@
Radek_Kovacik Ne, kompletní log je důležitý k posouzení kontextu a také typu instalace, verze a nastavení. Relevence znamená, aby byl nastavený debug mód, proveden restart Kodi a pak bez dalšího provedeny pouze kroky, které vedou k chybě nebo problému, který je třeba analyzovat. Pak log odložíš na sdílené úložiště a sem pošleš jeho adresu. Orientuj se podle naávodu, který tady vytvořili a doplnili kolegové @
Rossi D a @
meda Vytvoření a odeslání chybového protokolu / logu Kodi v 16 obrazech.
Ještě jsi ale nevyzkoušel zkontrolovat stažený zip, jak jsme psal. Pokud píšeš, že ti Kodi hlásí, "že zip soubor nic neobsahuje", tak to možná znamená, že se soubor nestáhl správně. I když hlášku, o které píšeš jsem ještě neviděl. Zní skutečně tak, jak jsi napsal?
Jinak, ten odkaz na repozitář, který je v 1. příspěvku tohoto tématu, není možné vložit do Kodi. Není to odkaz na položku souborového systému, kterému by rozumnělo Kodi. Jak název odkazu říká, je to odkaz na
Download z repozitáře. Takže
jediný správný postup v tomto případě je stáhnout zip a pak repozitář instalovat z něj. Já jsem si to pro jistotu vyzkoušel, jak v Kodi 20, tak 21, a v obou případech jsem si repozitář bez problémů nainstaloval, a z něj pak podobně nainstaloval doplněk
Archiv SledovaniTV verze
1.23.0. Po zadání přihlašovacích údajů na
SledovaniTV.cz se mi archiv okamžitě rozjel a mohl jsme si z něj spustit přehrávání, které fungovalo. Vše jsem to zkoušel na testovacích instalacích ve Windows 10, kde mám všechny fungující verze od Kodi 17 až do Kodi 21.
@
Radek_Kovacik Doporučení @
jkmh:, jak se dostat on-line k instalačnímu souboru Sárošova repozitáře, je správné.
Nicméně by mělo zaznít, že to vždy nemusí být úplně výhodné. Každý takovýto vytvořený odkaz zatěžuje Kodi ve fázích spuštění i odstavení, protože Kodi si ho zpracovává na pozadí a v případech, že je například daný odkaz nedostupný, dochází ke zbytečným prodlevám a timeout-ům. Jeden dva takové odkazy asi nejsou kritiké, ale pokud by jich mělo být více, tak už to může v jistých chvílích přinést komplikace. Já osobně doporučuji,
pokud to u dané instalace jde, tak si repozitáře raději instalovat ze stažených zip souborů.