• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
@robinek: podle logu není ani problém přímo v SCC. Chyba spadne ve chvíli, kdy SCC zavolá skript pro Trakt.tv. V něm jsou další zavislosti a ve finále to skončí na nějaké nekompatibilitě v doplňku typing_extensions. Dokonce bych řekl, že s tím websocket clientem to asi souviset nebude. Pokud ti to padá při už při spuštění a oželíš funkce spojené s Trakt.tv, zkus se z něj v SCC odhlásit. Alternativně můžeš zkusit v detailu SCC kliknout na závislosti tam najít doplněk typing_extension, případně i arrow a trakt.tv, vybrat ho a kliknutím na tlačítko Verze zkusit vybrat straší verzi. Jinak stejně jako @jkmh: bych doporučil upgrade aktuálnější verzi OS. Neříkám, že to tvůj problém nutně vyřeší, ale tím, že už na něj nevychází aktualizace riziko problémů zvyšuje.

Citovat
@JiRo: Máš, prosím tě, vysledovaný význam jednotlivých položek Statusu na Discordu? Hlavně rozdíl mezi Streams a Streams - CF a obdobně u knihovny. Ptám se proto, protože mimo jiné byly dnes dole Streams a Library, ale SCC v boxu to nijak nevadí. Vše jede. Jak listování a výběr streamu, tak vlastní stream.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Ahoj,
určitě nejsem první kdo se na to ptá, ale nemůžu najít jednoznačnou odpověď - dá se v aktuální verzi SCC nějakým způsobem přidat jednotlivý film do knihovny? Kdysi to bývalo v kontextovém menu, ale teď se mi to prostě nedaří rozchodit, a ukládat do oblíbených prostě není ono.

Citovat
@waladir: ok tak už to zase jede. . Po přeinstalované na starou verzi knihovny Track.tv a a volných knihoven tPing_extensions mi hlásí že Trak.tv nefunguje ale SCC zase jede.. Ještě jednou dik. S U18.04 jsem spokojen a stroj na tom jede v celku rychle takže nepotřebují update
@jkmh: i tobě díky za trpelilivost .
Jen doufám že to vydrží do doby než si pořídím TV +Mi stick

Citovat
@robinek: Protože to asi není první aktualizace s kterou máš problém, měl by ses nad celou situací zamyslet. Provozuji Kodi s SCC v CoreELEC, LibreELEC, Windows 10 a testovacím provozem i v Androidu a Linuxmint. Vše instalováno standardní cestou z repozitářů. Všude mi SCC včetně Traktu funguje. Včetně posledních aktualizací. I když Trakt cíleně nevyužívám. Tvrdím, že chyba je někde v tvé mašině. Možná už historicky.

Novou verzi Ubuntu ti navrhuji nejen proto, že nemusí úplně vyhovovat subverze Pythonu 3 s tím, jak jsou doplňky napsané, ale i kvůli tomu, že U18 má staré a děravé jádro. Upřímně, já bych U18 už do internetu nepustil.

@Jirimajcher: Máš nastavenou knihovnu v Nastavení SCC? A po vyvolání context menu nabídku pro knihovnu? A pochopitelně nastavenou knihovnu v Kodi. Viz screeny.

Přiložené soubory Miniatury

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh Ano, mám to vysledované, vytvořil jsem si hypotézu, ale samozřejmě jsem se zeptal autorů, kteří mi ji potvrdili.
  1. Streams a Library jsou stavy vlastních serverů
  2. Streams CF a Library CF jsou stavy Cloudflare služby, přes které ty servery vidíme a přistupujeme k nim
Tedy jinými slovy, za výpadky ad. 1 může SCC team (bug-y, údržba, update, apod.) nebo provozovatel serverů na kterých jednotlivé funkce SCC backendu běží, za výpadky ad. 2 může Clouflare služba.

Trochu to hapruje v historii, protože všechny výpadky před rozdělením sledování, ať už byly způsobeny servery SCC nebo Cloudflare službou, jsou teď v zobrazení "hozené" na Cloudflare službu. Ale to se za 90 dní, tedy dnes už vlastně za nějakých 76 dní, spraví. 1

To, že to někdy v Kodi jede, i když servery jsou dole, je normální. Podle mne je to tím, že parametry, podle kterých vyhodnocují, že je server dole, nejsou asi zvoleny optimálně. Stávalo se to i dříve.

Taky do toho může pormlouvat samoptný UptimeRobot, protože má různé periody pro aktualizaci informací. Běží tam 1 minutová pro zobrazení a některé veličiny, ale myslím, že pro nějaké jiné veličiny je ta obnova 5 minutová. Takže něco už může být naběhlé, ale ta 5 minutová perioda to zobrazí až v nějakém delším čase (< 5 minut).
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Thumbs Up 
@jkmh: Děkuji mockrát! Mě totiž vůbec nenapadlo, že pod záložkou stahování v nastavení SCC jsou schované ještě dvě další - knihovna a titulky. Prostě provozní slepota, tak dlouho jsem neaktualizoval, až jsem na to zapomněl 1 . Nebo je to možná bug, protože podle Tvých screenů jsem se přepnul do Confluence, kde to samozřejmě bylo, no a pak už jsem to hned našel i v Estuary - ačkoliv bych ještě dnes odpoledne přísahal, že tam žádná taková možnost nebyla. Holt jak stárnu, tak blbnu, no 1 1 1 . Ještě jednou moc děkuji.

Citovat
@JiRo: Díky. Chápu dobře, že i ty výpadky před rozdělením byly většinou způsobeny CF. Ptám se proto, že monitoruju stavy přes API a mám tam všechny čtyři. Jestli to není zbytečné.

@Jirimajcher: Bylo to i v Estuary před tím přepnutím. Žádný bug. Jen každého hned nenapadne, že lze rolovat ještě níže. Věř mi. 1

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh To nelze určit. To asi ví jen @Láďa. Vím, že občas, když si lidi stěžovali na výpadky, oponoval, že backend servery SCC jsou v pořádku, ale že má výpadek Clouflare. Ale jindy zase byly ty výpadky evidentně na straně backend serverů. Takže těžko říci. Nicméně teď to rozhodil tak, že všechny výpadky v minulosti se zobrazují jako výpadky Cloudflare. Nicméně poslední dva dny to bylo opačně. Vypadly backend servery.

Sledoval jsem také stav backend serverů přes API, ale nakonec jsem to přehodil na sledování přes UptiimeRobot. Přeci jen nechci zbytečně zvyšovat zatížení api, navíc jsem měl v plánu v Kodi zobrazovat historii a to jde nejjednodušeji právě přes UptimeRobot. Zatím sleduji jen stav serverů na pozadí a zobrazuji v liště na Home stránce, ale teď snad napíšu script pro zobrazení stránky analogické té na webu Uptime Robot. Tedy včetně historie.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@JiRo: Dík za názor. Nechám to tak.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
Dobrý večer páni, vie mi niekto poradiť s SCC?
Kodi 19 mám na Linuxu Mint 19 vše fungovalo bez problemov niekoľko rokov.
Teraz mi nejde SCC už som skúšal všetko možné, tak sa obraciam na vás.
Už pri zapnutí Kodi mi píše chybu SCC a keď zapnem SCC tak sa točí len koliesko.
Prikladám LOG.
https://paste.kodi.tv/ofakapaxuh
Díky za pripadné nasmerovanie.

Citovat
@starman: Je dobře, že jsi poslal log. Log jsem zatím nestudoval do hloubky, ale vypadá to podobně jako nepovedená aktualizace. Ale to tu bylo cca 2 měsíce zpět. https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-strea...#pid117829 Projdi si to, je toho na dvě, možná tři stránky.

Při jaké příležitosti či po jaké příležitosti se to stalo. Nikdy to není To ono samo.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
Neviem presne po akej príležitosti, lebo cca 2mesiace som nemal Kodi na notebooku spustené, na Tv boxe s Coreelec ide bez problémov.
Prechádzal som forum a skúšal všetky možnosti - aj smazať setting.xml, odinstalovať a znovu na instalovať SCC. Instalujem s oficialného repa. Mám poslednú verziu 2.3.0. Je možné, že sa v systéme niečo s aktualizovalo a to robí konflikt.
Kodi používam 19.4
V systéme mám všetko aktuálne a systém mám stále rovnaký.
V závislostiach tiež mám všetko OK.

Citovat
@starman: Aktualizoval jsem svůj příspěvek. Koukni na to. Podle bloku s Errorem je to stejný projev chyby.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
Díky, zajtra sa tomu budem venovať.
Dám vedieť či pomohlo.
pekný večer

Citovat
@jkmh: Tak som vyskúšal všetko ako si radil robinkovi.
Všetky video doplnky som odinstaloval vyčistil závislosti a vymazal obsah packages.
Naistaloval i-Vysílaní a tiež nejde.
Už som skúšal aj cez terminál update a upgrade.
Vidím to na pre inštalaciu Kodi alebo máš ešte nejaký nápad?

Citovat
@starman: Odinstaloval jsi i ty tři předmětné závislosti? Pokud jsi trpělivě dočetl tu chybu až k jeho řešení https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-strea...#pid117902, všechno z toho jsi provedl, včetně instalace starších závislostí a nepomohlo to, pak asi jen nová instalace.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: Áno urobil som to presne ako si tam radil robinkovi, aj som kontroloval či mám závislosti tak ako si radil. Už ani neverím, že nová instalace pomôže. Možno na koniec zmením aj verziu Mintu.
Ďakujem za tvoju pomoc.

Citovat
@starman: Nejde o to, co jsem radil. V tom posledním linku je, pokud si dobře pamatuju, že musel ty tři závislosti odinstalovat a nainstalovat starší verze. Udělal jsi to?

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: Áno, instalací i-vysílaní sa naistalovali správné verzie.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 17 host(ů)