• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 15 Hlas(ů) - 2.07 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magio Go Addon
Je plugin este funkcny pre Leiu 18.9?
Po novej instalacii na Rpi3 sa mi ho nedari rozbehnut..
Hadze error ze mu chyba iptvsimple module:
Kód:
2021-11-10 13:23:54.539 T:1799328640   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.ImportError'>
                                            [b]Error Contents: No module named iptv.iptvsimple[/b]
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.iptv.magiogo/service.py", line 1, in <module>
                                                from magio.service import MagioGoService
                                              File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.iptv.magiogo/magio/service.py", line 5, in <module>
                                                from iptv.iptvsimple import configure_iptvsimple
                                            ImportError: No module named iptv.iptvsimple
                                            -->End of Python script error report<--
Novu verziu iptvsimple clienta mam ale nainstalovanu:
Kód:
2021-11-10 13:23:54.364 T:1790935936 NOTICE: ADDON: pvr.iptvsimple v3.10.1.1 installed
rovnako aj inputstream adaptive:
Kód:
2021-11-10 13:23:54.363 T:1790935936 NOTICE: ADDON: inputstream.adaptive v2.4.8.1 installed

Napada Vas kde moze byt problem?
Dakujem.

EDIT:
nasiel som v historii funkcnu verziu:
(04.1.2021, 16:35)rmich Napsal(a): https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-magio...2#pid97082
snad som trafil poslednu verziu pre Leiu.
Asi by bolo dobre z repozitara odstranit povodnu uz nefuncknu verziu, ked ju uz autor nespravuje, idealne rovno nahradit tymito opravenymi verziami od @rmich.

@rmich: Planujes upravit aj tuto verziu pre podporu FHD streamov? Dakujem.

Citovat
(09.11.2021, 21:49)mdzurov Napsal(a): Pozdravujem som tu nový. Uz tretí den skusam nainstalovat do kodi magio go, no nedari sa mi to. Mam verziu matrix 19.3 a magio som nasiel 2.20. Adon mi nainstaluje, ale nevytvorí mi playlist a dokonca mi nezoberie ani moj login na do magio go. Uz som z toho zúfalí. Pomôžte mi niekto prosím. 12

Stiahol si si magio go 6 ako je pisane vyssie?

Citovat
(31.10.2021, 11:40)pistabb Napsal(a): Prosim o radu, je mozne zablokovat vybrane kanaly?

System/nastavenia/Pvr a televizia/vseobecne/ spravca kanalov

Oznacit kanal; zrusit aktivne; a potvrdit

Citovat
Ahojte, používam T95 android box Magio addon 1.3.5, KODI 18.1 cez KD Player. Mám dva problémy, jeden je, že nejdú prehrať asi nejaké 3-4 programy - (spomínam si na Spektrum, Leo, ORF1) to znamená, že keď na ne prepnem vyhodí ma úplne z KD playera na úvodnú obrazovku, takže som ich musel vymazať zo zoznamu kanálov. Druhá vec je, že ak prepínam o viac ako jeden kanál naraz, takisto ma to vyhodí, ak prepnem po postupne jednom, je to ok.  Nevie niekto poradiť v čom je chyba?

Citovat
ospravedlnujem sa ale ako ste uz isto pochopili s vytvaranim doplnkov pre kodi som skoncil a na forum uz viac menej nechodim, magio go uz nemam predplatene rok mozno aj viac a neplanujem sa k tomu vratit, ak by niekto chcel pokracovat rad presuniem opravnenia na git repo...

Citovat
Ja len doplním, že už mi fungujú všetky TV stanice, zvláštne,  no bez akehokoľvek zásahu to už funguje.   3

Citovat
Ja iba doplnim ze magio go na xboxe prestalo fungovat uplne. Na mobile ide normalne. Xbox aj fon matrix 19.3.

Citovat
No mne sa podarilo aspon zabezpecit stahovanie playlistu a EPG. Kanaly sa ale nedaju prehravat. Mozno to ma nieco spolocne s definovanim zariadenia OTT_ANDROID v kode. Prehravat vsak neviem ani jeden kanal.

Citovat
Chcem sa spýtať či ešte vúbec existuje funkčná verzia tohto doplnku, ktorá ide normálne nainštalovať na PC?
Mám Matrix 6 ale tá už nainštalovať nejde.
Resp. či niekto nevyvíja doplnok ďalej po Sorienovi.

Citovat
Viete mi prosim poradit? V kodi sledujem magio a pri prepinani číslami sa mi neda pouzit cislo 1. Ostane funguju, len jednotka nie. Neda sa navolit ani 21, 31 a pod., proste akekolvek cislo, ktore obsahuje 1. Skusala som viacero ovladacov, je to rovnako, takze ovladacom to nebude a pri sledovani v android aplikaciach ta jednotka normalne funguje.

Citovat
Chlapci zistil som ze cez doplnok TV Go playlist sa da pouzivat magio go ucet. Staci tam zadat svoj ucet a v Simple IPTV Cliente zadat cestu vygenerovaneho playlistu. Funguje to aj na xboxe matrix 19.3 co je v podstate nefunkcne kodi. Takze snad to niekomu pomoze.

Citovat
Ano, ten doplněk je pro Magio i T-mobile

Citovat
(28.2.2022, 16:08)jacksparow2 Napsal(a): Chlapci zistil som ze cez doplnok TV Go playlist sa da pouzivat magio go ucet. Staci tam zadat svoj ucet a v Simple IPTV Cliente zadat cestu vygenerovaneho playlistu. Funguje to aj na xboxe matrix 19.3 co je v podstate nefunkcne kodi. Takze snad to niekomu pomoze.
Môžem požiadať o odkaz resp. bližšie informácie o doplnku z ktorého repozitára je ho možné nainštalovať?
Ďakujem. 

Citovat
http://saros.wz.cz/repo/repository.saros-1.1.0.zip

Citovat
@Saros: Ďakujem pekne za odkaz.

Citovat
Ahojte chlapci mam otazku. Alebo priamo tvorcu pluginu TV GO playlistu p. Sarosa. Nova verzia Magio Go benefit ma obmedzenie iba na pouzitie v mobile. Vedelo vy sa v tom doplnku pridat taka moznost ? Teraz tam je Tv a Stb. Dakujem

Citovat
Asi by to nemel byt problem, jen to nespíš nebude v HD

Citovat
@jacksparow2 Tak vyzkoušej novou verzi

Citovat
@Saros si PAN ! Vsetko funguje a vyzera ze aj v HD. Dakujem

Citovat
Takže konečne som sa k tomu scriptu dostal a sprevádzkoval ho. Funguje báječne!!! Kanály aj EPG fungujú parádne a dokonca v HD! Veľká vďaka @Saros:   Jediný problém som mal s pridaním repa. Nechcelo mi Kodi 19.3 ho pridať, tak som stiahol ručne a aj script.chromecast na ktorom je tento script závislý. Po inštalácii nahodiť prihlasovacie údaje a prepnúť na ext. prehrávač aby Simple stream rozoznal playlist. Úplná bomba.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)