![]() |
|
Co máte připojeno k RPi ? - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - hardware (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-hardware) +--- Fórum: HW - Raspberry Pi (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-hw-raspberry-pi) +--- Téma: Co máte připojeno k RPi ? (/prispevek-co-mate-pripojeno-k-rpi) |
Co máte připojeno k RPi ? - Zvonas - 02.3.2016 Podělte se, co máte připojeno, ovládáte s RPi ? RE: Co máte připojeno k RPi ? - S474N - 02.3.2016 Nemit Turris, tak si tam rozbeham asi to, co v nem - tedy SQL server, Tvheadend server, OpenVPN server a mozna i nejaky logovani udalosti v siti. Nicmene uz tu par dni mam doma ty RGB diody, tak az se mi bude chtit, tak si zprovoznim ten Ambilight. RE: Co máte připojeno k RPi ? - jkmh - 05.3.2016 Mám NAS a Turrise, takže jen TV, která ještě nebyla smart. RE: Co máte připojeno k RPi ? - Rossi D - 05.3.2016 Maliny používáme v individuálních (nesdružovacích) místnostech jen jako přehrávač s připojením k TV (2x pokojové 48´plasmy, 1x ložnicová 50´plasma, 1x kuchyňská LED 22´) + STB. Obýváku vévodí "dospělácké" HTPC se zvukovým a obrazovým přídavkem v podobě 7.1 receiveru a 60´plasmy. Jsem stará plasmová škola, prosím žádný flame war
RE: Co máte připojeno k RPi ? - Lucky005 - 05.3.2016 (05.3.2016, 10:06)Rossi D Napsal(a): ... Jsem stará plasmová škola, prosím žádný flame war Která bohužel pomalu vymírá
RE: Co máte připojeno k RPi ? - Rossi D - 05.3.2016 Tak, tak - mimochodem - před obývákovou plasmou jsem měl 55´LCD (nebyla vůbec špatná) , leč téměř v duchu přísloví za 2 roky a jeden den (tedy těsně po záruce) milá TV za 50 tisíc odešla do křemíkového nebe - šel jsem si málem do lesa vyhlédnout nějakou pěknou větev. Sehnal jsem tehdy jednu z posledních 60´plasem co byla na trhu, jsem zvědav jak si budu vybírat až i tato půjde za svým nejvyšším ..... Doufám, že vydrží minimálně stejně jako ložnicová osmi letá 50´plasma od Sama, která celou tu dobu jede bez nejmenšího zádrhelu a bez jakéhokoliv vypaléného balastu, přitom frekvence použití je docela vysoká
RE: Co máte připojeno k RPi ? - S474N - 05.3.2016 Taky si na plasmach ujizdim. Uz od roku 2007 mam funkcni 42" LG 42-PC1RR a furt ne a ne vypovedet sluzbu, abych ji konecne nahradil za neco novejsiho
RE: Co máte připojeno k RPi ? - Rossi D - 06.3.2016 Raději si jí važ a buď rád, že je stále v kondici. "Plasmisti" budou mít velký problém s výběrem nové TV, pořád budou srovnávat obraz s tím na co byli léta zvyklí . Myslím, že to s výběrem asi nebude nic jednoduchého, pokud nebude člověk chtít vyhodit za placku majlant ...
RE: Co máte připojeno k RPi ? - wencaS - 06.3.2016 (05.3.2016, 12:00)Rossi D Napsal(a): Doufám, že vydrží minimálně stejně jako ložnicová osmi letá 50´plasma od Sama, která celou tu dobu jede bez nejmenšího zádrhelu a bez jakéhokoliv vypaléného balastu, přitom frekvence použití je docela vysoká V ložnici máš dělat jiný věci a né čumět na bednu. ![]() Ale když omezíš Bergmana jen na středu vydrží ti až 6x dýl.
RE: Co máte připojeno k RPi ? - Rossi D - 06.3.2016 Hele já už ne tak často, ale zato KVALITNĚ !!!! .... tedy doufám, nikdo si zatím stran toho nestěžoval ..... RE: Co máte připojeno k RPi ? - wencaS - 06.3.2016 To znám. Už taky radši předstíram spánek, z obavy že zas bude něco chtít, ale když už, tak pořádně. Vysvětlení co je Bregman asi netřeba, ale přeci ne každý sledoval Comeback. A k tématu .... mám připojeno pouze resetovací tlačítko a připravuju se na připojení čidla DO TSOP4838. |