• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
Zdravim, mám už 2 dny problém s SCC. Neotevře se. Točí se kolečko a pak vyskočí Chyba spojení se serverem.
Mám Chromecast 4 s kodi 20.1 a SCC 1.15.0. Používám ho již dlouho. Vše většinou bez problémů. Vše aktuální, jak systém, tak kodi i SCC. Několikrát ručně aktualizováno. Nefunguje to ani na sít 5G ani 2.4G. Internet je od místního poskytovatele. Router několikrát restartován.
Na PC připojené přes kabel, ale stejná sít (router), SCC funguje. A když vytvořím mobilní hotspot v mobilu přes data O2, připojím chromecast, tak SCC funguje. V mobilu SCC přes wifi také nefunguje, přes data ano.
Nějaká rada? Díky

Citovat
@Keymag: Shrnu to. Nefunguje ti nic, co je napojeno na wifi routeru. Hledal bych to spíš v nastavení wifi routeru.

A v mobilu, když vypneš data, tak např. Google přes wifi ti jede?
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@Keymag
Od pátku mám stejný problém, po 2 letech fungování. Dům mám připojený přes WiFi od poskytovatele Forwifi. Přes WiFi tablet a notebook nefungují. Na kabelu mám Odroid s CE nefunguje, notebook po kabelu taky nejde. Přes hotspot z mobilu o2 notebook jede SC jak má, Odroid přes usb sdílení internetu z mobilu taky. Nedostanu se ani v prohlížeči na repo.sc2.zone, stále to jen načítá. Na server SC se prostě nedostanu. Možná jsem paranoidní, ale mám podezření, jestli to neblokuje provider, ale jsem možná jen paranoidní, viz předchozí příspěvky 1
Trochu si vzpomínám, že jsem někde zaznamenal informaci o tom, že SC může sdílet IP adresu s nějakým ilegálním server,em který je v nějaké databázi blokovaný. Měla by problém vyřešit změna DNS serverů, to mi ale bohužel nepomohlo. Napsal jsem providerovi, čekám co mi v pondělí odpoví.

Citovat
Router je bezezměny dlouho. Vše ostatní po wifi funguje (mobil a v něm aplikace, chytré zásuvky, atd.).
V chromecastu funguje youtube, ostatní doplňky v kodi taky fungují. Jediné co nejde je SCC.
PC připojené kabelem k routru, kde funguje internet bez problému. A v PC funguje kodi i SCC bez problémů.
Chromecasty 4 mám dva, ani na jednom SCC nejde. V mobilu kodi s SCC na data jdou, ale přes wifi ne.
Mám stejného poskytovatel internetu jako má svatahorak.
Otestoval jsem tedy i přístup na repo.sc2.zone. Přes PC připojené přes kabel se tam dostanu, stejně tak v mobilu přes data. Ale pokud jsem v mobilu na wifi, tak se na stránky nedostanu, nenačtou se.

Citovat
svatahorak-to vypadá na blokování od ISP.
Keymag-nemáš překročený počet připojených uživatelů na Webshare?
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
(16.4.2023, 8:05)kraftwerk007 Napsal(a): svatahorak-to vypadá na blokování od ISP.
Keymag-nemáš překročený počet připojených uživatelů na Webshare?

Nemám překročeno, používím to pouze já a vždy to běží jen na jednom zařízení.
Vždy to bylo bez problému, začalo to cca v pátek 14.4.
Ozval se mi další kamoš, má stejný problém. Též má chromecast 4 a stejného poskytovatele internetu.

Citovat
Ahojte,
Neustále se mi maže pověření na SCC a po každém vypnutí tv musím znovu přihlásit webshare i titulky. Nevíte co s tím?

Citovat
@SuperDobrak běž do doplňků, dej odinstalovat SCC (data pro addon mazat nemusíš) a potvrď. Restartovat nemusíš, po odinstalaci znova nainstaluj SCC a pak restartuj Kodi

Citovat
S překvapením jsem zjistil na Androidech 11 aktualizaci v Kodi na v.20.1
EDIT:
Nezachovala nastavení skinu na tabletu (vzhledu, musel jsem znovu konfigurovat) a kdoví kam mohla sáhnout.
Na mobilu k pozměnění konfigurace nedošlo.

Protože ale už je měsíc stará, mohla změny vyvolat i jen aktualizace doplňku nebo závislosti - nevím......
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
U mě žádná změna -Kodi 20.1, skin Confluence, Android 13,Samsung Tab S7 5G.
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
Zdravím vespolek.
Pořídil jsem nový box X96 X4 Android 11. Nainstaloval jsem na SD Coreelec 19.5 Matrix. a následně upgradoval na 20.1 Nexus. Po zapnutí boxu se mi na displeji zobrazí i po několika dnech čas, kdy jsem to instaloval na kartu (asi jiné časové pásmo). Čas se po nějaké chvilce srovná. Hlavní problém mám ale s tímto:
Když vypnu v Coreelec celý systém a následně box zapnu DO, Coreelec normálně naběhne, ale vyběhne hláška "Chyba Stream Cinema Comunity, info v logu." Doplněk SCC nejde spustit. Když dám RESTARTOVAT, stejný problém. Když ale dám RESTARTOVAT KODI (vše v Coreelec), chyba zmizí a normálně spustím SCC. Zkoušel jsem několikrát přeinstalaci, ale marný. Zkusil jsem tedy ještě spustit SCC normálně v boxu (Android), ale stejný problém. PO spuštění z vypnutého boxu se SCC nespustí. 
Přikládám adresu logu https://paste.kodi.tv/nemesibeze
Děkuji za rady.
X96 X4 - CoreELEC

Citovat
@Keymag
Můžete s kámošem taky napsat na Forwifi,  mě nereagují, když nás bude víc, možná začnou něco dělat. Díky

Citovat
@slay: pripojenie do siete máš aké. toto vyzerá na problém so sieťou.
inak nevie načo inštaluješ na SD Coreelec 19.5 Matrix keď môžeš rovno 20.1. Popužívaš verziu NG na X4 môžeš NE.
HK Odroid N2+(ATV-LineageOS-20.0), 2 x Amlogic S905X4(CE),
HP t630[256Gb M.2 SSD, 16Gb RAM,Proxmox server](HAS;TVHeadend;MySQL;UniFi Controller;InfluxDB;Grafana)
Telestar DIGIBIT Twin
WD MyDrive 5TB

Citovat
@Norton: Připojení mám kabelem do routeru. Chybu SCC jsem již vyřešil: nastavil jsem 20 sec. čekání na internet. Proč 19.5 - dvakrát mi přímo na 20 vyhodilo chybu, tak jsem zkusil takto a vyšlo to. Tak jsem to zatím nechal. A NG mám, protože NE při startu CE se na obrazovce na mžik zobrazí rozsypaný černobílý obraz, pak na levé straně do poloviny obrazovky proběhne nějaký popis a teprve pak naběhne CE. Zkoušel jsem to několikrát instalovat (i jiné verze), ale furt to nebylo bez chyby. Co je na NE lepší než na NG? 
Zkusím ještě dostat NG na USB a uvidím.
X96 X4 - CoreELEC

Citovat
(17.4.2023, 13:00)svatahorak Napsal(a): @Keymag
Můžete s kámošem taky napsat na Forwifi,  mě nereagují, když nás bude víc, možná začnou něco dělat. Díky

Napsal jsem jim o víkendu, v pondělí mi odepsali na email, že to mám vyzkoušet a už mi to šlo. Takže u mě už dobrý.

Citovat
(03.4.2023, 20:18)pixel101 Napsal(a): Nenapadlo náhodou někoho jestli by šlo udělat Stream Cinemu jako aplikaci přímo pro android? Aby běžela samostatně bez Kodi.
Nejsem programátor jen se ptám jestli tu někde už nebyl takový nápad.

Na FB ve skupině Stream Cinema Community se objevil odkaz na aplikaci pro ATV ,,ymovie for android" https://install.appcenter.ms/users/mrpir...lyXU3pNNeM

Citovat
Ahoj, chtel bych se zeptat jestli vam jdou pustit ukazky filmu z Youtube?
Dik
RaspberryPi 3B, LibreELEC Leia
WeTek_Play, LibeELEC Leia
Odroid N2, CoreELEC Leia

Citovat
@hitman222: Některé ano, u některých se po kliknutí neděje vůbec nic.

Citovat
@Tomik68: A jak se chová SCC, když buď při vyhledávání upoutávky žádnou nezobrazí, nebo když nějakou zobrazí a ta se následně nepřehraje. Mě se SCC vždy zasekne na té stránce a nelze se vrátit o stránku zpět. Na další stránky to jde, ale když se vracím zpět, tak pouze na tu původní a dál už ne. Takže zpět do hlavního menu se nedostanu. Jde to jen použitím tlačítka dole na stránce Hlavní menu.

Citovat
@Jaffa: Teď jsem to testnul a výsledek je, že upoutávky s ikonou YouTube se nepřehrají, s ikonou ČSFD naprosto bez problémů. V obou případech se KODI (CoreElec Nexus) chová normálně, nic se neseká, ani nezamrzá.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 7 host(ů)