XBMC-Kodi.cz
Android - Kodi ovladač - Yatse - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - software (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-software)
+--- Fórum: Operační systémy (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-operacni-systemy)
+---- Fórum: Android (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-android)
+---- Téma: Android - Kodi ovladač - Yatse (/prispevek-android-kodi-ovladac-yatse)



Android - Kodi ovladač - Yatse - Rossi D - 14.1.2016

Aplikace:
[Obrázek: icon_arrow.gif] Název: Yatse
[Obrázek: icon_arrow.gif] Web aplikace: [Only registered and activated users can see links Click here to register]
[Obrázek: icon_arrow.gif] Odkaz na aplikaci: [Only registered and activated users can see links Click here to register]
[Obrázek: icon_arrow.gif] Nastavení aplikace: [Only registered and activated users can see links Click here to register]
[Obrázek: icon_arrow.gif] Ukázky z prostředí aplikace: [Only registered and activated users can see links Click here to register]

[Obrázek: AIaH_yOZcqgiHq3-UvGBYSudLO7-bUJ7NOWXiwxb...Cw=w300-rw]

[Obrázek: Phone_Playstore_01.png]

[Obrázek: icon_arrow.gif] Instruktážní video:
 




RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - romank - 19.1.2017

Ahoj, měl bych dotaz využívám aplikaci yatse na ovládání rpi3 s kodi. Jde mi o to že když restaruji rpi3 tak se mi stavá poměrně často že se yatse nepřihlásí a píše offline. Nevím proč ale dělá to i přítelkyni na iphonu s jinou aplikací. Projížděl jsem nastavení tedy pomocí klávesnice s myší. Přišel jsem na to, že to bude zřejmě změna IP adresy po restartu či vypnutí RPi3 a začínám mít podezření, že se někdy změní i bez vypnutí či restartu. Vše ostatní (ost.přístroje) vždy šlape jak na wifi tak kabelem. Dělalo to již ze začátku Rpi3 čistě na wifi , nyní jsem to napíchl kabelem na pevno z důvodu pořízení IPTV od freedomtv , a když jsem streamoval z NAS 1080p filmy tak to nestíhalo. Teď to šlape v poho. Nicméně nedá se nějak zafixovat ta IP na pevnou  aby se neměnila tedy jestli je to tím ? Mám vdsl od O2 .
Děkuji za případné rady a omlouvám se jestli to nepatří sem.


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - S474N - 19.1.2017

Bud si nastavis statickou IP v nastaveni RPi nebo jeste lepe pouzijes na svem routeru u DHCP moznost prirazovani IP adres na zaklade MAC adresy zarizeni. Rozhodne toto doporucuji mit nastaveno!


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - PetrM - 19.1.2017

A když už budeš na routeru nastavovat tu pevnou IP pro malinu, tak ji nastav i pro ten NAS, tam je to taky lepší.


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - romank - 19.1.2017

Děkuji za odpovědi, před chvíli jsem vstával jdu na noční tak už nemám moc času googlit. Můžete mi ještě poradit jak to nastavit myslíte ve webovém prohlížeči napsat 10.0.0...nastaveni pro zyxel router že? Já už se na to právě koukal před prvním příspěvkem ráno. Nevím kde to tam hledat není tam totiž nic o malině nebo Wd Nas. Ale tak jednoduché to asi není že.. to bude pod nějakým číslem nebo tak ?
V záložce network-LAN- DHCP client list to je správná cesta? mam zde 12 IP adres : 0-11 . 10.0....,10.0....atd. a k nim vždy MAC adresu :F4:F2:6D:1B:....a pak 11dalších MAC. V přidaných byla jedna 10.0..... Ostatní se daji přidat a vím že malina mi ukazovala 10.0....tak jsem dal Add a potvrdil a to je vše? Jsem v tomhle fakt laik tak se když tak omlouvám jesli je něco špatně popsáno a tak. Učím se za pochodu ...
Děkuji za rady


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - PetrM - 19.1.2017

Nevím, modem od O2 nemám, ale mohlo by to být ono, kdyžtak mrkni do návodu k modemu. Jinak není úplně dobrý zveřejňovat tahle adresu na netu, nepřítel naslouchá. 4


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - S474N - 19.1.2017

Tak IP adresy vnitrni site je uplne jedno pri zverejneni, stejne tak MAC adresy zarizeni, s tim proste nikdo nic realne nemuze vymyslet.

Napis sem, co mas presne za model/typ routeru, pripadne prihod i screenshot. Nebo mi klidne napis soukrome a muzeme se na to podivat spolu pres TeamViewer. V kazdem pripade ma rada byla, aby VSECHNA znama zarizeni na LAN mela svou pevnou IP adresu, tedy vzdy stejnou!


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - RobertK - 06.2.2017

Ahoj nevíte jak přes Yaste stahovat soubory do mobilu s kodi ? Ve standardním ovladači KORE to funguje ale v Yatse jsme tuhle možnost nenašel. Děkuji


Android - Kodi ovladač - Yatse - kaspy - 18.2.2017

Pani, prosim vas, je nejaka moznost streamu youtube z androidu do kodi (Rpi, Libreelec) cez yatse bez pouzitia doplnku youtube?
Podla navodov na nete by to malo ficat, ale u mna sa nic nedeje...

Dikes!


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - ZuB - 29.5.2017

Zdravím. Prosím Vás, k čemu přesně slouží k Yatse ten unlocker a jak správně ho nainstalovat. Na GooglePlay píšou, že se to nemá instalovat z GooglePlay, ale přímo z aplikace. To jsem si nevšiml, rozšíření koupil normálně v GooglePlay a právě že jsem nic převratného nezpozoroval. Tak jsem do těch patnácti minut app vrátil za prachy zpátky. K čemu to přesně je a jak to doinstaluju...? Díky.


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - Keddie - 30.5.2017

Přímo v Google Play u Yatse je popis funkcí. Ty, které jsou označeny * jsou přístupné až po zakoupení unlockeru.

Jsem uživatel používající FRD-L09 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - ZuB - 30.5.2017

Aha, díky. No asi to koupím znova. A teda normálně z GooglePlay...?

Jo a ještě jedna věc - občas mi v Yatse zmizí to ovládání. Musím pak telefon restartovat aby se objevilo. To se vám taky stává...?


RE: Android - Kodi ovladač - Yatse - biobot - 10.11.2017

Ahoj,
koupil jsem si plnou vezri a zmizel mi defaul ovladac se sipkami atd. take nepotvrdim kdyz je potreba dat OK. stejne tak se nemuzu pohybovat v KODI. dale pak nejde spoustet programy PVR . pise to : tento obsah nelze prehrat . duvody najdete v casto kladenych dotazech. mno ale to sem nenasel a cela napoveda je v EN.

v neplacene verzi to slo normalne
nechapu co kde mam zmenit nebo nastavit a proc to tam neni.
myslel jsem ze to rozsirim o funkce ale na misto toho mi ty nejzakladnejsi zmizeli a nefunguji.

diky za pomoc..