• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 8 Hlas(ů) - 2.38 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O2TV
@CZCerberus: nevím co jsi přesně dělal a podle jakého postupu, ale je nepravděpodobné, že by čistě instalace video doplňku způsobila pád Kodi při puštění. Pokud nemáš si v nastavení nepouštěl automatické generování EPG nebo stahování, tak by se nic z doplňku při startu Kodi ani nemělo pouštět. Tím neříkám, že to nemůže padat nebo že to nemůže padat kvůli doplňku, ale bude to mít asi dost specifickou příčinu.

Pokud mi napíšeš, na čem Kodi máš, můžu zkusit poradit, jak ostranit nastavení doplňku, pokud by to s ním opravdu nějak souviselo.

Citovat
Celé Kodi jsem shodil, neměl jsem na to nervy. Nainstaloval jsem to znova, teď to teda nepadá, ale nefunguje pvr client. Pořád načítá.
Mám Nvidia Shield 2019 pro.

Edit. Po restartu to zase padá.

Citovat
@CZCerberus: zase to podá už při spuštění Kodi nebo třeba při spuštění streamu? Možná mi zkus poslat kodi.log, jestli se k němu nšjak dostaneš. Když tak mi napiš SZ, pošlu ti svůj emai.

Citovat
Ahoj, hlásím malý problém, doplněk hlásí už pár dní chybu při stahování EPG.

Citovat
@Keymag: když tak napiš co to přesně háže za chybu a pokud se to povede, zkus poslat log se zapnutým protokolováním ladění. Mě se stáhne, ale může být problém v datech nějakého konkrétního kanálu, který nemám.

Citovat
Ve verzi 2.1.2 je ošetřená chyba v EPG datech. Díky @Keymag: za spolupráci.

Citovat
@waladir: Děkuji za skvělý doplněk! Chci se zeptat, je nějaká možnost vypnout PIN? Chtěl bych docílit toho, aby to po mě nevyžadovalo PIN např. u programů pro dospělé. Děkuji za odpověď.

Citovat
Ve verzi 2.1.3 je možné v nastavení zadat PIN. Jestliže se shoduje s PINem nastaveným v O2TV, nebude vyžadovaný u chráněných kanálů jeho zadání. V případě, že nude nastavený libovolný jiný PIN, zobrazí se dialog na zadání PINu jako doposud.

Citovat
(22.12.2024, 19:14)waladir Napsal(a): Ve verzi 2.1.3 je možné v nastavení zadat PIN. Jestliže se shoduje s PINem nastaveným v O2TV, nebude vyžadovaný u chráněných kanálů jeho zadání. V případě, že nude nastavený libovolný jiný PIN, zobrazí se dialog na zadání PINu jako doposud.

V repozitáři vidím poslední verzi 2.0.2, je chyba u mě? Díky  8

Citovat
@xxkubik: obávám se, že bude chyba spíš u tebe. Zkus v kontextovém menu přímo na repozitáři vybrat Zkontrolovat aktualizace.

Citovat
Potřeboval bych poradit/mám problémy s:

1. Skupiny (vytvořené v: nastavení O2TV/kanály/vlastní skupiny kanálů) - nezobrazují se v Televize/Televizní program, Televize/Kanály (mám Android TV box). Když dám volbu "načítání TV kanálů pouze ve skupinách" nezobrazí se žádné programy.
2. Televize/Televizní program
a. Nezobrazuje se jak je nastaveno - 7 dní zpětně, 1 den dopředu, ale zobrazuje se cca 1 den dopředu a necelý den zpětně. Vygenerování EPG bylo po změně nastavení provedeno.
b. Při výběru pořadu z televizního programu nelze přehrávat zpětně, funguje pouze přehrávání v reálném čase (nefunguje posun dopředu/dozadu). Při výběru pořadu z minulosti ze začne přehrávat aktuální vysílání. Zpětné přehrávání přes Archiv který je v doplňku O2 TV funguje.

Současné nastavení:
IPTV Simple Client
TV groupe mode: všechny skupiny (změna nastavení nemá vliv)
Televizní program: XMLTV cesta (nastavena místní cesta)
Televizní skupiny: složka s logy kanálů (místní cesta, stejná jako playlist/EPG), při cestě k místním logům ignorujte loga M3U - zapnuto, loga pro kanály z XMLTV - upřednostňovat XMLTV /změna obojího nemá vliv)

Nastavení 02TV - playlist.txt (pro Android)

Předem díky zkušenějším uživatelům za rady.

Citovat
@davidz:

1. skupiny v doplňku můžeš použít jen při generování playlistu (v playlistu budou jen kanály ve vybrané skupině). Skupiny, aby byly v televizním programu si musíš vytvořit v PVR a Živé vysílání.
2a. V PVR a Živé vysílání - Telvizní program zkontroluj, kolik máš minulých dnů k zobrazení.
2b. Pokud se pouští živé vysílání, pravděpodobně se podle času z EPG nepodaří najít pořad. Nejsem si úplně jistý, jestli to bylo tím, ale zkus se podívat do nastavení IPTV SC klienta a v Catchup zkus nastavit Vyrovnávací pamět před přehráváním pořadu na 0.  Jestli tam máš už nulu, tak zkus něco pustit a pošli mi log (bez zapnutého protokolování ladění). Zkontroluju, jestli není čas třeba posunutý.

Citovat
Ve verzi 2.1.4 je opravená chyba v údržbě záznamů o stahování. Děkuju Davidovi Veršeckému za upozornění.

Citovat
Jsem v O2TV novej (TV modrá - no prostě to, co je zadara jako bonus k netu) a co mohu soudit za pár dní prvotního testování, tak tento doplněk nemá chybu, je vidět, že je udržován a zvelebován se 100% pečlivostí.
Jen by mě zajímalo, jestli je nějaká možnost se dostat k surovým streamům, u některých archivovaných "pořadů" třebas chybí jak na potvoru úvodních pár minut.

Citovat
@harrym: záleží na tom, jak to přesně myslíš. K datům streamu se dostaneš, ale pro archiv platí, že si nemůžeš říct libovolný čas od - do, ale vyhledáváš podle id pořadu, takže je začátek a konec pevně daný. Normálně je to dokonce bez přesahu, tzn. že začíná a končí podle programu. V doplňku je to očůrané tak, že se před přehráním vytvoří nahrávka a ta se přehraje. Tam je naštěstí přídaných tuším i 20 minut po konci pořadu.

Jinak je možné i pořady z archivu a nahrávky i stáhnout. Řešení je kvůli technickým omezením trošku kostrbatější, ale mělo by fungovat.

Citovat
@waladir
Hral som sa s tým je možné pridať ľubovoľný čas za program z archívu (alebo pred) tak, ako to bolo v pôvodnom O2 1.0 - aj keď trochu komplikovanejšie. Je totiž možné upraviť priamo mpd manifest. V ňom je uvedený začiatočný timestamp a zároveň aj dĺžka. Ak ich upravíš, tak si môžeš prehrávať ľubovoľný časový úsek. Mám to tak spravené v ArchivCZSK, kde mi beží proxy http server ktorý slúži okrem iného aj na úpravu mpd manifestov tak, aby obišli niektoré chyby v prehrávači. Výhoda oproti riešeniu s nahrávkami je tá, že to funguje aj pre programy, kde nie je možné vytvoriť nahrávku.

Citovat
@skyjet: díky, zkusím na to mrknout.

Citovat
Narazil jsem na následující problém. Na PC Win10 když zapnu Stahování (od verze 2.1.4 opět funguje), tak nejde otevřít položka Nahrávky (hlásí Chyba O2TV). Když Stahování vypnu, Nahrávky jdou opět otevřít i přehrávat. Zkoušel jsem na jiném PC s Win11 čistou instalaci KODI 21.1 a O2TV 2.1.4 se stejným výsledkem. Kde je chyba?

Citovat
@ketazb: zkusil jsem to opravit ve verzi 2.1.5. Mohlo k tomu dojít, pokud jsi měl nahrávku z kanálu multidimenze. Pokud by se chyba ještě objevovala, pošli mi log.

Citovat
Vše už funguje - stahování i nahrávky. Díky za rychlost opravy!

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)