Témat: 1
Registrován od: 01/2016
Hodnocení:
18
Je to krása. Dojem mi kazí jenom ten nakloněný horizont.
HK1 rbox X4S (CE), X96 Max+ (CE), Tanix TX92 (CE Leia) | Yamaha RX-V475 | LG OLED65C8
Témat: 296
Hodnocení:
676
DJi to stran uchycení mobilu u svého stabilizátoru (píši o té mé staré verzi) neměl moc dobře vyřešené, vše mi fungovalo bez problémů na tehdejší aktuální "malé" verze telefonů, ale bylo to bez jakékoliv velikostní rezervy.
U pozdějších "větších" mobilních zařízení začaly potíže, telefon se špatně dával do uchycení gimbalu, tu překáželo tlačítko, tu to bylo jen tak tak na vypadnutí. Někdy i prvotní vyvážení/stabilizace telefonu pro ovládání OM nebylo spolehlivé, své hrála i větší váha novějších přístrojů. Kovový magnet a jeho nalepení na kryt telefonu jsem neuznával a neuznávám dodnes. Dnes OM3 tráví důchod na polici, myslím, že dnešní zařízení mají stabilizaci v tak dobré kvalitě, že selfie-gimbal již ani moc nepotřebují.
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...
Témat: 163
Registrován od: 03/2016
Hodnocení:
540
10 minut s modelovou železnicí a dobovými reáliemi:
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.
Hodnocení:
676
... vytažení částí vraku ponorky Titan
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...
Hodnocení:
676
... zajímavá klávesnice ...