• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.32 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IPTV Web Server (v1.22.0)
@mafian: verze 4.0.15 je asi někdy z konce loňského roku. Záleží, jak mají udělanou kontrolu. Můžou to mít třeba x verzí zpátky nebo třeba s ohledem na kompatibilitu.

Citovat
Aby som to nemusel stále aktualizovať, tak v archivczsk ťahám aktuálnu verziu vždy po štarte z app store. Kód je tu: https://github.com/archivczsk/archivczsk...go.py#L129
Ios verzia sa zhoduje s tou z androidu (zvyčajne).

Citovat
Zdravim 

Magio go nefunguje Markiza, stvr atd neviete mi poradit co s tym ?

Citovat
@rokkazz: Autor doplňku již delší dobu tady není. Zřejmě ze zdravotních důvodů. Takže není nikdo, kdo by se tomu věnoval. Doporučuji přejít na jiné řešení. Alespoň prozatím.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Dobrý den, chci se zeptat zda někomu funguje Magenta TV? Dnes přestala fungovat a nefunguje ani přihlášení.

Citovat
Hlásí chybu 500

Citovat
Zdravím všechny, co se ptají na Magentu TV. Důvodem je to, že nasazuje novou verzi s novými funkcemi. Vše T-Mobile odhalí 1. listopadu . Nyní je v jejich aplikaci Magenta Kino, ale s EPG - ta zatím není přijímatelná pro koncového zákazníka (ke spuštění dojde o půlnoci ze 3 na 4.11.)

Citovat
Tak s OTT_ANDROID to natahuje list az do DTVEXTRA pak error..
Generuji playlist:
ČT1 HD
ČT2 HD
Nova HD
Prima HD
Prima Max HD
Prima Cool HD
Nova FUN HD
Nova Gold HD
Nova Action HD
Barrandov TV HD
Paramount Network HD
Televize Seznam HD
Prima Krimi HD
DVTV EXTRA HD
Traceback (most recent call last):
  File "tvgo.py", line 275, in <module>
    TV_GO().playlist()
  File "tvgo.py", line 152, in playlist
    url = req.headers["location"]
  File "/usr/local/lib/python3.8/dist-packages/requests/structures.py", line 52, in __getitem__
    return self._store[key.lower()][1]
KeyError: 'location'

Ola chalani, takze web server od sarose TM GO jede... upravil jsem script a fici to ...

Citovat
@Bajtik: Ahoj, prosím můžeš poradit co jsi kde opravil a nebo mě poslat soubor? Děkuji moc

Citovat
@Bajtik: Na chybu při pokusu o načtení DVTV Extra se udělal v TV GO workaround, kterým se tento kanál jednoduše přeskočí. Pokud to tedy padá v IPTV Web Server také, tak je možné to zreplikovat i tady.

Citovat
(30.10.2024, 20:15)JiRo Napsal(a): @Bajtik: Na chybu při pokusu o načtení DVTV Extra se udělal v TV GO workaround, kterým se tento kanál jednoduše přeskočí. Pokud to tedy padá v IPTV Web Server také, tak je možné to zreplikovat i tady.

Ahoj Jiro, ne ve webserveru to jede, problem je Python pod linuxem... .tak se spusti generace a pak to padne...

(30.10.2024, 20:06)kevinlos Napsal(a): @Bajtik: Ahoj, prosím můžeš poradit co jsi kde opravil a nebo mě poslat soubor? Děkuji moc
Vyedituj si py od TMGO a uprav zarizeni... pouzij OTT_STB a name KSTB6077... restartuj kodi a prihlaseni do tmobile je uspesne...

Citovat
(30.10.2024, 20:30)Bajtik Napsal(a):
(30.10.2024, 20:15)JiRo Napsal(a): @Bajtik: Na chybu při pokusu o načtení DVTV Extra se udělal v TV GO workaround, kterým se tento kanál jednoduše přeskočí. Pokud to tedy padá v IPTV Web Server také, tak je možné to zreplikovat i tady.

Ahoj Jiro, ne ve webserveru to jede, problem je Python pod linuxem... .tak se spusti generace a pak to padne...

(30.10.2024, 20:06)kevinlos Napsal(a): @Bajtik: Ahoj, prosím můžeš poradit co jsi kde opravil a nebo mě poslat soubor? Děkuji moc
Vyedituj si py od TMGO a uprav zarizeni... pouzij OTT_STB a name KSTB6077... restartuj kodi a prihlaseni do tmobile je uspesne...

@Bajtik: nevím ted přesně kde to změnit. Poslal jsem ti sz, můžeš se prosím podívat? Děkuji

Citovat
Změnil jsem název zařízení v tvgo.py, přihlášení již funguje, ale asi to negeneruje správný token , píše mi to , že tento obsah není pro vás přístupný.Netušíte, kde může být ještě problém?

Citovat
Vyšla nová verze aplikace pro iOS 4.0.21

Citovat
Takže přihlášení a generování playlistu už funguje jako dříve, ale teď problém s přehráváním v TiviMate, ikdyž jsem zkoušel nastavit v TiviMate externí přehrávač a poté zvolil VLC, tak to stejně nejde. Playlist jde spustit v PC ve VLC. Našel někdo způsob jak přehrát playlist v Android TV Box přes TiviMate? Děkuji

Citovat
Zdarec, jakou verzi aplkiace používáte pro MAGENTU TV(t-mobile)? Nebo funguje ten doplně už správě? Protože mě evidentně nee. Nebo spíš co se vše musím opravit v doplňku aby fungoval? Díky

Citovat
(02.11.2024, 11:48)kevinlos Napsal(a): Takže přihlášení a generování playlistu už funguje jako dříve, ale teď problém s přehráváním v TiviMate, ikdyž jsem zkoušel nastavit v TiviMate externí přehrávač a poté zvolil VLC, tak to stejně nejde. Playlist jde spustit v PC ve VLC. Našel někdo způsob jak přehrát playlist v Android TV Box přes TiviMate? Děkuji

to iste aj u mna, vlc v pc bez problemov. ine sposoby prehravania, napr. tivimate v android tv alebo emby server cez m3u negunguje. napada niekoho riesenie?

Citovat
@nrpetonr: Není to tak, že playlisty Tivimate pro mpd mají obsahovat podobné řádky (KODIPROP) jako playlisty pro IPTV Simpe Client Kodi? Mám dojem, že jsem to kdysi na reddit četl. Zkuste hledat podle toho...

Zkusil jsem hledat, viz https://www.reddit.com/r/TiviMate/commen...?rdt=39314

Citovat
@JiRo  vyborny hint, k jednotlivym programom treba pridat nizsie uvedene, potom funguje. este upravit script, ak ma niekto skusenost.

#KODIPROP:inputstream.adaptive.manifest_type=mpd
#KODIPROP:inputstream.adaptive.license_type=org.w3.clearkey
#KODIPROP:inputstream.adaptive.license_key={"keys":[{"kty":"oct","k":"","kid":""}],"type":"temporary"}

Citovat
@nrpetonr: No jo, to už je ale na podstatnější změnu. Ono jde o to, že ta struktura a obsah playlistu by měl záviset nejen na tom jaký protokol, ale i jaký cílový klient ho bude používat. Takže když to zobecním, měla by se tam přidělat jakási "další vrstva", která by na základě nastavení, kdy by si uživatel musel vybrat, jaký protokol a k jakému účelu bude danou OTT službu používat. Jinak bude vypadat plalyist pro použití v Tivimate a jinak např. v Tvheadend. Což o to, asi to nebude nic složitého, jen to prostě někdo musí nějak organizovaně vymyslet a udělat. Když do toho začneme šahat účelově, pro použití pouze pro jeden typ klienta, bude to cesta do pekla.

Ono je to v podstatě podobné, jako když člověk přijímá kanály OTT služeb např. v Tvheadend. Taky tam má pro každou službu ty scripty jinak upravené a jejich podoba pro získání finálního TS program streamu se může lišit podle toho, jakým protokolem je ten stream přenášen. Jinak pro neadaptivní protokoly, jinak pro ty adaptivní, kde se pak ještě zásadně liší, pokud je adaptivním protokolem HLS nebo MPEG-DASH.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 5 host(ů)