![]() |
|
Meta Quest3 - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Meta Quest3 (/prispevek-meta-quest3) |
Meta Quest3 - Lukas78 - 02.5.2025 Ahoj, zase zkouším nějaké kraviny co mě kde napadne. Nainstaloval jsem si KODI a pár doplňků do Meta Quest3. Napadlo mě jestli se dají například filmy ve 3D sledovat přímo ze streamu. Tak jsem chvilku experimentoval ... Fajn stáhnout si nejprve film do headsetu a pak si ho pustit v aplikaci typu VRplayer nebo 4XVR video player. funguje relativně dobře. Ale je to zdlouhavé. A místo v headsetu je omezené. Nevíte někdo o možnosti streamovat přímo nějaké v180 nebo vr360 video přímo bez stahování z nějakého Kodi zdroje? předem díky za postřehy, i když pochybuju, že asi tuhle okrajovou záležitost tu nikdo podobně postiženej nezkoušel ![]() třeba video "Everest Aerial 360 VR360" z w*bshare .. prostě ho musím stáhnout aby šlo pustit ve VR režimu.. RE: Meta Quest3 - pohoda6 - 02.5.2025 Ahoj, samozrejme to jde, ale..... MQ3 jak pises ma malo mista a je zavisli na internim prehravaci. Pokud nainstalujes jakykoliv jiny prehravac, jak jsi napsal muzes poustet 3d filmy . Nekolik variant. Ja jsem si upravil v kody v jakem playeru to chci spoustet, je to trochu slozitejsi, ale stoji to za to. 2 varianta je vytvorit samostatny script jako vyhledavac a smerovat to z prehravace primo tam. Tak i tak potrebujes mit otevreny develop na MQ3 . Otazkou je jestli pouzivas piracke aplikace z nejmenovaneho serveru. Coz aspon ja doporucuji, pokud se jedna o vlastni ladeni MQ3. PS: snad nedostanu bídu za tu posledni vetu:-) RE: Meta Quest3 - Lukas78 - 02.5.2025 mno .. ladění USB mám zapnuté a sideQ jsem asi zapnul .. jestli myslíš tohle .. jen jaksi nevím jakou aplikaci a postup bys doporučil .. klidně přes SZ .. díkyjinak je tam dost betaverzí není to nutně piracicontent - ale možná myslíš něco jiného RE: Meta Quest3 - -smazaný uživatel- - 11.5.2025 pouzivam platenu appku 4XVR a cez nu dokazem prehravat to, co mam na sieti/NAS. Nahram spatial video cez iPhone a potom ho ulozim na NAS a odtial si to dam prehravat cez okuliare...celkom zabava. RE: Meta Quest3 - Lukas78 - 11.5.2025 Ahoj, ano nakonec jsem taky skončil u 4XVR premium
RE: Meta Quest3 - JiRo - 11.5.2025 Hmm, zajímavé. RE: Meta Quest3 - Tomik68 - 12.5.2025 Předem se omlouvám za off topic vtípek, který je paralelou k opakující se hysterii z před pár let. Pamětníci vědí a nováčci si budou ťukat na čelo. Nechci se hlavně dotknout žádné osoby, doplňku, nebo náboženského cítění. Takže: " Ve Vatikánu byl zvolen nový Papež a na tomto fóru, v tomto vlákně jsme svědky zjevení Antikrista/ Spasitele." Nic ve zlém a neberte to nikdo hlavně osobně. RE: Meta Quest3 - Lukas78 - 12.5.2025 myslíš že se tu zjevil jeden uživatel se šlechtickým titulem?
RE: Meta Quest3 - Tomik68 - 12.5.2025 @Lukas78: Je to tak. Z mého pohledu to byl vizionář, který si nezasloužil tu dehonestaci a ponížení, jakého se mu na zdejším fóru po jeho "exodu" dostalo. RE: Meta Quest3 - Lukas78 - 15.6.2025 Tak jen pro info po nějakém testování -> Meta Quest3 + Streamio a jeho XXX dopňky pustí VR video ve VR3D režimu klidně přímo z torrentu testuju dál
|