• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
Udělal jsi tento krok?
Citace:V addons/Matrix jsem stahl předposlední verze BS4 simplejson a soupsieve. Po instalaci jsem hned zakázal aotom. aktualizaci.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@starman: Nová (poslední) verze LinuxMint není vůbec špatný nápad.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
Udělal jsi vše z posledního linku? Hlavně:
Citace:V addons/Matrix jsem stahl předposlední verze BS4 simplejson a soupsieve. Po instalaci jsem hned zakázal aotom. aktualizaci.

@meda: To je pravda. Čekal jsem od kolegy odpověď výsledek na postup z posledního linku. Tu stále nemám. Co se na těch závislostech podělalo, nevím. Sám mám pro zkoušky ve virtuálu Linuxmint s Kodi, ten problém jsem neměl. A na poslední verzi Linuxmint jsem dělal upgrade teprve před cca měsícem. Předtím jsem měl taky v.19 a v pohodě.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: Asi som to zle pochopil, myslel som že tie závislosti sú v tom i-vysílání.
Idem to skusíť s addons/Matrix
@meda: To verím len sa mi nechce všetko znovu konfigurovať, preto používam LTS verziu.
Myslel som, že nový systém až na nový stroj.

Citovat
Ne. Tak to není. Všechny videodoplňky používají stejné závislosti. Možná to dělá jen jedna z nich. To je na delší rozbor, protože jejich aktualizace vyšly v jednom balíku. Možná, že nemusíš videodoplňky odinstalovávat, že bude stačit je zakázat. Bez zakázání videodoplňků, případně odinstalace, ty závislosti neodinstaluješ.

V tom linku https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-strea...#pid117902 popsal celé vícestránkové snažení celkem jasně.
A tady /addons/matrix/ (kodi.tv) nelezneš i ty starší verze. Musíš je stáhnout třeba na flešku a v Kodi Instalovat ze ZIP. Nebo si je stáhnout někam přímo v Linuxmint a pak si cestu z Kodi k nim naklikat.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: Tak je tu menšia zmena i-vysiláni už ide, ale scc nie,
A prepáč, že som to hneď nepochopil, ja som to hľadal v addons len som to tam prehliadol kedže označenie je skript.module...

Citovat
@starman: Závislosti odinstaluje přes System/System/Doplňky/Spravovat závislosti. Zakaž videodoplňky, se zakázanými restartuj a zkus ty závislosti odinstalovat.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: Závislosti som odinstaloval aj tam mám staršie verzie a zakázal som aktualizácie, preto ta zmena - ide i-vysílaní. Len scc ani náhodou. Všetky ostatné videodoplnky som odinstaloval, mám tam len tieto dva.

Citovat
@starman: SCC nejde je široký pojem. Pošli Log.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@starman: Funguje na LM19 také Timeshift? Můžeš si uložit stav (také zálohu Kodi addon_data) a pak Kodi přeinstalovat.
https://kodi.wiki/view/HOW-TO:Install_Ko...installing
Pokud to bude úspěšné, zůstaneš u nové instalace, důležité konfigurace budeš mít uložené v addon_data.
#

Citovat
@jkmh: Zdravím, posielam ten log.
https://paste.kodi.tv/lujayujupe
@meda: Timeshift samozrejme funguje, len sme sa nerozumeli lebo ja som mal na mysli konfiguráciu novej verzie LM, kde neviem či by mi fungovalo všetko ako v LM19.
Ale aj tebe ďakujem za ochotu pomôcť.

Citovat
@starman: Co k tomu dodat. Chyba není stejná jako v předchozím logu a zřejmě to souvisí s Traktem
Ale nemám lepší nápad než celé Kodi odinstalovat, zkontrolovat, jestli po odinstalaci nezůstaly v adresáři /home/tvůj_účet/.kodi nějaké zbytky a Kodi nainstalovat znovu. Napřed si ulož někde kopii adresáře userdata/home/tvůj_účet/.kodi, kde jsou uložena veškerá nastavení doplňků a historie Kodi. To se může později hodit.

Pokud budeš dělat novou instalaci Kodi, nainstaluj Kodi a jen SCC. Pokud to pojede, doinstaluj pár dalších a opět zkus. Atd.

Bohužel nemám lepší radu.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: Ďakujem za pomoc aj ďalšie rady.

Citovat
@jkmh:  Neviem kde môže byť chyba, ale ani po čistej inštalacii mi scc nešla a to som aj celkom vyčistil systém od všetkých zbytkov a nepomohlo. Jediné čo mi pomohlo bola inštalácia nestabilnej verzie. To ma trochu prekvapilo lebo sa na inštalovala verzia 17.6
Zatiaľ funguje a ja teraz nemám moc času sa tomu venovať.
Tak len tak pre info, keby niekto má taký problém ako ja.

Citovat
Ahojte neviete, kde môže byt problem ? Optický internet Orange 500 mbps a
film cca. 50mbps seka. Rýchlost meraná v doplnku SCC 40mbps.

Skúšal som scc aj u kamarata jeho internet/rychlost v scc : 30/4 mbps.

Scc skusane na mobile a androidboxe.

Edit: tak speedtest na pc hlasi cez wifi 300Mbps a test rychlosti na WS len 45Mbps.

Citovat
Jak se správně zeptat, body 9 a 10:
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-nauct...#pid104737
První nápad ovšem je najít si stream s nižším bitrate, druhý nastavit si video-cache.
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-seka-...#pid116771
#

Citovat
Discord Status 8:57 po svátcích.
Podle mne nekorektní status
https://stats.uptimerobot.com/649DYsPwRp
Je pravda, že doplněk částečně zlobí.

Citovat
Ahoj,

Nemáte někdo SC2 doplněk jako zip? Server je dole a já nemám kde stáhnout:)

M.

Citovat
Ty výpadky jsou posledních 14 dní dost časté. Padá to náhodně, ráno, odpoledne, večer
Něco psali chlapi na discordu, už nevím co to bylo. Mrkni se tam a můžeš se tam rovnou zeptat co se děje apod.

Citovat
Nemám pozvánku do Discordu. Pošlele někdo? Dík

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 11 host(ů)