• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.32 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IPTV Web Server (v1.22.0)
chapem a davam za pravdu. sam som zistil, ked som si upravil script a funguje pre tivimate, ale nefunguje pre emby m3u.

Citovat
@nrpetonr: funguje prosím ťa v emby aj archív?

Citovat
@JiRo: a @nrpetonr: Děkuji vše funguje

Citovat
(06.11.2024, 14:39)radoorech Napsal(a): @nrpetonr: funguje prosím ťa v emby aj archív?

nie, to mi nikdy neslo.

Citovat
Předpokládám, že dokud se toho někdo znalý nechopí nepůjde přehrávání ani v IPTV simple clientovi. Nebo má někdo funkční verzi?

Citovat
(07.11.2024, 8:04)mafian Napsal(a): Předpokládám, že dokud se toho někdo znalý nechopí nepůjde přehrávání ani v IPTV simple clientovi. Nebo má někdo funkční verzi?

Řešení bych měl, v souboru tvgo.py  přepiš hromadně typ zařízení na OTT_IPAD , název zařízení můžeš ponechat, případně změnit třeba na IPAD (také hromadně, je to tam vícekrát). Pak dáš v doplňku přihlásit a začně se generovat index.m3u8. Dál musíš z playlistu odstranit inputstream. adaptive . Záleží, jakou máš verzi Kodi/Coreelec , ale buď tam nemusí být nic (ani mimetype), anebo budeš muset použít místo adaptive ffmpeg.
#KODIPROP:inputstream=inputstream.ffmpegdirect
#KODIPROP:inputstream.ffmpegdirect.manifest_type=hls

Po téhle úpravě je vše max v 720p ... ale lepší, než nic.  Archiv také funkční, ale blbne přetáčení

Citovat
Poradil by někdo kde je chyba přes server, když zapnu nějaký program, tak program jde vždy jen zapnout když obnovím stránku localhost:8888/ nebo s ip adresou, tak se program opět přehraje. Jak kdyby se script uspal a znovu po načtení stránky localhost:8888/ probudil. Je možné, že to je třeba kvůli programu DVTV Extra HD? Je možné poradit jak zapsat do scriptu pro python, aby se tento program nenačetl? Děkuji

@JiRo: možná by jsi věděl, jak zapsat do scriptu pro python, aby se negeneroval DVTV Extra HD ?

Když kliknu na DVTV Extra, tak mě to ukáže v terminálu chybu KeyError('location')

Citovat
Může mě někdo prosím poradit s magiogo sk .Připojím se k magio vše ok jako Android-stb ale nenačte žádný playlist ani seznam programů.Děkuji za radu

Citovat
@Hiphoper123: Díky za radu. Takže upravený playlist by měl vypadat nějak takhle?
#EXTINF:-1 provider="T-Mobile TV GO" group-title="Všeobecné" tvg-logo="https://files.cdn.magio.tv/tv_logos/ct1-hd.png" catchup="append" catchup-source="?utc={utc}&utcend={utcend}",ČT1
#KODIPROP:inputstream=inputstream.ffmpegdirect
#KODIPROP:inputstream.ffmpegdirect.manifest_type=hls
#KODIPROP:mimetype=application/x-mpegURL
http://192.168.1.92:8888/tmobile/6054.m3u8
nebo takhle:
#EXTINF:-1 provider="T-Mobile TV GO" group-title="Všeobecné" tvg-logo="https://files.cdn.magio.tv/tv_logos/ct1-hd.png" catchup="append" catchup-source="?utc={utc}&utcend={utcend}",ČT1 http://192.168.1.92:8888/tmobile/6054.m3u8
A jedna verze by měla fungovat. 

Zkusil jsem spustit upravený tvgo.py:
root@tvserver:/mnt/video/TV/Server/providers/tmobile# ./tmobile.py
./tmobile.py: line 4: import: command not found
./tmobile.py: line 5: from: command not found
./tmobile.py: line 6: from: command not found
./tmobile.py: line 9: UA: command not found
./tmobile.py: line 10: dev_name: command not found
./tmobile.py: line 13: syntax error near unexpected token `('
./tmobile.py: line 13: `def get_data():'

Citovat
@mafian: jednak bys to musel pustit přes python3 tmobile.py, ale zřejmě bys měl spíš v adresáři /mnt/video/TV/Server pustit python3 server.py.

Citovat
@waladir: server mi běží, chtěl jsem jenom jak mi psal Hiphoper123 spustit znovu tmobile.py

Citovat
@mafian: je to stejné - python3 login.py. Zmátlo mě, že jsi se snažil pustit tmobile.py.

Citovat
@waladir: moje chyba spouštěl jsem to ze špatné složky chjo. 
Teď už to píše překročen počet zařízení, protože jsem přejmenoval na OTT_IPAD. Doma promažu zařízení a snad to pojede. Úprava playlistu podle @Hiphoper123: by měla být hračka na minutu.

Citovat
@mafian: Ano přesně tak, měly by jít oba zápisy
Akorád u toho druhého zápisu musí být link na stream o řádek níž, než je název stanice  - ale možná jen chyba při vkládání :)

Citovat
@Hiphoper123: tak jsem v pasti. Mám na účtu TV, mobil a chromecast. Ani jedno nemůžu smazat a OTT_IPAD píše překročen počet zařízení. Potřeboval bych tv server nastavit jako stb :-(. Ale pak je spuštění s chybou. 

root@tvserver:/mnt/video/TV/Server/providers/tmobile# /usr/bin/python3 login.py
Traceback (most recent call last):
  File "/mnt/video/TV/Server/providers/tmobile/login.py", line 60, in <module>
    reg_device()
  File "/mnt/video/TV/Server/providers/tmobile/login.py", line 50, in reg_device
    accesstoken, refreshtoken = login("OTT_LINUX_4302")
                                ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  File "/mnt/video/TV/Server/providers/tmobile/login.py", line 27, in login
    accessToken = req["token"]["accessToken"]
                  ~~~^^^^^^^^^
KeyError: 'token'

Citovat
tak najnovsie uz prestal fungovat, aspon mne, aj OTT_IPAD. jedine, co funguje, je OTT_STB, ale tam je obmedzenie spojene s DASH playlistom v Tivimate, Emby a pod.

Citovat
Zdravím
Dnes jsem zjistil, že přestalo jít ivysílání. Zřejmě čt změnila url jednotlivých programů. Muže na to někdo znalý kodu kouknout. Co jsem koukal, tak je to přepsání url na správném místě. Script bud vytuhne nebo vrátí m3u noacces..

Díky Martin

Citovat
@martinchromy1985: Myslím, že to je složitější. Viz od https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-ivysi...#pid132311 dále.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Sorry mozno to tu je , ale nedokazem vyhladavat vo vlakne. Je nejaka verzia pre 17.x ?
Doplnujuca otazka Sweettv je mozne prihlasenie kodom nie heslo , ako ?

EDIT: Tak 17 nieje a treba 22.02 aby sweet slo heslom. QR tiez nieje.

Citovat
(05.10.2023, 20:09)martinchromy1985 Napsal(a): Zdravím
Mam zajimavý problém se sledování tv. Když pouštím z tvheadendu přes vlc, tak valí vše krásně .. když přejdu do kodi a pustím přes tvheadend plugin, tak se mi stane že nenaběhne obraz .. zvuk jde.

ivysílání a o2tv mi v kodi jede dobře. 

Další zajímavý úkaz je že prutok streamu ve stavové kartě tvheadend je nula a naskauje občas po sekundě až  dvou velký čísla a pak zase dlouho nula třeba i minuta dvě - ve vlce celou dobu běží ovbraz oka.

co s tím ?
Lepší je sledování tv poslat přes pipe do ffmpeg a výstup potom zobrazit v kodi. Zřejmě ve streamu nejsou tak často klíčové snímky. Ffmpeg na klíčový snímek počká a až potom začne posílát stream. Trvá to třeba 3 seknudy, než se objeví obraz a zvuk, ale lepší, než aby Kodi vytuhlo. Ve starších verzích Kodi to nebyl problém, ale teď zřejmě ano a pipe ffmpeg to odstraní. Jiné služby jsou v tomto směru lepší, protože posílají klíčový snímek několikrát za sekundu.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 6 host(ů)