![]() |
|
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0) |
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Saros - 03.5.2020 Kontextové menu v nabídce filmů a seriálů v doplňku SC a SCC pro vyhledání na webshare. v2.6.0 Download 18.x Download 19.x Download z repozitáře DONATE RE: Webshare - kontextové menu - M1No - 04.5.2020 super dakujem velmi pekne RE: Webshare - kontextové menu - signal - 04.5.2020 Šlape to !Díky moc !!! RE: Webshare - kontextové menu - rimko - 04.5.2020 Super. RE: Webshare - kontextové menu - pocitacnachate2 - 04.5.2020 Jsi borec, děkuji ;) RE: Webshare - kontextové menu - ReisRyos - 04.5.2020 Díky. Jsi borec
RE: Webshare - kontextové menu - herman_7 - 04.5.2020 @Saros: super, díky, a prosím tě copak to máš za skin? Vypadá dobře...
RE: Webshare - kontextové menu - dvovla - 04.5.2020 Řekl bych, že má oldskůlovej Confluence, stejně jako já. Jj, móda se vrací ;-) Webshare - kontextové menu - Saros - 04.5.2020 Je to trochu poupraveny Confluence. V nastaveni je moznost pridat oblibene do hlavniho menu. Mam takhle udelany menu ze SC - filmy, serialy http://saros.wz.cz/repo/skin.confluence.cinema/skin.confluence.cinema-4.6.93.zip RE: Webshare - kontextové menu - herman_7 - 04.5.2020 Díky zkusím a nastavím...
RE: Webshare - kontextové menu - karelkejnice - 04.5.2020 Vyzkoušel jsem-funguje to,děkuji za práci ,kterou děláte RE: Webshare - kontextové menu - RenEdi - 04.5.2020 v Aeon Nox 5: Silvo funguje u filmů - paráda u seriálů se nabídky "Vyhledat na Webshare" neobjeví vyvolání klávesou "C" testováno na W10 Kodi 18.6 ale i tak super, díky RE: Webshare - kontextové menu - petulko11 - 04.5.2020 @Saros: díky za super doplnok, paráda, klobúk dole za nápad - potvrdzujem skúsenosť RenEdi - funguje u filmov, u seriálov nie tam sa kontextová ponuka neobjaví. Detto platí aj pre kontextovú ponuku prehraj.to Máš to v pláne doplniť? RE: Webshare - kontextové menu - ACS - 04.5.2020 Funguje, díky. Na NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING jsem se ani neregistroval, stačí tam zadat jakékoliv údaje. RE: Webshare - kontextové menu - peterncr - 04.5.2020 Ahoj, tomu úplne nerozumiem. Asi chápem čo je NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING. Ale nechápem postupu ako to rozchodiť. Čo s tým zip súborom? Účet na WS mám, souboryonline tiež, síce cez nich neprehrám nič, ale mám. Čo ďalej ? :) Webshare - kontextové menu - Saros - 04.5.2020 peterncr: ten zip je doplnek a musis ho nainstalovat (doplnky - instalovat ze zip souboru) Jinak to kontextové menu se integruje do celého kodi a zobrazi se v kazde slozce s filmy. Takze lze pouzit treba u adonu TheMovieDB Helper, Embuary Helper atd. Asi to jde nejak udelat aby to bylo jen v konkretnim doplnku, no nevim jak. V repozitari mam podobny addon, jen vyhledava na prehraj.to RE: Webshare - kontextové menu - Alesn - 04.5.2020 Saros napsal ze se to nadrbe do celeho kodi tet to nebrat jako nejake frflani ale delal jsem to znamemu v duchode a ten hned najel na program dnes a tam to trba u filmu neni dalo by se to nejak udelat pokud je to slozite tak prdet na to i tak je to lepsi nez jak blb tam opisovat nazev filmu dik. RE: Webshare - kontextové menu - M1No - 04.5.2020 zdravim slo by to prepojit nejako zo streamcinema 2.0 co vysiel dnes ? RE: Webshare - kontextové menu - meda - 04.5.2020 Vážení, na tomto je jasně vidět, že nelze jednoduše a rychle nahradit doplněk, která má "kdesi" umístěnou svou pomocnou databázi odkazů/adres na správné soubory. NÁSLEDUJÍCÍ TVRZENÍ PLATÍ PRO PRVNÍ VERZE 1.2.x - pozdější verze už funguje samostatně! Jak hned nahoře napsal @Saros: ...tohle (v.0.0.1.) je jen úprava kontextového menu, která vás z některého doplňku (který to umožní) pošle vždy do Soubory online s vyplněným hledáním podle té položky, kde menu vyvoláte. Evidentní nevýhoda, gramatické jméno většinou podle CSFD není nejlepší pro vyhledávání. Objeví se spousta nesmyslných výsledků. Rada, přidejte do Nezobrazovat soubory s příponou také txt a doc (oddělte čárkou bez mezery). Kontext je nápad, který spíš nepomáhá - lépe je v Soubory online vyhledat napsat text přímo podle původního názvu, oddělovat jen mínuskou. Přesto přidávám hodnocení za aktivitu. RE: Webshare - kontextové menu - PIPOP17 - 04.5.2020 Ahoj Mám andrid tv sony nemohu přijít na to jak spustit kontextové menu na tv .Má někdo nápad ? Děkuji |