![]() |
Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - hardware (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-hardware) +--- Fórum: HW - ostatní (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-hw-ostatni) +--- Téma: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube (/prispevek-android-tv-box-ugoos-x3-pro-cube) |
Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - forsajd - 02.2.2020 X3 PRO Amlogic S905X3 Android 9.0 4K HDR TV BOX aktualizované 25.1.2021 4GB/32GB 2.4G+5G WIFI 1000Mbps LAN USB3.0 Samba Server Hybrid pre milovníkov ATV Ugoos X2 / X3 Cube sú schopné prepínať obnovovaciu frekvenciu v Kodi, všetky ostatné lacné boxy s Androidom nedokážu prepínať automaticky obnovovaciu frekvenciu v Kodi. Sú tu všetky výhody a pohodlie rozhrania AndroidTV pre diaľkové ovládanie. Vo firmvéri sú dva operačné systémy: Android TV 9.0 a CoreElec. alebo i samostatne len Android Tento firmvér sa vyrába iba vo formáte img pre Amlogic USB Burning Tool. Pridali sa nasledujúce aplikácie: Pridaná podpora audio formátu ako DTS-HD, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS:X v Kodi, Pridaná konverzia z Dolby Vision na HDR10, ak televízor nepodporuje Dolby Vision a podporuje len HDR10 Power Menu SmartYoutube Explorer X-plore, for remote Alternative Market AptoideTV GoogleChrome v.57. Do not update it, if you want to use copy-paste Configurácia na diaľkové ovládanie do coreelecu vďaka patrí ericek74 klikni na meno pre nastavenie
Technické údaje:
SoC - štvorjadrový procesor Amlogic S905X3 ARM Cortex-A55 s urýchľovačom neurónovej siete a jadrom Cortex-M4 s GPU RAM ARM Mali-G31MP2 - 2/4 GB (Cube / Pro, Plus) LPDDR4 Stála pamäť - 16/32/64 GB Pamäť eMMC (Cube / Pro / Plus), zásuvka na kartu microSD do 32 GB, pevný disk cez port USB 3.0 Video výstup - výstup HDMI 2.1 až 4K pri 75 Hz s HDR, 3,5 mm AV port (kompozitný) video kodeky - formátu VP9 profilu 2 až 4K 60 fps, 10-bit H.265 až 4K 60 fps, AVS2-P2 až 4K 60 fps, H.264 / AVC až 4K 30 fps, H. 264 MVC do 1080p60, MPEG -4 ASP do 1080p60 (ISO-14496) atď. Audio - analógový stereo zvuk cez AV port, digitálny zvuk cez HDMI a optický S / PDIF Pripojiteľnosť - Gigabit Ethernet, dvojpásmové pripojenie WiFi 802.11 b / g / n (AP6255), Bluetooth 4,2 LE USB - 1 port USB 3.0, 1 port USB 2.0 OTG Rôzne - infračervený rozširujúci port, napájanie z dierok - 5 V cez port microUSB Rozmery - 11 x 6,2 x 2,2 cm Váha - 90 gramov Ostatné - SAMBA Server Video a tutorial ako nahrať coreelec na sd kartu užitočne odkazy: na všetko okolo 4pda.ru - Ugoos x3 originál tu firmware a Android TV (ATV) od Sasvlad v 3.0.9 a aktualizacia na 3.0.9.1. Nový firmware (ATV) od Sasvlad v 0.4.0 musi zahrnovat predoslu aktualizaciu 3.0.9 a od Slimboxu oficiálna ugoos stránka návod na upgrade / preflashovanie video inštruktáž stačí pozrieť od 2:38 (mne bez pripojeného adaptéra nešlo nahrať nový firmware ) 1. Nastavenie 2. Predvoľby zariadenia 3. More settings 4. Aplikácie upozornenie 5. Zobrazit všetky aplikácie 6. Android TV Core Services a dať aby bolo Deaktivované Kde kúpiť: banggood, geekbuying, amazon, aliexpress Diaľkové ovládanie odporúčam kúpiť z aliexpress najlepšie z hlas + gyroskop, posielajú zo skladu z Francii i Španielska RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - Lako - 03.2.2020 Zdravím,toto je presne čo hladam, len sa chcem opýtať či ten Hybrid ROM Ugoos X3 ATV_by_Sasvlad (AndroidTV 9.0) treba nejak inštalovať,alebo už je nainštalovaný v boxe. A rozdiel medzi X3 Pro a X3 Cube je len vo pamätiach 4/32GB vs 2/16 GB? RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - Meendoo - 03.2.2020 (03.2.2020, 11:46)Lako Napsal(a): Zdravím,toto je presne čo hladam, len sa chcem opýtať či ten Hybrid ROM Ugoos X3 ATV_by_Sasvlad (AndroidTV 9.0) treba nejak inštalovať,alebo už je nainštalovaný v boxe. X3 Pro mám doma asi měsíc a zatím super. Rozdíl je opravdu jenom v kapacitě RAM a vnitřní paměti. Tu altern. ROM musíš nainstalovat pomocí apk USB Burning Tool a kabelu USB _ USB. RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - matchboxx - 05.2.2020 pod pojmem hybrid si predstavuji satelit + terestrial ![]() ![]() ![]() RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - otava5 - 06.2.2020 certifikaci pro Netflix předpokládám že nemá? RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - forsajd - 06.2.2020 jasne ze nema, ale je celkom dobre prisposobeny na dialkove ovladanie, ja osobne netflix neriesim, idem cez LG TV nakolko, tam mam i Dolby Vision RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - otava5 - 07.2.2020 @forsajd: koukám že jedeš SmartYoutube, udělal jsem pro tuto app češtinu ![]() RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - forsajd - 07.2.2020 jj mam ju tam len ked som robil video tak som to nemal prepnute RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - Lako - 08.2.2020 Kde sa dá kúpiť X3Pro z EU skladu,aby mi prišiel čo najskôr? RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - forsajd - 08.2.2020 tak to je teraz vseobecny problem v EU skladoch dosiel a cina zatial neposiela , ja som ho objednaval z geekbuying ale skladom nie je RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - Lako - 18.2.2020 Ako je to s automatic frame rate? vo videu (2:33) bolo Off. Funguje či nefunguje? RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - forsajd - 18.2.2020 ako to mam testnut stym to som sa nezapodieval RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - matchboxx - 19.2.2020 kdovi kdy cinan neco posle, cely skoro shenzen je uz paralyzovany a z prazdnin presli na volno ve vetsine tovaren nebo jedou na tretinovy vykon RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - Lako - 19.2.2020 Dá sa to odskušať v Kodi napr na SC pri prehravaní videa stačte na klavesnici : "O" - mám info o kvalite videa napr(stream videa: 1280x528, 23,976FPS "Z" - mam info o videovýstupe ,ktorý sa zobrazí : Rozlíšenie obrazovky 1920x1080@23,98Hz takto by to malo byť, ale android prehravače neprepínájú FPS lebo maju natvrdo nastavených 60Hz a obraz je trhaný, čomu chcem predísť.. RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - forsajd - 19.2.2020 @Lako: tak som ti to testol klikni na fotky ide krásne plynulo, alebo daj konkrétne ktorý film ti testnem RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - Lako - 19.2.2020 @forsajd parada, takto je to správne, len pre istotu prehravaš to na Androide (lebo v CE to funguje automaticky)... RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - forsajd - 19.2.2020 @Lako: to som bol v androide, ale neviem ci original rom co je vtom tak ide, ale je tam mam ATV RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - shuker - 19.2.2020 Funguje v ATV google cast ? tzn. telefony s androidem to zarizeni vidi v siti a automaticky ho nabizi pri prehravani, napr. youtube? (toto klasicke android boxy bez ATV neumi) RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - Lako - 19.2.2020 @forsajd: jasne ATV s [ROM] Ugoos X3 ATV_by_Sasvlad (AndroidTV 9.0) , ešte skus za pozriet či máš v nastaveniach automatic frame rate: On alebo Off ,ked to ide korektne. Ď. RE: Android TV box Ugoos X3 PRO Cube - forsajd - 19.2.2020 @shuker: Chromecast ide vyskusane z pc i mobilu @Laco: vypnute |