• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Anketa: Jakou financni castkou byste byli ochotni podporit vyvoj addonu pro sledovanitv.cz
Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě.
do 200 Kč
83.33%
5 83.33%
200-499 Kč
0%
0 0%
500 Kč a více
16.67%
1 16.67%
Celkem 6 hlas(ů) 100%
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. [Zobrazit výsledky]

Hodnocení tématu:
  • 17 Hlas(ů) - 2.06 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sledovanitv.cz
Ahoj
Používáte někdo na CE21 (nebo Kodi 21) SledováníTV (IPTV Simple Client + IPTV Web Server)?

Po přepnutí programu (proběhne okamžitě) má stream pravidelné mikro záseky - je to vidět na videu jak se zastaví když se bufer vyprázdní na 0 v proces info. Toto se opakuje cca 3min a poté již stream jede bez problému a bufer je v rozmezí 95 - 100%. Děje se to jen v live streamu, při zpětném přehrávání vše OK. Podotýkám že na Kodi 20 se toto neděje.

video:
https://1drv.ms/v/s!Am1YiN2_gbOxjmCOYo_L594YpwzH

Díky za nasměrování.

V Palínkově doplňku se mě to chová stejně špatně.

Citovat
Já měl poslední dobou mikro záseky při přehrávaní tv . To se ještě dalo ale po aktualizaci na KODI v21 se to ještě zhoršilo. Dnes se na to nedalo ani koukat tv program jel tak max. 5 sec. a vypnul se. Vyřešil jsem to tak že jsem nainstaloval KODI v18.3. A vše hraje plynule bez záseku a bez vypínaní. Tak jsem zvědav jak dlouho to vydrží 3 . Jinak KODI používám na android boxu Tesla Mediabox XT65

Tak oprava nainstaloval jsem KODI v20.3 a funguje dobře. Zatím žádné záseky a ani vypínaní programu.

Citovat
Nevíte jestli sledovaniTV už podporuje catch-up?

Citovat
Ahoj, setkal jste se někdo s hláškou z obrázku? Co to má znamenat? Vždy stačilo v administraci jednou za čas promazat zařízení a opět to jelo. Nyní to hází tuto hlášku a nejde nic. Že by další omezení ze strany poskytovatele? 17

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
error
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Právě že tam to mám vyčištěný (viz. obrázek) jak jsem psal, dělám to jednou za čas, přesto to nefunguje.

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
(29.3.2024, 10:51)johnyhol Napsal(a): Ahoj, setkal jste se někdo s hláškou z obrázku? Co to má znamenat? Vždy stačilo v administraci jednou za čas promazat zařízení a opět to jelo. Nyní to hází tuto hlášku a nejde nic. Že by další omezení ze strany poskytovatele? 17

Setkal, taky jsem měl vyčištěno a stejná hláška. Pomohlo až napsat na: podpora@sledovanitv.cz popsat problém a oni to vyřešili - promazali.

Citovat
Díky za radu, vyzkouším.

Citovat
Ahoj, od posunutí času mám posunutý tv program, takže podle add-on program konci v 17:30 ale ve skutečnosti v 18:30. Co s tím? Lidí ukazuje čas správně. Diky

Edit, vyřešeno, restart celého Kodi pomohl...

Citovat
Ahojte,  dá sa mať vlastný účet sledovaní tv českú verziu,  ked bývam na Slovensku?
Ide mi vytvoriť účet,   zaplatil som 1 kč kartou   (slovenskou kartou),  služba funguje, ale píše mi tam: 
Kód:
Ověření uživatele z důvodu využívání služby v zahraničí.

Milý uživateli,
Všimli jsme si, že si chcete zakoupit službu ze zahraničí. Abychom Vám ji však mohli poskytnout, potřebujeme ověřit, zda je Vaše trvalé bydliště v zemi Česká republika.
...

Citovat
@garp001: Tipl bych si, že se musíš připojovat z české IP nebo jinak doložit, že máš trvalé bydliště v CZ. Možná by stačilo VPN s českou IP. Co ti řekli na jejich helpdesku či co mají v obchodních podmínkách.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
(05.7.2024, 16:17)jkmh Napsal(a): @garp001: Tipl bych si, že se musíš připojovat z české IP nebo jinak doložit, že máš trvalé bydliště v CZ. Možná by stačilo VPN s českou IP. Co ti řekli na jejich helpdesku či co mají v obchodních podmínkách.

Zdielaný účet na Slovensku funguje,  ale asi sa nedá založiť vlastný, resp. možno sa dá ale neviem čo overujú, prihlásiť sa cez VPN cez českú IP a zadať tam vymyslenú českú poštovú adresu by nebol problém,  ale ak to pozerajú podla platobnej karty tak to asi nepôjde  keby som teraz vytvoril nový účet.

Citovat
@garp001: Nechtěl jsem rejpat, ale myslel jsem si že nečteš podmínky, než něco odsouhlasíš. Píšou to jasně: Můžu využívat službu i v zahraničí?Ano, ale pouze v zemích EU a pouze v případě, že se jedná o dočasný pobyt např. dovolená, služební cesta apod. Důležité je provést registraci v ČR a platit pomocí českých platebních údajů

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
Dobrý den vážení odborníci, měl bych na vás prosbu - mám problém s instalací SledovaniTV do KODI. Několikrát jsem už instaloval PVR Client for sledovanitv.cz (unofficial) od Palinek a naprosto bez problému - Kodinerds 21 Omega na Xiaomi Mi TV Box S, Xiaomi Mi TV Stick 4K a TV TCL.

Nyní, znovu na Xiaomi Mi TV Box S (2nd Gen) s Kodinerds 21 Omega, ale i s KODI 21 nemohu klienta SledovaniTV rozjet. Když stáhnu klienta a nastavím ho i s přihlášením a s heslem, tak se po restartu všechna data načtou/načítají do 100%. Žádná chybová hláška. Dam SledovaniTV do Oblíbených, abych otevřel aplikaci, ale po kliknutí se nic neděje. Přesto v počítači na webu vidím, že zařízení je připojeno. Pokud kliknu znovu v Oblíbených na SledovaniTV, tak na webu naskočí další zařízení se stejným jménem, atd. Zkoušel jsem poté i aplikaci na mobilu - běžela bez problémů.

SledovaniTV mam zaplaceno, internet je ok (zkoušel jsem jak Wi-Fi tak kabel), ostatní zařízení s KODI se SledovanimTV (Palinek) fungují perfektně.

Mohl bych vás poprosit o radu?

P.S.
Jsem absolutní laik, přesto jsem si zatím vždy nějak poradil, i díky tomuto fóru, ale nyní si už nevím rady :-(.

Citovat
@pproky: Píšeš:
Citace:Dam SledovaniTV do Oblíbených, abych otevřel aplikaci, ...
Ale takhle s PVR doplňkem pracovat nemůžeš. Ten tu není od toho, abys ho spouštěl. PVR doplněk poté, co v jeho nastavení zadáš přihlašovací údaje a další parametry (což jsi zjevně už provedl a asi správně, jak píšeš) vytvoří záznam o přijímaných kanálech v Kodi funkci PVR & Live TV. V hlavním menu (cz) to jsou položky Televize resp. Radio, v nastavení pak PVR a živé vysílání. A prostřednictvím těchto funkcí pak s nabídkou SledováníTV pracuješ.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(08.7.2024, 18:03)JiRo Napsal(a): @pproky: Píšeš:
Citace:Dám SledovaniTV do Oblíbených, abych otevřel aplikaci, ...
Ale takhle s PVR doplňkem pracovat nemůžeš.

@JiRo: Díky za odpověď a vážím si toho. Asi jsem se špatně vyjádřil. Samozřejmě jsem pracoval a nastavoval funkce PVR a živé vysílání (viz můj předešlý text, kde jsem psal, že jsem již několikrát SledovaniTV nainstaloval a vše funguje). Nyní, ze zoufalství, jsem vše podle fotek nastavil stejně jako předtím - nastavil jsem kolik dnů dopředu a dozadu atd. Ve správci kanálů jsou všechny kanály aktivní. V PVR v Obecné jsem přidržel SledovaniTV a dal do Oblíbených na hlavní ploše - tak jako předtím, kde vše funguje (box, TV). Jak tedy "nastartuji" SledovaniTV, když ho nedám do Oblíbených?
A proč na PC, na webu SledovaniTV, po kliknutí v Oblíbených (2x či 3x), naskakují další aktuální zařízení (stejná IP i název)? Ty pak, samozřejmě odeberu.
Už jsem z toho dost frustrovaný - někde dělám blbost a nevím kde. Jsem důchodce a zřejmě to má hlava už nepobírá :-(.

P.S.
Díky, že jsou na fóru takoví odborníci jako Ty a pomáhají.

Citovat
Mohu se zeptat ….
Jak se chová SledovaniTV aplikace na tom Xiaomi ? Ten má Android ne ?
Problémy s dosažením počtu zařízení jsem měl také. A to když jsem používal doplněk v Kodi.
Pak jsem se zdravě ehm a nainstaloval jsem na boxy SlimboxTV s Android TV OS a do nich a Sony Bravia s Android TV OS nativní aplikaci z Google Play a mám po starostech. Už přes rok mi to jede. Žádné hlášky o dosaženém počtu zařízení.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
(09.7.2024, 16:16)beitlj Napsal(a): Mohu se zeptat ….
Jak se chová SledovaniTV aplikace na tom Xiaomi ? Ten má Android ne ?
Problémy s dosažením počtu zařízení jsem měl také. A to když jsem používal doplněk v Kodi.
Pak jsem se zdravě ehm a nainstaloval jsem na boxy SlimboxTV s Android TV OS a do nich a Sony Bravia s Android TV OS nativní aplikaci z Google Play a mám po starostech. Už přes rok mi to jede. Žádné hlášky o dosaženém počtu zařízení.

@beitlj: Dobrý den, obě zařízení, jak Mi Tv Box S, tak Mi TV Stick 4K naprosto bez problémů se SledovaniTV. A mají Android. Co se týče mého textu nahoře, tak určitě dělám někde chybu v instalaci :-(.

Citovat
Nejen že nemohu už týden nainstalovat SledovaniTV od Palinek do nového boxu (viz text nahoře), ale včera mně Sledovani přestalo fungovat i na mých boxech a TV - Mi Tv Box S, Mi TV Stick 4K, TV TCL / KODI 21 / ztráta připojení a nenačítají se žádné kanály.
Vice jak rok vše fungovalo bez problémů.
Má také někdo stejný problém?

Citovat
@pproky: Přijímám Sledování pomocí Tvheadend, funguje mi bez jakýchkolv problémů a přerušení. Zkoušel jsem příjem přes PVR doplněk od Palínka i video doplněk Archiv SledovaniTV/PODA.tv (v1.23.0) od Sároše a fungují mi také.

Pokud ti to přestalo ve stejné chvíli fungovat všude, hledej společný problém - zaplacený tarif, počet zařízení, ... Předpokládám, že zaplacený tarif asi máš, takže zkus zkontrolovat, zda všechna registrovaná zařízení odpovídjí tvým aplikací, a případně je všechny smazat a znova se ve všech aplikacích/doplňcích zalogovat a zaregistrovat zařízení. Pokud v seznamu zařízení najdeš nějaké, o kterém si myslíš, že nepatří tobě, doporčuji změnit heslo.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)