• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 58 Hlas(ů) - 2.55 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skylink LiveTV Addon
U mna funguje na Google TV. Kodi 21 mam uz dlhsie, instaloval som cez apk nie zo google play lebo tam este nebol, ked som to aktualizoval.

Citovat
Zdravim,
hral som sa s tymto addonom na cinskej android krabicke Vontar X3 so SlimboxTV romkou (ATV9) a frci to celkom obstojne. Mal som problem v Kniznici (Library), vyskocila tam tato chybka:

Kód:
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.sl/library.py", line 234, in play
playitem.setCast([{'name':a} for a in data['actors']])
TypeError: 'NoneType' object is not iterable
Som lenivy sa ucit python, tak som len na drevorubaca zacementoval ten setCast:

Kód:
#if 'actors' in data:
#  playitem.setCast([{'name':a} for a in data['actors']])
Potom sa to rozbehlo, upravane zipko v prilohe, mozno to niekomu pomoze...

Přiložené soubory
.zip   plugin.video.sl-1.7.5.zip (Velikost: 266,29 KB / Stažení: 285)

Citovat
Ahoj ... po nastaveni doplnku Skylink Live TV a nastaveni cesty pre ulozenie playlistu m3u a EPG stale chybova hlaska "M3U playlist sa nepodarilo vytvorit" ... deje sa to na roznych telkach TCL, Chiq ... pritom samotny doplnok funguje (archiv aj zive vysielanie) len nevytvori M3U pre vlozenie do IPTV Simple Client ... v com moze byt problem? Dakujem ...

Citovat
Máš povolená oprávnění pro Kodi v systému Android v nastavení? Po přechodu na K21 mi to dělalo taky, včetně dalších věcí.

Citovat
(06.5.2024, 12:48)predator.1 Napsal(a): Máš povolená oprávnění pro Kodi v systému Android v nastavení? Po přechodu na K21 mi to dělalo taky, včetně dalších věcí.

Dakujem velmi pekne !!! ... problem bol v tom povoleni pre KODI ... uz to funguje ... super ;)

Citovat
Ahoj, prestalo mi fungovat zive vysilani, archiv funguje. Neporadi nekdo prosim. Mam Kodi 19.3. Dekuji

Citovat
(30.7.2024, 18:48)JohnAxel Napsal(a): Ahoj, prestalo mi fungovat zive vysilani, archiv funguje. Neporadi nekdo prosim. Mam Kodi 19.3. Dekuji

mám stejný problém prosím o opravu...

Citovat
Ahoj, chtěl jsem nainstalovat Skylink Live TV z XBMC-Kodi CZ/SK repozitář, ale bohužel tam není.
Nevíte proč zmizel nebo ho najdu někde jinde?
Verze Kodi 21.1 pod Windows 10 i pod Androidem a verze repozitáře XBMC 1.3.0
Děkuji

Citovat
Zdravím.
Tiež som chcel nainštalovať doplnok z xbmc.kodi-cz ale nieje tam. Ako by som ho mohol nainštalovať?

Citovat
@fofer: @Keymag: Napřed si zjistěte, jestli na vaší platformě bude vůbec fungovat. Skylink změnil používání DRM. Tuším, že od té doby funguje skylink obecně jen na certifikovaných zařízeních a ve webových prohlížečích. Ale třeba se něco změnilo...
A nebo použijte způsob, který je popisován výše.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
A kromě toho resp. následkem toho, co píše @jkmh, autor další práci na doplňku zastavil a doplněk již v repozitáři není, a pokud se něco nezmění, tak ani nebude.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
A odkiaľ by sa dal stiahnuť keď v repozitáry už nie je?

Citovat
@jiro77: Tak na to ti odpoví jen kolega Google nebo autor doplňku.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
Doplněk je na github autora.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Ahoj, je mi asi celkem jasné, že už se s tím asi moc neudělá, ale přesto to napíšu.  V doplňku Skylink live tv přestalo fungovat generování EPG. Tak v IPTV simple client není vidět co dávají.

Citovat
Funguje vám živé vysílání na skylinku?

Citovat
(25.9.2024, 15:44)fofer Napsal(a): Funguje vám živé vysílání na skylinku?

Taky mi živé vysílání nejde. Archiv funguje. 
V IPTV Simple Client live pořád funguje, ale tam nejde pro změnu EPG.
Bohužel majitel doplňku už to asi neopraví, dal doplněk do archivu a už není ani v repozitáři XBMC.
Zatím se mi nepodařilo najít nikde náhradu.
Velká škoda, originál aplikace mi nevyhovuje, je samostatná, není to v kodi.

Citovat
(22.9.2024, 11:17)Keymag Napsal(a): Ahoj, je mi asi celkem jasné, že už se s tím asi moc neudělá, ale přesto to napíšu.  V doplňku Skylink live tv přestalo fungovat generování EPG. Tak v IPTV simple client není vidět co dávají.

Pokusil jsem se upravit stahování EPG, kdo víte jak, zkuste si nahradit skylink.py tím z přílohy (původní si raději zálohujte).

(Edit - oprava přílohy, nevím jak se mi to původně podařilo "nezazipovat")

Přiložené soubory
.zip   skylink_py.zip (Velikost: 17,71 KB / Stažení: 219)

Citovat
(25.9.2024, 17:09)jurish Napsal(a):
(22.9.2024, 11:17)Keymag Napsal(a): Ahoj, je mi asi celkem jasné, že už se s tím asi moc neudělá, ale přesto to napíšu.  V doplňku Skylink live tv přestalo fungovat generování EPG. Tak v IPTV simple client není vidět co dávají.

Pokusil jsem se upravit stahování EPG, kdo víte jak, zkuste si nahradit skylink.py tím z přílohy (původní si raději zálohujte).

Bohužel ta tvoje příloha mi nejde otevřít. Hlásí mi to "Došlo k chybě v kompripovaném souboru"

Citovat
@KeymagProtože to není archiv. Soubor jen přejmenuj na skylink.py

Nevím, jestli to autor udělal úmyslně nebo z neznalosti. Pokud úmyslně, pak to zapoměl napsat.

Údajně je soubor již správně uložen jako ZIP

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 5 host(ů)