• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 9 Hlas(ů) - 2.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IVysílání
Mám dotaz na autora tohoto doplňku (případně i další, kteří tom rozumí):
Zajímalo by mne, zda by šlo do tohoto doplňku dodělat evidenci streamů, které jsem viděl a které mám třeba rozkoukané (a na jakém místě jsem skončil). Proč to vlastně neukazuje, když ostatní doplňky to mají?

Citovat
ahoj, zjistil jsem, že mi nejde přehrávání v ivysílání, resp. to chce instalovat nějaký widevine cdm. V kodi na windows nebyl problém, ale na raspberry to chce po odsouhlasení podmínek extrahovat doplněk z chrome OS recovery image a požaduje 1.4GB místa, tak abych tím něco nepotento, tak jsem to zatím zrušil. Můžete mi prosím vysvětlit o co jde a zda to mohu provést? Díky

Citovat
@n.u.r.v.: To není problém. Klidně to nainstaluj. Je to doplňek, který ověřuje oprávněnost přehrávání. Widevine - Wikipedia Pokud nebudeš mít doplněk nainstalován. Stream, který to požaduje, stejně nepřehraješ.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@n.u.r.v. Ta instalace si ze stažených 1,4 GB vytáhne to, co potřebuje, a zbytek pak smaže.

Citovat
ok, díky, funguje to

Citovat
ahoj, opět přestalo fungovat ivysilani - když si chci otevřít seznam pořadů dle názvu, tak se spustí spinner a nic víc. Díky za pomoc...

Citovat
(10.6.2024, 20:20)n.u.r.v. Napsal(a): ahoj, opět přestalo fungovat ivysilani - když si chci otevřít seznam pořadů dle názvu, tak se spustí spinner a nic víc. Díky za pomoc...

Mám stejný problém. Nejde ani podle abecedy ani podle žánru.

Citovat
iVysílání funguje mimo ty položky Podle abecedy a Podle žánru. Zřejmě změnili strukturu webu.
Původní autor je Štěpán Ort a repo Kodi cz/sk propojené na Github.
Zapněte si v nastavení doplňku Odesílání chyb - mohl by se to tím dovědět.
Protože je i v našem repu, možná na něj má kontakt @wombat: nicméně pokud budeme trpěliví, jistě dojde k opravě.

EDIT: Živě "LIVE" mi funguje vždy.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
Zdravím, iVysílání je skutečně rozbité, při puštění streamu cca posledních pár týdnů hlásí chybu HTTP/403 Forbidden, nicméně na každý cca 20. pokus se podaří live nebo pořad pustit. Asi něco zase změnili.

Citovat
Ahojte,
v subore ivysilani.py som zmenil tieto 2 riadky (465, 467) :

Kód:
GENRELIST_URL = "/services-old/ivysilani/xml/genrelist/"
ALPHABETLIST_URL = "/services-old/ivysilani/xml/alphabetlist/"

Pribudlo tam to -old
Mne sa potom rozbehli Zanre a Abecedny zoznam. Ak na to ma niekto cas, vyskusajte, ci to pomoze, prip. upraveny doplnok pre ostatnych zipnite a postnite. Na oficialnu aktualizaciu asi dosah nemame...

Edit: upravil som to priamo v addone, len zip ma 10MB a neda sa sem prilozit. Skusal som Windows aj Android (instalacia doplnku zo zipu), ako dlho to bude fungovat netusim...
Hadam neporusim nejake pravidlo, ked sem dam link na Google Drive.

plugin.video.ivysilani.cz-1.4.1.zip

Citovat
@JanoJ: A proč si nepřipojil upravený soubor ivysilani.py přímo ty? I tak děkuji za řešení, vyzkouším.
Vyzkoušel jsem několik položek v různých menu, změna funguje. Soubor PY připojuji. Přímo se sem vložit nedá, musíte rozzipovat a nahradit v cestě .kodi/addons/plugin.video.ivysilani.cz

Přiložené soubory
.zip   ivysilani_py.zip (Velikost: 4 KB / Stažení: 63)
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
(20.6.2024, 14:25)JanoJ Napsal(a): Ahojte,

Kód:

Pribudlo tam to -old
Mne sa potom rozbehli Zanre a Abecedny zoznam. Ak na to ma niekto cas, vyskusajte, ci to pomoze, prip. upraveny doplnok pre ostatnych zipnite a postnite. Na oficialnu aktualizaciu asi dosah nemame...

Edit: upravil som to priamo v addone, len zip ma 10MB a neda sa sem prilozit. Skusal som Windows aj Android (instalacia doplnku zo zipu), ako dlho to bude fungovat netusim...

U mne dobrý

Citovat
Ahojte, chci se zeptat, dnes jsem zjistil, že doplněk nedokáže načíst všechny kanály iVysiílání-živě. Konkrétně se nezobrazila jeden stream Sport Plus: Tour de France, byly tam jen 4 z pěti aktivních kanálů. Můžu to u sebe nějak vyřešit?

Citovat
Thumbs Up 
(20.6.2024, 14:25)JanoJ Napsal(a): Ahojte,

Kód:

Môžem potvrdiť, že toto pre mňa vyriešilo tento problém. Veľká vďaka.

Citovat
(20.6.2024, 14:25)JanoJ Napsal(a): Edit: upravil som to priamo v addone, len zip ma 10MB a neda sa sem prilozit. Skusal som Windows aj Android (instalacia doplnku zo zipu), ako dlho to bude fungovat netusim...

Došlo již k aktualizaci doplňku v samotném repu? Uvedený odkaz již není funkční.

Citovat
@Radek_Kovacik: Aktualizace nebyla a asi jen tak nebude. Připoj si USB klávesnici a ty dva řádky si zedituj. Bude to rychlejší.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
Díky za info. Pro mne bude asi jednodušší editace přes SSH v Total Commanderu (resp. WinSCP) než klávesnice připojená do KODI.

Citovat
@Radek_Kovacik: A nebo tak

Veškeré kopírování samozřejmě při stopnutém Kodi. Příkaz ke stopnutí už znáš.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
Chlapci a děvčata dobrovolně přiznávám že jsem blb.Prosím nemohu v boxu v Total Commanderu najít tu složku iVysilani.py a ty dva řádky které editovat.Můžete prosím někdo poradit️???

Citovat
@donco: Co platforma, to jiné umístění. Tady Kodi data folder - Official Kodi Wiki si najdi v tabulce tvou cestu k adresáři Kodi (podle tvého OS). V něm pak pokračuj do  addons/ivysilani. A v něm je tvůj hledaný soubor.
Adresář Kodi má často atribut skrytý. Pokud adresář podle tabulky nevidíš, dej zobrazení skrytých adresářů.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)