• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 6 Hlas(ů) - 3.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SkTonline
@newpetr: Nemáš náhodou ve jménu nebo v heslu české znaky?

Citovat
Nemam

Citovat
Zdravím, nemohu se též přihlásit. petrak

Citovat
Bohuzial, nemam tolko casu aby som obratom riesil nefuncnost, hlavne ked tu funkcnost som dokonca robil naslepo (zo slovenskych IP nepyta meno a heslo).

Skusim to pozriet hned ako budem moct a ak funguje este stale jedna free VPN, ktora kedysi existovala..
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
Aktualizacia - tak som pozrel, preco to nejde, stacilo sa pozriet na stranku - prihlasenie uz vyuziva recaptchu, takze prihlasenie z addonu uz nebude mozne, recaptcha sa obist neda (to je jej podstata).

Addon uz bude teda obmedzeny iba pre slovensko a pokial pridaju nutnost prihlasovania aj pre slovensko, tak bohuzial skonci.

//edit:

Takze aj pre neprihlaseneho na slovensku nakoniec vyskoci, ze limit bol vycerpany a musi sa prihlasit..

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.

Citovat
Kodi_Matrix 19.4
Mne na SK sa to chova tak, ze pokial nie som prihlaseny, vidim ponuku filmov a ked zapnem nejaky film, napise mi: Nastala neocakavana chyba: list index out range. Mozno potrebujes pouzit login.
Ked idem cez login, ponuka filmov sa vobec nezobrazi a napise mi, ze mam zle meno alebo heslo.  8

Prihlasenie cez web funguje OK.

Citovat
@3skac11: Este raz zopakujem.

1) Login v doplnku je uz nefunkcny a nikdy uz nebude funkcny, pretoze prihlasenie vyzaduje overenie cez recaptchu, je to napisane o jeden prispevok hore.

2) Bez prihlasenia dovoli otvorit len nejaky obmedzeny pocet videi a len zo slovenska, nasledne zahlasi, ze je potrebne sa prihlasit. Netusim o aky pocet videi ide, minule ma to zablokovalo po troch videach, tiez je to spomenute o prispevok vyssie.

S oboma tymito stavmi doplnok aktualne nepocita, preto ta neocakavana chyba.

Mam malo casu a rozpracovane aj ine veci, takze neviem, ci ma vobec zmysel este fixovat tieto stavy, plnohodnotne to uz nikdy fungovat nebude, recaptcha sa neda obist.

Edit: tak som to narychlo upravil, aby pisalo hlasku, ze to chce prihlasenie a preto sa neda prehrat. A odstranil moznost prihlasenia v nastaveniach. Nic viac s tym nespravim.

Citovat
Ahoj.

Funguje Vám to? Mám verzi 1.1.2, v konfiguraci doplňku nemám nic, a je zajímavé, že při vyhledávání filmů přes nabidku Hledat na Nokia streaming box 8010 mi to funguje bez problémů, ale na Homatics Dongle R a na mobilu nefunkční (zobrazuje se jen vyhledávací kolečko a dál nic...)

Citovat
Ako som pisal vyssie, zopakujem.

- SkTonline uz dnes vyzaduje prihlasenie - nie vzdy hned, neviem podla coho sa rozhodne a niekedy da film k dispozicii aj bez prihlasenia, ale skor ci neskor to prihlasenie vyzaduje.

- Prihlasenie dnes uz ma overenie pomocou recaptcha, cize sa neda strojovo obist (neda sa prihlasit skriptom).

- Preto ziadne prihlasenie v doplnku uz nieje, odstranil som ho, nema ziaden zmysel, nefungovalo.

- Doplnok sa pokusi ziskat stream a ked neziska, tak nema co prehrat.

V principe je dalsi vyvoj tymto ukonceny, uz nikdy nebude moct fungovat, ako doteraz. Asi je uz na case ho aj vymazat z repozitaru..

Citovat
Jedna možnosť (aj keď nie taká pohodlná) ešte je. Stačí sa prihlásiť na PC a skopírovať si AVS cookie. Pokiaľ viem, nemá obmedzenú platnosť (alebo aspoň nie je nejako krátka). Takto to je riešené v archivczsk a zatiaľ to funguje. Postup pre získanie cookie je tu: https://github.com/archivczsk/archivczsk.../sktonline takže ak máš záujem, tak sa môžeš inšpirovať.

Citovat
@skyjet: na tym som aj premyslal, ale prislo mi nerealisticke, aby si bezny "BFU" dokazal takto a bez chyby prepisovat token manualne.. Nestazuju sa tam na forach ludia, ze tomu nechapu a nevedia co s tym? :)

Citovat
Ak chcú pozerať, tak inú možnosť nemajú 6 . Spravil som wiki s postupom ako na to a pri spustení doplnku sa zobrazí QR kód s linkom na tú wiki. Viac sa tým aj tak spraviť nedá. Ak chce niekto pozerať zadarmo, tak pre to musí niečo vedieť spraviť. Ale ako som písal - tá cookie má dlhú platnosť, takže nejaký veľký problém by som v tom nevidel.

Citovat
Já třeba na to zadarmo nekoukám, protože mám zaplacené VIP členství kvůli uploadúm...

Tak nějaký návod pro začátečníky by se hodil... 1

https://www.facebook.com/groups/70523874...182669109/

(Tady borec z SK píše, že recaptcha se prý obejít dá...)

Citovat
Nainstaloval jsem si addon SkTonline ze zmíněného repo, ve verzi 1.1.2 na Kodi 21.1, ale u addonu se to tváří že nemá žádné nastavení a nenašel jsem žádnou volbu jak přidat login a heslo. Co dělám špatně? ?

Citovat
@lapis: Pokud nějaký doplněk nemá nastavení, ta ho najdeš v doplňky/ moje doplňky/ doplňky videí/ .../konfigurovat.

Citovat
@lapis: Nevěř všemu, co tu kdo napíše. Pokud doplněk nemá nastavení (což verze 1.1.2 nemá, resp. ho má prázdné), tak ho prostě nemá, což znamená, že ho nikde nanajdeš. A to ani tak, jak ti radí @Tomik68:

Jinak bych ti doporučoval přečíst si minimálně poslední stránku v tomto tématu. Autor to tam píše poměrně jasně.

Citovat
(28.10.2024, 21:37)JiRo Napsal(a): Jinak bych ti doporučoval přečíst si minimálně poslední stránku v tomto tématu. Autor to tam píše poměrně jasně.

No jo, četl jsem tenhle thread na mobilu a nevšiml si že to má ještě druhou stránku... Tak jsem addon instaloval s tím že se zadá login a heslo a bude to fungovat:-)
No nic, tak ho zase smažu a snad někdy v budoucnu, až se vyřeší přihlašování, třeba tím zkopírováním cookie z PC..

Citovat
Omlouvám se za mystifikaci, doplněk nepoužívám, jen jsem mylně předpokládal, že se dá nastavit touto cestou, jako mnoho jiných.

Citovat
Ahoj, mohl by prosím ještě nekdo vyzkoušet zda je mu přehrávání zvuk trhá. Vždy cca za 5 vteřin se zvuk trhne. Jedu na na krabičce s coreelec. Předem diky.

Citovat
plugin uz nejde.. kategorie zobrazi ale po otvoreni su prazne a kodi log hlasi 

"error <general>: /kodi/addons/plugin.video.sktonline/sktonline.py:264: SyntaxWarning: invalid escape sequence ' \ ' catName += ' \ ' + lst['msg'"
RPi 4B  Android15 + Kodi
RPi 3B+ Libreelec

Manjaro Linux

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)