• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 6 Hlas(ů) - 3.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rebit.tv
@cache: dik moc

@cache: co se rovnou vykašlat na id pořadu a spouštět jen časový údaj v epg -15min a + 2h dle vybraného pořadu v epg? Nebylo by to jednodušší?

Citovat
@mdolejsi1: archiv nieje stream, kde si urcujes cas odkial pokial sa pusta, archiv ber ako katalog videi, kde kazde video ma vlastne ID a pusta sa podla ID, nie podla casu..
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
@cache: jasný chápu, byl to jen nápad. Tak snad se na to brzy dostanes :) uz ted moc díky ze jsi nad tím vůbec premyslel jak to resit.

Citovat
@cache: ahoj, prosim zkusis se dostat na ten archiv? Diky

Citovat
@mdolejsi1: narcyhlo som to napraskal

v nastavenia si vies prepnut aby generovalo len playlist pre timestamp

vygeneruje to taketo catchup url, napr. pre rtvs1:

Kód:
plugin://plugin.video.rebit.tv/?action=archivePlayTS&channelKey=Jednotka+HD&catchup_start_ts={utc}&catchup_end_ts={utcend}&tolerance=60

vychadzal som z toho vyssie uvedeneho O2 co si pastol

spravi to to, ze sa podla mena pokusi najst kanal, ak najde, tak sa podla start casu s plus minus toleranciou (v priklade 60 sekund) pokusi najst programy, nasledne ak s rovnakou plus minus toleranciou sedi aj koniec programu, tak ho spusti.

Tato url mi aktualne pusti dnesne ranne spravy:

Kód:
plugin://plugin.video.rebit.tv/?action=archivePlayTS&channelKey=Jednotka+HD&catchup_start_ts=1649741400&catchup_end_ts=1649744940&tolerance=60

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.

Citovat
@cache: super, jsi borec. Pls kde najdu novou verzi? Tvé repo jsem musel vypnout, protoze mi pri kazdem spusteni Kodi skakala tabulka s infem jako kdyz repo nainstaluju.

Citovat
@mdolejsi1: to by nemalo robit, ak to robi, nieco nieje spravne :)

ved si nahod repo, updatni, potom repo zase vypni.. :)

Citovat
@cache: tak jsem zapl repo a aktualizoval doplněk na 0.9.8
vygeneroval jsem playlist, ale zápis je stále stejný
např. Markíza HD
Kód:
#EXTINF:-1 tvg-id="0eb4c918-b32a-4a81-aba5-aaecabe1558f" tvg-logo="https://iptv.bbxnet.sk/stalker_portal/misc/logos/320/1.png" tvg-name="Markíza HD" catchup-days="14" catchup-type="default" catchup-source="plugin://plugin.video.rebit.tv/?action=archivePlay&cid=0eb4c918-b32a-4a81-aba5-aaecabe1558f&pid={catchup-id}",Markíza HD
plugin://plugin.video.rebit.tv/?action=play&cid=0eb4c918-b32a-4a81-aba5-aaecabe1558f

Citovat
@mdolejsi1:

(12.4.2022, 14:59)cache Napsal(a): v nastavenia si vies prepnut aby generovalo len playlist pre timestamp

Zakladny stav samozrejme ostal bez zmeny, chod do nastaveni a odroluj si ich dole.

Citovat
Tyjo, diky. To jsem si nevšiml. Jdu to testnout.

Citovat
@cache: tak jsem to vygeneroval upravil playlist, změnil jsem tvg id, tak abych načítal epg ze svého vygenerovaného xml (365 generátor). Zkusil jsem asi 20 pořadů na Markíza HD a vždy mi to napsalo - pořad nenalezen. Mám si nějak hrát s nastavením tolerance? Nechal jsem default 60.

Kód:
# Markiza,rebit
#EXTINF:-1 tvg-id="8-markiza" tvg-logo="https://iptv.bbxnet.sk/stalker_portal/misc/logos/320/1.png" tvg-name="Markíza HD" catchup-days="14" catchup-type="default" catchup-source="plugin://plugin.video.rebit.tv/?action=archivePlayTS&channelKey=Mark%C3%ADza+HD&catchup_start_ts={utc}&catchup_end_ts={utcend}&tolerance=60",Markíza HD
plugin://plugin.video.rebit.tv/?action=play&cid=0eb4c918-b32a-4a81-aba5-aaecabe1558f

Citovat
Zdravím,

super doplnok, ďakujeme.
Dnes, ale tv program nečítal všetko, napríklad chýba tv program od 5:00 hod. pre jednotka HD, Dvojka HD alebo JOJ HD atď…ale natiahlo napr. pre RTVS:24 alebo TA3HD…
Ako to môžem opraviť? Vopred ďakujem za odpoveď.

Citovat
@mdolejsi1: ja som vravel ze ked program nesedi presne, tak to nenajde.. tolerancia 60 sekund je tolerancia plus minus 1 minuta pre zaciatocny cas aj koncovy cas, mozes skusit viac, ale porovnaj si tvoj program s programom v rebite, nakolko sa odlisuje..

@Rata: nechapem presne, co myslis, program generuje minimalne od -1 dna pre aktualny cas v momente generovania programu, netusim co presne a ako mas ponastavovane, ak mas napriklad v doplnku nastaveny interval 120 hodin a generovat len 1 den, tak negeneruje dostatocne (raz za 5 dni len na 1 den dopredu). plus si treba nastavit aj rozsah zobrazovaneho programu v nastaveniach PVR, standardne tam byva tusim 0 do minulosti a 3 do buducnosti..

Citovat
@cache: Ďakujem, pomohlo, chybu som mal v nastavení

Citovat
moze sem niekto napisat cenu a programy tej tv? na webe som cennik nevidel a nechce sa mi tam mozno zbytocne registrovat len aby som mal par dni zadarmo, ak maju vysoku cenu alebo slabu programovu ponuku
EDIT: Uz som zistil

Citovat
Od dnes testujem Rebit a chcem sa spytat:

Da sa zmenit v nativnej appke / v kodi addonu upravit poradie programov podla vlastnych preferencii?

V nativnej appke som nikde nevidel pristup k archivu, len v kodi addone. Je to tym, ze v GUI nativnej appky archiv zatial nie je?

V kodi addone v archive sa relacie serialy prehravaju nepresne, akoby sa "nahravanie" spustilo niekolko minut pred zaciatkom filmu/serialu a ukoncilo niekolko minut pred koncom. Je to problem na strane providera alebo bug addonu alebo zle nastavenie addonu na mojej strane?

Nezistil som ako sa v Kodi addone da zobrazit EPG? Aj ked som ho v nastaveniach addonu povolil (timestamp)

Diky za odpoved.

EDIT: EPG a asi aj vlastne poradie kanalov som v Kodi uz vyriesil spravnym nastavenim PVR klienta

Citovat
@cache: cau, tak jsem prošel program a sedí mi to s programem Rebit na minutu. Zvýšil jsem i čas ze 60 na 160, ale nespustil jsem nic. Stále program nenajdeny. Mas nejaky napad co bych mohl jeste zkusit? Diky
.

Citovat
caute, chcem sa spytat uzivatelov RebitTV: Vcera som to prvy den testoval a okrem vyssie zmienenych pripomienok / otazok sa chcem spytat ci to seka len mne alebo viacerym z Vas? Pocas dna to sekalo menej (3-4x za cca 3 hodiny pozerania), ale vecer to sekalo ovela catejsie (v priemere asi kazdu 1-2 minutu), na dlhsiu dobu to znova fungovalo plynule az po tom co som prepol kanal a po chvili som to prepol na povodny. Tato situacia sa vecer zopakovala asi 2-3x.
Je to dane kvalitou sluzby alebo mam hladat chybu niekde u seba v "nastaveniach"?

Internet mam urcite dostatocny - stabilna, realna rychlost na urovni <25/25Mbits

Citovat
Me se to neseka vubec.

Citovat
@mdolejsi1
tak to je zaujimave, neviem co s mozem upravit/zmenit u seba v sieti, aby to nesekalo.
Vcera som par hodin testoval nativnu appku, v nej to sekalo brutalne casto (hlavne po prepnuti kanala). Potom som presiel na Kodi, v nom to cez den sekalo ovela menej, cca kazdych 10-20 minut kratky sek. Na Kodi to testujem na dvoch TV a na obidvoch to seka priblizne rovnako, ale vcera vecer to aj na kodi sekalo castejsie a jeden sek trval dlhsie.
Jeden TV ide cez 1Gbit ethernet a druhy cez wifi a laguje to rovnako, takze to nemoze byt ani slaba wifi
EDIT: Este doplnim, ze aj dnes cez den to lagovalo priblizne rovnako ako vcera cez den (uz mam na mysli len Kodi)

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)