![]() |
|
[Doplnok] Televize Noe - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: [Doplnok] Televize Noe (/prispevek-doplnok-televize-noe) |
[Doplnok] Televize Noe - JanoHD - 06.6.2025 Zdravím vás opäť ![]() Ako som už dávnejšie sľuboval vytvoril som doplnok pre televíziu Noe (ako sa už niektorí dotazovali), zakladám teda toto vlákno ako možnosť podpory a pomoci pre tento doplnok. Doplnok som vytvoril vo svojom voľnom čase a teda aj jeho podpora bude prebiehať v rámci možností ![]() Doplnok v aktuálnej verzii obsahuje:
Doplnok je pre všetkých zdarma!!! Aktualizácie budú, pokiaľ teda máte nejaký návrh ktorý by ste chceli zakomponovať, tak neváhajte a dajte vedieť... Doplnok nájdete v XBMC-KODI CZ/SK repozitári, inštalujte ho teda odtiaľ. Zdrojový kód: https://github.com/VincoNafta/plugin.video.tvnoe.cz P.S: Majte sa radi a šírte dobro RE: [Doplnok] Televize Noe - JanoHD - 12.6.2025 V najnovšej verzii doplnku už ide živé vysielanie z ich ofiko APIny, odpadne teda problém ručného surového vyberania streamu... Postupne budú aj dalšie updaty... RE: [Doplnok] Televize Noe - predator.1 - 12.6.2025 Konečně něco bez tokenů
RE: [Doplnok] Televize Noe - JanoHD - 13.6.2025 Ešte zmenili API tak prosím všetkých kto má vypnuté aktualizácie nech si ich zapne :). Vo verzii 1.2.0 bolo teda zmenené referencovanie na API, kde sa kus zmenila štruktúra. Boli pridané logá k živému vysielaniu RE: [Doplnok] Televize Noe - JiRo - 13.6.2025 @JanoHD: Nebylo by lepší, vložit tam hlavní menu, s položkami např. Živé vysílání a Pořady A-Z? Bylo by to přehlednější a vytvořilo prostor pro případné doplnění dalších položek z nabídky webu, pokud to máš tedy v plánu, resp. pokud to api umožní. RE: [Doplnok] Televize Noe - meda - 13.6.2025 @JanoHD: @jkmh: Nějak mi uniká vysvětlení skutečnosti, že doplněk Televize NOE (1.2.0) a doplněk NOE TV (1.0.) mají v živém přenosu kanálů "NOE" a "NOE+" jiná videa??? EDIT: NOE TV asi smyčka... má chyba, není to živě. RE: [Doplnok] Televize Noe - JiRo - 13.6.2025 @meda: Z Noe serveru lze získat dva streamy, jeden obsahem odpovídající on-line vysílání, druhý také, ale zpožděný o 2 hodiny. Resp. on je to vlastně asi jeden stream, ale má v sobě i ten obsah -2h zpět kvůli možnosti použít timeshift. Záleží pak na tom, čím a jak se to přehrává. Pak je možné, že jeden klient začně přehrávat od začátku (tedy -2h) a druhý od aktuálního času, protože chunky toho streamu v sobě obsahují čas, podle kterého si to ten klient srovná. Možná je tedy problém v tom. RE: [Doplnok] Televize Noe - jkmh - 13.6.2025 @meda: Já to nesleduji ani dále nevyvíjím. To jsem přenechal kolegovi. Ale stejnou připomínku měl Jiro v původním vlákně. Od https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-tv-noe-a-tv-noe-tv-lux?pid=133054#pid133054 dále a tam jsme to řešili. Ale to nebylo s API. Ale taky je možné, že link popisuje jen podobnou událost. Ode mne to byla jen reakce na aktuální prosbu. Od té doby k dnešku se mohlo leccos změnit. K ověření můžeš použít metodu, která je popsaná v tom linku a nebo lépe někteé iPTV mají oba NOE kanály. RE: [Doplnok] Televize Noe - JanoHD - 13.6.2025 @JiRo: určite to mám tak v pláne, akurát ešte stále prerábajú API na toto, takže ešte to bude nejakú dobu trvať toto prechodné obdobie, nakoľko mám aj api na vyhľadávanie, ale toto api nefunguje správne na rozdelenie programov podľa názvu nájde síce epizody programu pekne ale samotný program to nevie nájsť, preto to je ešte na scrape @meda: neviem ako sa to vám prehráva ale mne to ide normálne bez posunu v chunkliste o ktorom sme debatovali, pokiaľ vám to tak prehráva z tohto doplnku isto dajte vedieť. Ešte k tomu 1.0 je vytvorený plugin len pre online prehrávanie, ten má v sebe len vložený link, tento link čo je tu sa ťahá z ich api, teda keď ho zmenia tak pojde spokojne dalej, ten čo je vo verzii 1.0 je nutné ručne prepísať. Tu je ešte ako bonus videoarchív + budú dostupné dalšie funkcie, len čakám až ich uvolnia RE: [Doplnok] Televize Noe - meda - 13.6.2025 @JiRo: @jkmh: Díky, to jen, že mne toto zaujalo. Nejsem cílová skupina většiny videí. RE: [Doplnok] Televize Noe - JanoHD - 19.6.2025 V najnovšej verzii 1.3.0 ktorú som distribuoval do repa včera som pridal EPG na jeden deň pre obe stanice
RE: [Doplnok] Televize Noe - JanoHD - 30.6.2025 Pár ľudí mi vypisovalo do mailu ako to rozchodiť dal som preto jednému známemu vytvoriť tutoriál ako to rozchodiť. Nie je to síce najlepšie ale tak pre ľudí čo tomu nerozumejú hádam postačí... RE: [Doplnok] Televize Noe - JanoHD - 15.9.2025 Pokoj a Dobro ![]() Nová verzia. 1.4.0. V tejto verzii je reštrukturalizovaný archív. Archív sa odteraz nachádza v priečinku Videotéka A-Z. Verím že sa tam nejaký ultrabug nenájde
RE: [Doplnok] Televize Noe - JanoHD - 09.10.2025 Pokoj a dobro ![]() Vytvoril som novšiu verziu (1.5.1) zatiaľ ju sem dávam ako betu, kde je možné sledovať aj blokovaný obsah, ktorý sa sprístupní až po prihlásení do klubovej zóny... Táto verzia je zatiaľ len experimentálna načítanie obsahu môže trvať dlhšie ako v stable verzii... Verzia bola otestovaná insider testermi... Prípadné pripomienky môžete smerovať sem... RE: [Doplnok] Televize Noe - JanoHD - 31.12.2025 Ahojte kamoši ... Skoro by som zabudol, vytvoril som verziu 1.6.0, kde je možnosť čítať program až na 7 dní dopredu. Túto požiadavku som dostal priamo od nich, tak vám to dávam sem do testu, neviem ako sa to bude správať, keďže nemám žiadne zariadenie, ktoré sotva zvláda výkon. Trochu som to aj logickejšie prerozdelil aby algoritmy ku kodu neboli len v súbore main.py ... Ak by sa toho niekto chcel chytiť do budúcna :) Odhadujem, že niekedy po novom roku by mohla byť táto verzia súčasťou repozitára, avšak stále čakám na migrácie... Testujte a užívajte ...
|