlayer - meda - 05.6.2024 (05.6.2024, 20:54)JiRo Napsal(a): @jkmh: Tohle jsem našel https://packages.manjaro.org/?query=kodi-addon-inputstream-adaptive, takže by to asi jít mělo. To jsem právě našel také ale dál se nedostal ...Manjaro pro test už nemám. |