Témat: 0
Registrován od: 09/2019
Hodnocení:
0
14.12.2024, 17:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.12.2024, 17:13 uživatelem CZCerberus.)
Celé Kodi jsem shodil, neměl jsem na to nervy. Nainstaloval jsem to znova, teď to teda nepadá, ale nefunguje pvr client. Pořád načítá.
Mám Nvidia Shield 2019 pro.
Edit. Po restartu to zase padá.
Témat: 5
Registrován od: 10/2021
Hodnocení:
1
Ahoj, hlásím malý problém, doplněk hlásí už pár dní chybu při stahování EPG.
Témat: 17
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
436
Ve verzi 2.1.3 je možné v nastavení zadat PIN. Jestliže se shoduje s PINem nastaveným v O2TV, nebude vyžadovaný u chráněných kanálů jeho zadání. V případě, že nude nastavený libovolný jiný PIN, zobrazí se dialog na zadání PINu jako doposud.
Registrován od: 12/2024
Hodnocení:
0
Potřeboval bych poradit/mám problémy s:
1. Skupiny (vytvořené v: nastavení O2TV/kanály/vlastní skupiny kanálů) - nezobrazují se v Televize/Televizní program, Televize/Kanály (mám Android TV box). Když dám volbu "načítání TV kanálů pouze ve skupinách" nezobrazí se žádné programy.
2. Televize/Televizní program
a. Nezobrazuje se jak je nastaveno - 7 dní zpětně, 1 den dopředu, ale zobrazuje se cca 1 den dopředu a necelý den zpětně. Vygenerování EPG bylo po změně nastavení provedeno.
b. Při výběru pořadu z televizního programu nelze přehrávat zpětně, funguje pouze přehrávání v reálném čase (nefunguje posun dopředu/dozadu). Při výběru pořadu z minulosti ze začne přehrávat aktuální vysílání. Zpětné přehrávání přes Archiv který je v doplňku O2 TV funguje.
Současné nastavení:
IPTV Simple Client
TV groupe mode: všechny skupiny (změna nastavení nemá vliv)
Televizní program: XMLTV cesta (nastavena místní cesta)
Televizní skupiny: složka s logy kanálů (místní cesta, stejná jako playlist/EPG), při cestě k místním logům ignorujte loga M3U - zapnuto, loga pro kanály z XMLTV - upřednostňovat XMLTV /změna obojího nemá vliv)
Nastavení 02TV - playlist.txt (pro Android)
Předem díky zkušenějším uživatelům za rady.
Témat: 17
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
436
Ve verzi 2.1.4 je opravená chyba v údržbě záznamů o stahování. Děkuju Davidovi Veršeckému za upozornění.
Témat: 4
Registrován od: 02/2017
Hodnocení:
19
Jsem v O2TV novej (TV modrá - no prostě to, co je zadara jako bonus k netu) a co mohu soudit za pár dní prvotního testování, tak tento doplněk nemá chybu, je vidět, že je udržován a zvelebován se 100% pečlivostí.
Jen by mě zajímalo, jestli je nějaká možnost se dostat k surovým streamům, u některých archivovaných "pořadů" třebas chybí jak na potvoru úvodních pár minut.
Registrován od: 05/2023
Hodnocení:
0
Narazil jsem na následující problém. Na PC Win10 když zapnu Stahování (od verze 2.1.4 opět funguje), tak nejde otevřít položka Nahrávky (hlásí Chyba O2TV). Když Stahování vypnu, Nahrávky jdou opět otevřít i přehrávat. Zkoušel jsem na jiném PC s Win11 čistou instalaci KODI 21.1 a O2TV 2.1.4 se stejným výsledkem. Kde je chyba?
Registrován od: 05/2023
Hodnocení:
0
Vše už funguje - stahování i nahrávky. Díky za rychlost opravy!