![]() |
|
TALK / TALK TV / STANDASHOW - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: TALK / TALK TV / STANDASHOW (/prispevek-talk-talk-tv-standashow) |
TALK / TALK TV / STANDASHOW - mikrom - 02.5.2025 Tak dlouho jsem čekal až se toho někdo ujme až AI pokročila natolik, že jsem byl schopen si napsat doplněk sám. Tento doplněk je pro přístup k obsahu TALK.cz. Napsal ho z naprosté většiny Claude (a ne, hate od zkušených pluginářů, že je ten kód na? nepřijímám). Doplněk mi funguje ke spokojenosti několik měsíců a teď mi došlo, že jsem ho zatím zveřejnil jen na Twitteru/BlueSky. Klíčové vlastnosti:
Více informací na stránce doplňku zde: plugin.video.talk.cz Instalace přes repozitář zde: repository.mikrom ![]() ![]()
RE: TALK / TALK TV / STANDASHOW - JiRo - 02.5.2025 Vypadá to pěkně, škoda, že ty zdroje nesleduji. Možná zkusím alespoň jedno měsíční předplatné. Co o tomto zdroji říkají ostatní? Jen bych určitě zrušil ta velká písmena v hlavním seznamu. Jednotlivé pořady, v terminologii aplikace Tvůrci, ať klidně velkými jsou, to ostatně odpovídá stylu web-u. Ale v ostatních případech ta velká písmena působí nepatřičně, zvlášť když v detailech a nadpisu už jsou použita malá. Ta nutnost spouštění 1x měsíčně limitující asi nijak nebudou. Stejně si u takových dopňků člověk většinou udělá widget, aby hned viděl novinky, takže to bude splněné automaticky, i když si žádný pořad nakonec celý měsíc nepustím. RE: TALK / TALK TV / STANDASHOW - mikrom - 02.5.2025 No ty velký písmena jsem řešil no, taky se mi to moc nelíbí, ale chtěl jsem následovat ten styl webu no. V tom drobečkovém menu nahoře to myslím už velkým je (screenshoty budou starší). RE: TALK / TALK TV / STANDASHOW - jkmh - 02.5.2025 Tak vítej do klubu. Plugin iDnesTV bych asi bez AI taky nedal. A nebo by mi to trvalo podstatně déle. Jako důchodci už mně to tolik nemyslí. Důležitější je ten pocit, když to začne fungovat. Kovaní programátoři by s námi asi nesouhlasili. Stejně dnes i profíci budou používat AI čím dál častěji. RE: TALK / TALK TV / STANDASHOW - JiRo - 02.5.2025 Já bych se používání AI taky nebránil. I s ní bude při vytváření doplńku stále dost prostoru pro tvůrčí práci a uplatnění vlastní invence. A souhlasím s tím, že i profíci ji používají a budou používat stále více a více. Podstatný je výsledek. RE: TALK / TALK TV / STANDASHOW - mikrom - 02.5.2025 Ne vždycky měl Claude svůj den a s tím přihlašováním jsme se fakt natrápili, ale když jsem mu hodil url, html stránky a on v podstatě vyplivnul komplet funkční doplněk bylo fakt wow. Nebo jsem se zeptal co by se dalo vylepšit a on navrhnul kešování a kompletně ho implementoval líp, než jsem vůbec tušil. Takže jsme nejvíc ladili věci jako stránkování, vyhazování trackovacích parametrů z url, zkoumání implementace objeveného api a synchronizaci průběhu sledování. @JiRo: změnil jsem si to písmo, tak pokud si na to zvyknu, tak v další verzi. ? RE: TALK / TALK TV / STANDASHOW - mikrom - 04.8.2025 v1.5.0 Latest New Features & Improvements:
|