Ve verzi 1.5.1 je upravené spuštění živého vysílání přes startover (umožňuje přetáčení zpět až k začátku pořadu). Zatím to nefunguje v multidimenzi. Budu muset odchytnou, až budou něco s MD dávat.
Děkuji za výbornou odezvu. Sice to teď není ta hodina zpět, kdy bylo jedno jaký pořad běží. Ale aspoň se dá zpětně teď posunout živě vysílání v rámci pořadu. (Jak pise kolega predemnou bez nutnosti pouštět “přehrát odsud” Za mě asi dostačující.
@Elenow: bohužel, tenhle řežim je vázaný na konkrétní pořad a přetočit lze jen k začátku pořadu. Teoreticky můžu udělat to chování nastavitelné, kdyby to začalo zase fungovat jako předtím.
Hele za mě je to takhle dobre. Ja to hodně používal( což teď s touhle úpravou zase jde), ze jsem dal pauzu šel si na wc pro víno a jídlo a přišel sem dal sem play a Koukal dal a když přišla reklama tak sem to posunul dopředu a nemusel na ni koukat. Jak říkám takhle za mě dobré. Diky.
(11.2.2024, 15:59)waladir Napsal(a): Ve verzi 1.5.1 je upravené spuštění živého vysílání přes startover (umožňuje přetáčení zpět až k začátku pořadu). Zatím to nefunguje v multidimenzi. Budu muset odchytnou, až budou něco s MD dávat.
Dnes jsem odzkoušet Multidimenzí a přetáčení zpět u živého vysílání nefunguje. O2 TV SPORT HD.
@Cinda: bohužel když jsem to upravoval, tak nic s MD nedávali, takže jsem to nemohl odladit. Ale je dobře, že jsi mi to připomenul, jinak bych si na to dneska určitě nevzpomněl. Jakou fanuška Kladna bez sklonů k masochismu mě extraliga momentálně moc neláka :-) Ve verzi 1.5.2 se živé vysílání pouští přes startover i u multidimenze.
Čau, díky za supr doplněk. Nová o2 TV stojí za prd, tak tohle je řešení. Něco jsem tu pročetl, ale jak se prosím s EPG? Zvolil jsem cestu pro uložení, EPG se stáhnul, ale co teď s tím? Bych chtěl třeba kliknout na program a vidět co dávají později. To někde lze? Nebo prostě vidět co budou dávat. To někde lze? Díky moc. Petr
Jsem uživatel používající SM-S908B , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
@hosawole: EPG spolu s playlistem můžeš použít v IPTV Simple Clientovi. To je PVR doplněk, který má v Kodi lepší možnosti než video doplněk. Mimojiné práva zobrazení EPG, které je komfortnější než procházení v nabídkách v doplňku.
(17.2.2024, 16:07)waladir Napsal(a): @hosawole: EPG spolu s playlistem můžeš použít v IPTV Simple Clientovi. To je PVR doplněk, který má v Kodi lepší možnosti než video doplněk. Mimojiné práva zobrazení EPG, které je komfortnější než procházení v nabídkách v doplňku.
Díky za odpověď. Jsem vůbec nevěděl. Teď mám IPTV simple client, z o2 stáhnutý EPG, vložený do IPTV, ale co teď dál prosím? Nejde otevřít jako klasický doplněk. Něco jsem tu a na wiki.kodi pročetl, ale nic. Díky moc
Jsem uživatel používající SM-S908B , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
@hosawole: EPG není podstatné a IPTV Simple Client (IPTVSC) se nespuští jako jiný doplněk. Pokud máš v Nastavení IPTVSC správně nalinkovánu cestu, kde je soubor m3u Playlist uložen, na Home obrazovce ti přibude položka Televize. Pokud jsou v Playlistu i rozhlasové kanály, pak Televize a Radio.EPG ti k tomu dodá jen programového průvodce, ale bude to fungovat i bez něj. Asi používáš jiný skin, ale na principu to nic nemění.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1 Win10pro + Kodi19.5 NAS Synology 215j 3TB Raid1 Router Turris 1.1
@Jaffa: ta úprava by neměla mít vliv na samotné genorování. Je to jen o zobrazení/nezobrazení hlášky o uložení EPG. Spíš došlo k chybě při nekterém volání. Pokud by to padalo opakovaně, tak bych ti musel poslat upravenou verzi, kde by se zalogovala konkrétní chyba.
@waladir: uvidím jestli se to srovná. Zkoušel jsem opakovaně generovat EPG a vždy stahování do 80% a pak chyba generování. Počkám, momentálně EPG v Simple clientovi mám.