XBMC-Kodi.cz
Skyshowtime - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Skyshowtime (/prispevek-skyshowtime)

Skyshowtime - Lukas78 - 26.4.2025

Skyshowtime
Nevíte někdo zda existuje doplněk pro tuto službu? Případně nechtěl by se někomu udělat?  1

RE: Skyshowtime - JanoHD - 26.4.2025

Minuta googlenia....
https://github.com/Paco8/plugin.video.skyott

RE: Skyshowtime - Lukas78 - 27.4.2025

Děkuji,
hledal jsem na česky psaných stránkách aby to byl plugin pro CZ/SK mutaci SkyShowtime.  4
Pokud myslíte že to bude stejné .. jdu to zkusit.  5
Tak jsem zkusil nainstalovat, ale asi jsem natvrdlej a neumím se do toho nalogovat.
V konfiguraci se heslo nevyplňuje. A potom v doplňku ti to nabídne Login to SkyShowtime with a key file.
Otevře to disk abych vybral teda soubor. Ten se dá koukám podle stránky vygenerovat nějakou aplikací  .. takže s tím jdu experimentovat.  19

Dobrá aplikaci na telefon jsem nainstaloval, key jsem si vygeneroval, přenesl ho do kodi, načetlo to obsah skyshowtime, vyberu si film, -> jednu nebo více položek se nepodařilo přehrát.  12
je tady někdo komu to funguje?

RE: Skyshowtime - Wojto - 27.4.2025

Áno mne to funguje perfektne.Pozeram to už 3dni a zatiaľ žiaden zadrhel.Treba stiahnuť apk.Ja to mám v mobile.Cez tu apk treba vygenerovať token.Ten celý skopírovať do zariadení v ktorom je umiestnene KODI.Potom sa treba prihlásiť cez ten token(to je ten key).

RE: Skyshowtime - Lukas78 - 27.4.2025

To jsem přesně udělal, na mobil nainstaloval apku, vygeneroval token, dal ho do kodi na PC, nalogoval a načte se mi obsah, profily a všechno, ale při přehrání to hodí chybku.

obrázek

Edit:
na PC to nefunguje ale MI boxu ano .. děkuji

RE: Skyshowtime - Lukas78 - 28.4.2025

Ahoj, dá se někde nastavit defaultní CZ zvuková stopa? všechno se primárně pouští v ENG. Já si toho nikde nevšiml  8  a 8miletá  dcera mě kvůli tomu trénuje.  3

RE: Skyshowtime - pohlad - 28.4.2025

Ahoj mám rpi5 a libreelec 12.0.2.
Predplatil som skyshowtime a chcel nainštalovať doplnok plugin.video.skyott-0.8.1.zip.
Inštalácia ale zlyhala a vypísalo túto hlášku.
inštalácia doplnku zo zip súboru zlyhala
závislosť na script.module.ttml2ssa verzii 0.1.16 nie je možné uspokojiť
Ešte som si všimlo že sa dá stiahnuť script.module.ttml2ssa-0.3.8.zip.Poradí my niekto či ten skript pomôže a ak áno ako ho nainštalujem do libreelec.

Tak odpoviem si sám ten doplnok script.module.ttml2ssa-0.3.8.zip treba stiahnuť a nainštalovať.Trochu som sa potrápil aj z generovaním kódu na mobile a následným načítaním cez doplnok SkyOtt v kodi.Ešte to aktualizovalo widevine a už to šľape ako po masle. 1

Super a na tu defaultní CZ stopu jsi asi nepřišel .. co?

Hmm mne to automaticky hádže do češtiny ak film alebo seriál obsahuje češtinu a v doplnku som nič nenastavoval.Ale mám nastavené v kodi Nastavenia-Prehrávač-Jazyk...Preferovaný jazyk zvuku...Czech.Pod tým je položka - Uprednostňovať povolené zvukové stopy...zap.Ďalšia položka je - Preferovaný jazyk titulkov...Len vynútené.Keď tak skús tieto nastavenia.

Díky  3 .. myslel jsem že každej doplněk si to řídí sám
zabralo to a už mi to taky funguje  1

RE: Skyshowtime - Lukas78 - 03.2.2026

@jouda1:  máš vypnuté PM

Postup jak na token krok za krokem  Doplněk SkyOtt (Paco8)

Na telefonu (Android):
nainstaluj SkyExtractCookieAndroid (APK z GitHubu autora)
otevři appku
přihlas se do SkyShowtime
appka vygeneruje .key / cookie soubor
Ten soubor přenes do Kodi zařízení
USB / síť / cloud / SMB / cokoliv
ulož ho někam do přístupné složky
V Kodi → nastavení SkyOtt
vyber cestu k tomu key souboru
restartuj doplněk
Hotovo — doplněk si z toho sám čte tokeny.

RE: Skyshowtime - jouda1 - 04.2.2026

Děkuju moc Lukas78. Měl jsem problém na RPi4 (LibreELEC 12.0.2.) nainstalovat script.module.ttml2ssa verze 0.3.8, ale verze 0.3.9 šla. Jedinou chybu, kterou jsem nepozorností dělal byla, že jsem stahoval od autora zip archiv (kód) a ne apk (odkaz uprostřed stránky). Holt nepozornost, zbrklost, chyba mezi klávesnicí a monitorem. Ostatní je samozřejmost, ale jako ucelený návod skvělý. Za PM se omlouvám, již jsou zapnuté.