• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 1 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zajímavá videa o všem a ze všech koutů světa
.... bez komentáře ...

... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat
.... 3D tisk ve třicátých letech v USA ...

https://www.youtube.com/watch?v=QXqwnJTVSsE
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat
Rezervujte si hodinu na původce KCD.
Daniel Vávra si sestavil darovaný počítač
ASUS a ukáže svou pracovnu.. ..

#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
.... skener tehdy "Kinect XBox 360" .... 

ani jsem nevěděl, že je něco takového možné, dnes již prý nefunkční na systémech W10/W11

.... skener dnes mobil Android/iOS "KIRI Engine: 3D Scanner App" ...

Citovat
Pokud reflexní terapie nepomůže adresně podle názorů v následujícím videu, alespoň navodí příjemnou náladu a tím celkové uvolnění stresu.

#

Citovat
...live nabídka po-tape-ovaných prostitutek?
Na kanále https://www.youtube.com/@305miamivisuals

#

Citovat
@meda:  kurňa Méďo, tohle mi nedělej  32 ... mám moc práce a blbě se pak na to člověk soustředí  1

.... ale jsou to holky k nakousnutí a svlékneš je hned ...  1

Citovat
.... pokud si na MQ3 nechcete jen hrát ...

Citovat
.... zajímavosti ze světa "obytňáků" ...

Citovat
Starship Live

#

Citovat
CZC končí. Tržiště Allegro..? Raději to nejlevnější, co můžeš zahodit.

Citovat
No jo, takový je život... Mé poměry nákupů Alza:CZC byly asi tam 10:1. Většinou ani ne kvůli ceně, ale proto, že mám Alza box před domem, a doručovací doba se často pohybuje pod 12 hodin. Občas ale, při vyšší ceně, kdy CZC bylo levnější, jsem kupoval tam. A nebo jsem si díky ceně CZC řekl o stejnou na Alza. Takže přepdokládám, že se to u mne moc nezmění. Uvidíme, co konkurence Allegra udělá s cenou. Pokud půjde Allegro agresivně na nízké ceny a horší kvalitu, možná že nakonec na tom Alza vydělá, protože si za kvalitu řekne i vyšší cenu. Ale je otázka, zda to bude stačit, nehledě na to, že je to jen jeden z možných scénářů. Uvidíme. V Allegru zjevně nejsou žádná ořezávátka, takže by možná Alza měla začít pracovat na adaptaci claimů začínající slovem "Dvojka..."

Citovat
No a já jsem častěji kupoval u CZC. Ze stejného důvodu jako @JiRo: Box Zásilkovny mám 100m od domu. Alzu 6 km.

Ha, teprve teď jsem zjistil , že i Alza umí Zásilkovnu.  3
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
.... "Strach je cesta na stranu temné síly" ...  4

Citovat
... haf, haf, haf ...

... dnes ještě jedno video, Máj se nám krapet proměnil, což ? ....

Citovat
Uff, Kotulo, takže Las Magas!
Za dob K.H.Máchy se Máj psal Mág.
[Obrázek: M%C3%A1j_%281836%29-02.jpg]
#

Citovat
... podvodní kluzák ...

Citovat
.... TOPka "vynálezů" pro rok 2024 ...

[Obrázek: 3DkXb5U.png]

Citovat
.... ještě jednou Ai hudebně i zde ...

Citovat
Ve jménu lidstva: Příběh Apolla 11 ...a návrat na Měsíc.
Nyní živě, od 17.7. asi po 20:00 záznam rozhovorů na ČT.
Dušan Majer, Jan Spratek, Ondřej Šamárek ...
https://www.ceskatelevize.cz/porady/1141...058130716/

[Obrázek: artemis-accords-across-041924.jpg]
#

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)