Témat: 0
Registrován od: 05/2016
Hodnocení:
1
Zajímavé také je, že na zařízení, které je přihlášené už přes rok, to stále chodí. Sice mi přestalo fungovat pár kanálů, ale jinak to chodí.
Témat: 4
Registrován od: 06/2019
Hodnocení:
3
Psal jsem na podporu na Sweet.TV, protože se mi zobrazoval QR kód i na aplikaci a odepsali mě docela zastrašující odpověď:
[Support Jozef] : Dobrý den Z tohoto účtu jsme zaznamenali pirátskou aktivitu a podali jsme hlášení orgánům činným v trestním řízení. Je možné, že k vašemu účtu přistoupil někdo jiný. Přístup k videoobsahu bude z tohoto účtu po dobu vyšetřování zablokován.
Takže se Sweet.TV radši opatrně.
Témat: 27
Registrován od: 02/2016
Hodnocení:
249
16.5.2024, 16:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.5.2024, 18:46 uživatelem jkmh.)
@
100karel: Ve zdejším repu je pro iVysílání samostatná appka. Myslím, že
IPTV Web Server bude pomalu odumírat. Autor ho, zřejmě ze zdravotních důvodů, již neudržuje.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
Hodnocení:
3
Tak účet mě po několika hodinách od obdržení emailu odblokovali, ale radši pokusy na kodi už dělat nebudu.
Témat: 13
Registrován od: 02/2016
Hodnocení:
1
Ahoj všem.
Prosím nekamenujte mě, ale nic jsem ohledně toho v tomto vlákně nenašel. Mohl byste mi prosím někdo vysvětlit jak si ve skriptu pro linux vytvořím vlastní playlist?
Mám tmobile tv a potřebuji vycucnout kanály publikovatelné pro dětský pokoj. Vím, že to jde udělat následným nastavením v kodi, ale už se mi stalo, že se nastavení resetovalo a děti měli dospělé kanály mezi pohádkami takže bych to rád řešil přímo vlastním playlistem.
Hodnocení:
3
Ahoj,
v klasickém doplňku pro kodi se vygeneruje playlist, předpokládám, že ve scriptu tomu je taky tak. Takže si otevři vygenerovaný playlist v nějakém textovém editoru, např. Notepad++ a zkopíruj si kanály, které potřebuješ a vytvoř nový playlist s jiným názvem a ,,tahej,, to z nového playlistu a obsah pro dospělé ,,tahej,, z původního playlistu.
Jestli script funguje jinak, tak ti nepomůžu.
Hodnocení:
3
Možná by mohlo fungovat, když spustíš stream, tak v nastavení výběr položku zvuk a nastav českou zvukovou stopu a dole dej uložit jako výchozí pro všechna média.
Témat: 129
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
997
25.5.2024, 12:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.5.2024, 12:47 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
Uložením jako výchozí pro všechna média se výběr zvuku pro další kanál zpravidla neovlivní. Tohle se definuje primárně v nastavení jazyka přehrávače. Viz Nastavení > Přehrávač > Jazyk. Musí ale u streamu být ten jazyk uvedený a ne úplně všechny streamy od všech služeb tam kód jazyka uvedený mají.