• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.43 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV GO Playlist (v1.18.0)
nepouzivam kodi ale python skript

Citovat
@Apollo: sorry

Citovat
Ahojte. Pred pár dňami to prestalo ísť aj mne. Preinštsloval som upravený script ale stále sa mi zobrazí hláška: prosím kuaktualizujte aplikáciu na najnovšiu verziu...
Používam Xiaomi Mi Box S. Môžem poprosiť niekoho o radu? Ďakujem.

Citovat
mne nakoniec pomohlo az prepnut v nastaveniach z  Mobilne zariadenie na Settopbox

Citovat
Takze Python script pro TMGO padl. hlasi to token a chyby na radkach . Uz to nevygeneruje list....  9

I tvuj server Sarosi... 

Traceback (most recent call last):
  File "login.py", line 60, in <module>
    reg_device()
  File "login.py", line 39, in reg_device
    accesstoken, refreshtoken = login("OTT_ANDROID")
  File "login.py", line 27, in login
    accessToken = req["token"]["accessToken"]
KeyError: 'token'

Citovat
Zdravim, tady jsem upravil a nahral nove scripty jako minule. Tak snad vam pomuzou.
script-tvgo-playlist-18-0-0-4

script-tvgo-playlist-18-0-2

TVGO script

Citovat
Sad 
(04.5.2024, 20:05)top9 Napsal(a): Zdravim, tady jsem upravil a nahral nove scripty jako minule. Tak snad vam pomuzou.
script-tvgo-playlist-18-0-0-4

script-tvgo-playlist-18-0-2

TVGO script

Ahojky, tak script se spusti pro Linux, ale skonci s hlaskou... Licenční podmínky poskytovatele programů CANAL+ omezují sledování pořadů současně pouze na pouze na dvou zařízeních.

Citovat
@top9: dakujem pekne za aktualizaciu pluginu, po dlhej dobe sa mi podarilo rozbehať aj žive vysielanie aj archiv.

Citovat
Můžu poprosit o radu jak rozchodit vysílání doplňku Tv go? Už se v tom plácám přes týden a nepřišel jsem na způsob jak to rozchodit. Buďto mi to píše, že nemůže načíst playlist a epg nebo že je špatné zařízení...jsem úplně v koncích. Moc děkuji..

Citovat
(15.5.2024, 8:42)ondrejfilo.cz@gmail.com Napsal(a): Můžu poprosit o radu jak rozchodit vysílání doplňku Tv go? Už se v tom plácám přes týden a nepřišel jsem na způsob jak to rozchodit. Buďto mi to píše, že nemůže načíst playlist a epg nebo že je špatné zařízení...jsem úplně v koncích. Moc děkuji..

a na jakem systemu to spoustis? Mas tam vyplnene prihlasovaci udaje?
Chce to vic informaci 6

Citovat
Aha, omlouvám se. Mám to na Xiaomi Stick 4k, čili Android a přihlašovací údaje tam zadané mám a mám. Už jsem to dříve přes Kodi měl, ale teď prostě vůbec nevím kudy kam. Nainstaloval jsem TV go i Simple Client a teď nevím jak dál..

Citovat
(16.5.2024, 11:52)ondrejfilo.cz@gmail.com Napsal(a): Aha, omlouvám se. Mám to na Xiaomi Stick 4k, čili Android a přihlašovací údaje tam zadané mám a mám. Už jsem to dříve přes Kodi měl, ale teď prostě vůbec nevím kudy kam. Nainstaloval jsem TV go i Simple Client a teď nevím jak dál..

V TV go nastavis umisteni kam se ulozi vygenerovany soubor playlist a epg a ty si pak nastavis v simple Client, to mas taky udelane?

Citovat
Tohle si právě už úplně nepamatuji jak přesně udělat.. ?

Citovat
Zdravim mam problem s nactenim playlistu.Playlist se nacita sestkrat v programu mam od kadeho sest polozek a v iptv simple client mi pise 6x migrate playlist.Nevite kde by mohla byt chyba Coreelec ondroid n2+ celej zahlcenej pri stahovani epg.

Citovat
Priatelia,
prestal mi fungovať skript python3 pre linux.

Dávam sem kód chyby `tvgo.py`:

Kód:
/usr/bin/python3 tvgo.py
Login: OK

Generuji playlist:
Jednotka HD
Dvojka HD
Markíza HD
JOJ HD
Plus HD
Wau HD
BBC First HD
Doma HD
DAJTO HD
MAGIO FILM
Folklorika TV HD
ČT1 HD
ČT2 HD
Prima SK HD
Nova Intl. HD
JOJ 24 HD
TA3 HD
:24 HD
CNN Prima News HD
ČT24 HD
JOJ Svet HD
DRAMOX
Senzi
Prima COOL SK HD
Lux TV HD
NOE
Relax
Markíza KRIMI HD
CANAL+ Action HD
TV Spark HD
DVTV EXTRA HD
Televize Seznam HD
Ťuki TV HD
LaLa TV HD
TV RiK HD
Nickelodeon
Minimax
Disney Channel
Nick Toons
ČT :D - ČT Art HD
Nick Jr.
Cartoon Network HD
Duck TV HD
Jim Jam
STRIKE TV HD
CANAL+ Sport HD
CANAL+ Sport 4 HD
Nova Sport 3 HD
Nova Sport 4 HD
Nova Sport 5 HD
Nova Sport 6 HD
Arena Sport 1 HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
Sport1 HD
Sport2 HD
Nova Sport 1 HD
Nova Sport 2 HD
Golf Channel HD
Auto Motor Sport HD
Fightbox HD
Extreme sports
PREMIER SPORT 3 HD
PREMIER SPORT 4 HD
Ginx eSports TV HD
Arena Sport 2 HD
RTVS ŠPORT HD
  File "/home/tony/Downloads/tvgo/tvgo.py", line 287, in <module>
    TV_GO().playlist()
  File "/home/tony/Downloads/tvgo/tvgo.py", line 139, in playlist
    group = categories[ch[1]]
            ~~~~~~~~~~^^^^^^^
KeyError: 4595

Čo sa s tým dá urobiť?

Citovat
Zdravim,
tady jsou upravene scripty na aktualni verzi app.

TVGO

tvgo playlist 18-0-16

tvgo playlist 18-0-0-16

Citovat
Vyřešeno. Nejprve jsem odinstaloval verzi se zachováním nastavení. To nepomohlo. Pak jsem to odinstaloval znovu včetně smazání nastavení, nastavil to znovu a už to jede.

-------------------------------

Přestal mi fungovat TV Go doplněk verze 1.18.0, Kodi 20.2, W10.

V logu jsem našel níže uvedené. Vůbec nevím, o čem je řeč, ale snad tady někdo bude tušit :) Předem díky moc za pomoc a omlouvám se, pokud něco reportuji zbytečně nebo blbě.

2024-07-13 09:24:53.708 T:2164    error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                                    - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                                   Error Type: <class 'json.decoder.JSONDecodeError'>
                                                   Error Contents: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
                                                     File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\default.py", line 37, in <module>
                                                       plugin.run()
                                                     File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 130, in run
                                                       self._dispatch(self.path)
                                                     File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 141, in _dispatch
                                                       view_func(**kwargs)
                                                     File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\default.py", line 33, in start_
                                                       tvgo.playlist(True, True)
                                                     File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\resources\lib\tvgo.py", line 249, in playlist
                                                       data = json.load(f)
                                                     File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 293, in load
                                                       return loads(fp.read(),
                                                     File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 357, in loads
                                                       return _default_decoder.decode(s)
                                                     File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 337, in decode
                                                       obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
                                                     File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 355, in raw_decode
                                                       raise JSONDecodeError("Expecting value", s, err.value) from None
                                                   json.decoder.JSONDecodeError: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
                                                   -->End of Python script error report<--
ASUS PN 50 Windows 10. Ext HDD 6TB (USB 3.0) NTFS, Kodi 20.2

Citovat
(29.6.2024, 8:28)top9 Napsal(a): Zdravim,

TVGO

tvgo playlist 18-0-16

tvgo playlist 18-0-0-16

Pozdravujem, úspešne som pred týždňom nainštaloval do KODI (na linuxe) verziu 18.0.0.6.
Je v poriadku že sa mi nezobrazujú ikoný v zozname posledne pozeraných kanálov?

Zároveň chcem požiadať o vysvetlenie k čomu je verzia 18.0.6? Síce sa mi ju podarilo nainštalovať ale pri spustení mi vyhadzovalo chybu.
Takže sa chcem utvrdiť, či ám nainštalovanú správnu verziu, alebo je aktuálne nejaký problém a teda sa trápim zbytočne.

Citovat
(06.8.2024, 19:24)vawaver Napsal(a):
(29.6.2024, 8:28)top9 Napsal(a): Zdravim,

TVGO

tvgo playlist 18-0-16

tvgo playlist 18-0-0-16

Pozdravujem, úspešne som pred týždňom nainštaloval do KODI (na linuxe) verziu 18.0.0.6.
Je v poriadku že sa mi nezobrazujú ikoný v zozname posledne pozeraných kanálov?

Zároveň chcem požiadať o vysvetlenie k čomu je verzia 18.0.6? Síce sa mi ju podarilo nainštalovať ale pri spustení mi vyhadzovalo chybu.
Takže sa chcem utvrdiť, či ám nainštalovanú správnu verziu, alebo je aktuálne nejaký problém a teda sa trápim zbytočne.

No vice mene je to stejne az na to ze JiRo udelal mensi upravy ve skriptu proto je ta verze 18-0-6 a 18-0-0-16
ted delam upravy v addonu a pokusim se vytvorit repositar at se to aktualizuje automaticky kdyz by byly nejake upravy. Bude to asi jednodussi pro mnoho uzivatelu. :-)

A ty ikony by se meli zobrazit to nema se skriptem nic spolecneho. Jen je mozne ze to mate spatne nastavene v SimplyIPTV jestli ho pouzivate na kodi. Tak je tam nastaveni jake ma uprednostnovat ikony jestli z xmlt nebo z m3u.

Tady zatim co mam posledni verzi addonu:
https://webshare.cz/#/file/lGX3TxqqgQ/sc...1-19-0-zip

Citovat
čaute  môže mi niekto prosím vás vysvetliť prečo mi nefúnguje timeshift ? Asi to mam celé zle nastavené ďakujem za pomoc . Pekný deň

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)