XBMC-Kodi.cz
Webshare Private Media - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Webshare Private Media (/prispevek-webshare-private-media)

Webshare Private Media - Zapa - 13.10.2025

Tento doplňěk se dá zařadit jak, video,audio,foto.Po nainstalování se sice přidá k hudbě,ale protože ho používám převážně na video,tak přidám téma do videa.
Občas používám tento doplňěk pro přehrávání videí z WS z veřejných i soukromých souborů.Verzi doplňku mám 0.70.
Dříve tento doplňěk fungoval naprosto bez problémů.Nyní se vyskytl problém,že doplňěk nenačte celý obsah.ale maximálně 16 položek videa podle abecedy a dříve načetl všechny.(například  100 veřejné,50 soukromé) Verzí Kodi to určitě není,protože je to stejné jak 21.2,tak na 20.5 a skinem určitě také ne.Přehrávání načtených videí je bezproblémové.
Potřebuji poradit ,jak upravit tento doplňěk, aby načetl všechny soubory,jak dříve a nebyl omezen pouze načtením 16 souborů.Díky všem za nápady jak to opravit.

RE: Webshare Private Media - JiRo - 13.10.2025

No, bylo asi chybou zakládat na to nové téma, klidně jsi mohl pokračovat v tom původním, v Obrázky.

Já jsem doplněk občas používal a s omezením počtu zobrazených záznamů jsem se nesetkal. Zkusil jsme si ho tedy povolit (normálně ho mám zakázaný) a z adresáře na Webshare, kde mám 34 video souborů, mi je zobrazil všechny na jedné stránce. Mám verzi 0.7.0 staženou z autorova repozitáře.

Co si pamatuji, tak doplněk nebýval úplně 100% stabilní. Občas se stávalo, že se mu zblbnul kontext a ve výpise obsahu adesářů při putování po stromu zpět, se tam začaly objevoval nesmysly.

RE: Webshare Private Media - Zapa - 28.12.2025

Opravdu nikdo nemá žádný nápad jak to opravit? Poradí někdo který řádek řádek upravit v  plugin.image.ws-private-media-0.7.0.zip ? Odinstalace a nová istalace mi nepomohla,ale podařilo se mi z 16 položek videa dostat na 19 .(přejmenování videí  na WS).Sice přejmenování (očíslování)jde a mohu si určit těch 19 videí,ale načte to  max pouze 19 a ostatní už ne.Díky každému za nápad, jak upravit plugin,aby načetl vše(jako dříve),nebo další stránky.

RE: Webshare Private Media - xixi22 - 29.12.2025

Kamo a nezapol si si nahodou skryt videne ?

RE: Webshare Private Media - Zapa - 01.1.2026

Díky,skrýt viděné v tomto doplňku není.
Už jsem na to přišel. Můj problém způsobil WS a já se všemožně snažil upravovat doplňek.V prohlížeči na WS je vše co jsem na svůj účet uložil.(jak veřejné,tak soukromé soubory) a Webshare Private Media pouze max 19 videí.

Přišel jsem na to náhodou,že jsem chtěl stáhnout svůj video soubor a vyskočila hláška Chyba! Soubor je momentálně  nedostupný,zkuste to prosím později.Po smazání souboru už v dopňku Webshare Private Media bylo 59 videí a po dalším smazání souboru,kde byla hláška Chyba!je tam vše a přehrávání je OK.Pouze nechápu,jak se tento soubor na WS poškodil,protože na 100% vím,že jsem tento konkrétní soubor minimálně 3x pouštěl a byl OK. Soubor s Chyba!byl podle abecedy dvacátý,proto jen těch 19 videí.

RE: Webshare Private Media - Zapa - 02.1.2026

Zapomněl  jsem poděkovat JiRo za otestování doplňku i když ho nepoužívá.
Protože jsem hledal stále chybu v doplňku a zkoušel jsem různé úpravy,tak se mi podařilo upravit doplněk, že  perfektně přehrává i image blu ray a dvd disku.Několikrát testováno a zdá se být vše OK.