![]() |
|
[SMAZÁNO] StreamujTo add-on - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: [SMAZÁNO] StreamujTo add-on (/prispevek-smazano-streamujto-add-on) Stran:
1
2
|
[SMAZÁNO] StreamujTo add-on - Lukas9482 - 20.5.2025 Smazáno… RE: StreamujTo add-on - dzurenda - 21.5.2025 @Lukas9482: každá práca sa cení aj tvoja práca má zmysel, a kde a na akom diskorte je možné vidieť ďalší progress tvoho doplnku? Kľudne môžeš mi napísať aj do súkromnej správy, aby som tu niečo neporušil. Vďaka RE: StreamujTo add-on - vladimir.domin - 21.5.2025 @dzurenda Vždyť to máš přímo v odkaze na Google disku v souboru přečti mě.pdf RE: StreamujTo add-on - dzurenda - 21.5.2025 @vladimir.domin aha ďakujem za upozornenie, stiahol som to a až teraz som to prečítal. RE: StreamujTo add-on - Lukas9482 - 23.5.2025 Smazáno RE: StreamujTo add-on - mclareniak - 26.5.2025 Poziadal som o doplnok na discorde a bol som zamietnuty. Neviem preco. RE: StreamujTo add-on - zsarauer - 26.5.2025 Mě se stalo to samé RE: StreamujTo add-on - Tomik68 - 26.5.2025 @mclareniak: Vykašli se na toho namachrovance, chová se tam jako diktátor.... Tvůj Predator z odkazu je naprostá bomba, klobouk dolů. RE: StreamujTo add-on - stekru - 26.5.2025 Vykoplo mě to z discordu. WTF?
RE: StreamujTo add-on - mclareniak - 26.5.2025 (26.5.2025, 16:58)Tomik68 Napsal(a): @mclareniak: Vykašli se na toho namachrovance, chová se tam jako diktátor.... Tvůj Predator z odkazu je naprostá bomba, klobouk dolů. Dakujem. Reprezentoval som s tym kostymom SR na EuroCosplay v Londyne. Uz ale nie je cas na cosplay. RE: StreamujTo add-on - erik1155 - 26.5.2025 Mne tiež. Iba nechapem načo tu zakladá vlakno a chce feetback od ľudí a keď niekto prejavy záujem ho odpalkuje troska proti logike . RE: StreamujTo add-on - cernous - 26.5.2025 Stejný případ. Asi už má na feedback dost členů:) RE: StreamujTo add-on - selatko01 - 26.5.2025 Potřeboval aby mu někdo radil, když si vybral, tak zbytek odkopl. Naštěstí není jediný co něco umí. I my se umíme o sebe postarat.
RE: StreamujTo add-on - vladimir.domin - 26.5.2025 Pozvánka je pozastavená, novinky se nikdo nedozví, takže toto téma je o ničem.... RE: StreamujTo add-on - roman331979 - 27.5.2025 Mě taky,vykopl z discordu? RE: StreamujTo add-on - beepee - 27.5.2025 Nejspíš nestojí o další "kouby". RE: StreamujTo add-on - malyslon - 27.5.2025 Já z discordu odešel sám, ticket jsem napsal, odezva na něj žádná... RE: StreamujTo add-on - 3dmaya - 01.6.2025 Docela joke, čekám že ten trotl s diskordu, kterej splácal addon s pomocí AI tam zůstane sám s pár lidma který mu pomohli to dostat do funkční verze. RE: StreamujTo add-on - Dancan7976 - 01.6.2025 @Lukas9482: To už není ani joke. Klasický wau efekt. Ti, co tomu rozumí, je hrstka. Zbytek tleská u zveřejněných screenů. Hnus velebnosti. Po tomto postu čekám vyhazov. No a co? Vím že to tu čteš, nechovej se jako autoritář. Byl jsem to já, kdo tě upozornil na to, nezveřejňovat svůj projekt. Ale kam si to dostal, je absurdní. Vůbec netušíš, jak funguje komunita RE: StreamujTo add-on - 3dmaya - 01.6.2025 Spíše bych řekl messiášský syndrom. |