Témat: 0
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
1
Ahoj chci se zeptat jak dlouho trvá než se vám spustí přehrávání z televizního programu přes Simple clienta? Já se pohybuji na minutě a půl a to mi přijde tedy dost. Předpokládám že to není normální, případně mě někdo vyveďte z omylu prosím. Díky
Témat: 128
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
921
25.10.2024, 18:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.10.2024, 18:22 uživatelem JiRo.)
@
Ginibili: U mě je to nejvíce do 5 vteřin. Typicky 3-4 vteřiny.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Hodnocení:
921
25.10.2024, 21:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.10.2024, 19:11 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Opravena mylná informace o nešifrovaných steramech.
)
@
houmi25: On ti asi @
waladir: poradí lépe, či (pokud bude chtít) i konkrétně, ale musíš si uvědomit, že pomocí nástrojů typu Developer Tools v prohlížeči se dostaneš pouze k těm adresám, které používá webové gui rozhraní stránek O2TV. Pokud se chceš dostat k adresám nešifrovaných streamů musíš použít API O2TV, kde všechny dostupné adresy, najdeš. Ale nedporučuji ti se tím zabývat, je to zbytečně komlikované a pracné. Pokud to s nahrávání z O2TV myslíš vážně a nejde jen o jednorázovou záležitost, doporučil bych použít doplněk
O2TV Server a pak např.
Tvheadend.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Hodnocení:
921
@
houmi25: Nevím ale, jestli si to uvědomuješ. O2TV poskytuje live streamy ve formě adaptivních protokolů. Stahovat je tedy můžeš jen rychlostí odpovídající rychlosti jejich on-line přehrání.
Hodnocení:
921
@
houmi25: Já se moc omlouvám, samozřejmě jsme to zase popletl. Je to tak, jak píše @
waladir:. HLS je pouze šifrované, v DASH pak API nabízí jak šifrovaný, tak nešifrovaný stream (kromě dalších). Tohle jsou věci, které bych měl vědět, sám totiž nešifrovaný stream O2TV přes DASH protokol také přijímám. Ale z nějakého důvodu mi to, že píšu hovadiny, nedocvaklo. Je to už se mnou naprd, stáří je pěkná pakárna... Tak jsem to alespoň v mém postu opravil.
Témat: 7
Registrován od: 10/2020
Hodnocení:
33
Mám jen základní O2TV Modrá a od O2 jsem na tento měsíc dostal jako "Ochutnávkový kanál" BBC First. Díval jsem se co kanál nabízí a asi by mě i něco zajímalo. Jenže vše je jen v původním znění a já anglicky jsem schopen jen číst (a i to dost bídně). V nastavení streamu se nabízejí české titulky a jsou povolené. Jenže se mi žádné titulky nezobrazují. Nikdy jsem to nepotřeboval, takže tato problematika je pro mne úplně nová.
Co mám udělat, aby se titulky zobrazovaly ?
Poznámka: přes webový prohlížeč po přihlášení na O2TV se pro stejný program/pořad titulky zobrazují
Hodnocení:
921
Ty titulky jsou typu TTML, které asi Kodi neumí.
VLC verze 3.x by je ale mělo umět. Já mám verzi VLC 3.0.20 pod W11, tu stopu tam přehrávač vidí, ale nezobrazí je.