• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 58 Hlas(ů) - 2.55 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skylink LiveTV Addon
Paráda, moc děkuju. Funguje je to. A už jde i LIVE.
Vynikající práce. Thumbup

Citovat
Přidal jsem to do poslední verze 1.7.5 (Android)

Přiložené soubory
.zip   plugin.video.sl-1.7.5-fix.zip (Velikost: 265,57 KB / Stažení: 566)

Citovat
(25.9.2024, 19:49)stealth2018 Napsal(a): Přidal jsem to do poslední verze 1.7.5

Ahojte tento fix nefunguje v libreelec a coreelec skúšal som to je to určené pravdepodobne len na android že ?

Citovat
(25.9.2024, 19:49)stealth2018 Napsal(a): Mám nainstalované Kodi v tv TCL, dám tam flašku se zip souborem a tv nedidí zip soubor, asi nepodporuje zip soubory. Poradí mi někdo, jak mám nainstalovat Skylink live tv addon jiným způsobem?

Citovat
(01.10.2024, 7:48)ars203 Napsal(a):
(25.9.2024, 19:49)stealth2018 Napsal(a): Mám nainstalované Kodi v tv TCL, dám tam flašku se zip souborem a tv nedidí zip soubor, asi nepodporuje zip soubory. Poradí mi někdo, jak mám nainstalovat Skylink live tv addon jiným způsobem?

Zkus prvni naformatovat flashku v tv pak na ni nahrat zip soubor a ten otevrit v kodi.

Citovat
Kodi 21.1, nefunguje v add-on skylink live tv vygenerovanie epg.xml, všetko nastavené správne. Playlist vygeneruje. V simple clientovi všetko funguje okrem epg.

Citovat
@mikls: Tuto úpravu jsi zkusil? https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-skyli...#pid131347
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
jkmh
Už to ide. Najskôr som premenoval ten súbor na skylink.py, ako si písal. Ale autor to preuložil už na zip súbor. Po rozbaleni a nahodení všetko ide. Vďaka za pomoc

EPG mi vygenerovalo, ale ako som skúšal a nastavoval všetko, simple client nezobrazuje epg. V nastaveniach som zadal cestu k vygenerovanému epg a nič. Pozrel som obsah epg súboru a vyzerá, že je v nom všetko ok.

Citovat
Tak už ide EPG, bolo potrebné v nastaveniach Simple Client nastaviť Time Shift na niekoľko hodín a EPG sa rozbehlo.

Citovat
Ahoj všem,

napadá vás proč najednou nejde pustit archív ani live kanály? u mě žádná aktualizace a dnes ráno to ještě šlo.

Teď jsem musel v skylink zone znovu po x letech povolit skylink online ale plugin pořád nejde.

nějaký nápad. Kodi 21.1. verze 1.7.5

Citovat
a na com ti to Kodi 21.1. verze 1.7.5 bezi? Aky OS?

Citovat
zdravím funguje vám živé vysílání u skylinku? díky za info

Citovat
(07.12.2024, 19:27)fofer Napsal(a): zdravím funguje vám živé vysílání u skylinku? díky za info

U mě vše běží bez problémů na chromecastu 4K s kodi 21.1, máš nainstalovanou verzi tady z fóra?

Citovat
Zdravím, mě to teď taky nešlo 4 dny zpátky, teď už se to samo rozeběhlo. Včera se rozjelo živé vysílání ale nešlo generovat EPG a dnes jsem to pustil, vymazal data TV programu a vygenerovalo to už správně. Předtím jakási hláška Chyba Skylink Tv a dneska to napsalo hlášku EPG úspěšně vygenerováno. Asi měl něco špatně Skylink.....

Citovat
(08.12.2024, 12:00)Keymag Napsal(a):
(07.12.2024, 19:27)fofer Napsal(a): zdravím funguje vám živé vysílání u skylinku? díky za info

U mě vše běží bez problémů na chromecastu 4K s kodi 21.1, máš nainstalovanou verzi tady z fóra?
Zdravim, mozem sa spytat, z akeho repozitatora stiahnut skylink tv a nainstalovat do KODI 21.1 - TCL TV??? V repozitatore kodi cz sk nie je. Diki za odpoved

Citovat
@Machi: V tomto tématu, o několik příspěvků výše, je připnutá funkční verze doplňku.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(26.12.2024, 21:19)JiRo Napsal(a): @Machi: V tomto tématu, o několik příspěvků výše, je připnutá funkční verze doplňku.

Dakujem, uz som to mal aj nainstalovane, len som nevedel, ze to je ono. Uz len ponastavovat a mozem pozerat, pekny den.

Citovat
Zdravím všetkých, posledné dva týždne mám problém s otvorením doplnku. Vyhadzuje chybu skylink LIVE tv chyba. Niekto nejaké info alebo zaslať log? Aj keď ešte neviem ako…
Diky moc.

Citovat
@matovata: Log se vždy hodí https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-vytvo...6-obrazech. Na všech skinech je postup stejný
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Dakujem páči sa. Jedná sa o zariadenie Nokia 8000.
https://paste.kodi.tv/hewibuwosa

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)