• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.32 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IPTV Web Server (v1.22.0)
Zdravím,
můžete mě někdo poradit ohledně IPTV Web serveru?
Nejde přihlásit do magenta tv ani do lepsi tv.
Řešil už někdo stejný problém?
Děkuji za každou radu.

Citovat
Bohužel autor doplňku již nenavštěvuje toto fórum (pravděpodobně ze zdravotních důvodů), takže po změnách na straně poskytovatele služeb postupně přestávájí jeho doplňky funguvat...
Možná by fungoval na Lepší tv (Gonet) tento polský doplněk https://github.com/mbebe/blomqvist/tree/...eo.gonettv

Citovat
(17.12.2024, 15:00)vladimir.domin Napsal(a): Bohužel autor doplňku již nenavštěvuje toto fórum (pravděpodobně ze zdravotních důvodů), takže po změnách na straně poskytovatele služeb postupně přestávájí jeho doplňky funguvat...
Možná by fungoval na Lepší tv (Gonet) tento polský doplněk https://github.com/mbebe/blomqvist/tree/...eo.gonettv
Děkuji za odpověď.
Tak to docela chápu a je mi moc lito, že autor má zdravotní problémy. Zdraví je na prvním miste a doufám ze brzo se uzdraví, každopádně držím mu palce ať je brzo fit.

jinak ten PL doplněk nefunguje...

Citovat
Důvod je úplně jiný

Citovat
(10.11.2024, 20:36)pup5 Napsal(a): Může mě někdo prosím poradit s magiogo sk .Připojím se k magio vše ok jako Android-stb ale nenačte žádný playlist ani seznam programů.Děkuji za radu
Ahojky, podailo se nekomu vyresit? Mam stejny problem....

Citovat
Zdravim, SweetTV funguje celkom ok, ale neauktualizuje zoznam stanic. Napr. pribudol JOJ Sport2, ale plugin ho nepridal. Pravdepodobne pouziva json pevny list podla postupu. Pridat to do json nieje problem az na ID.
Ako na to?

Citovat
@xixi22: v nastavení doplňku dej u Sweet TV Odhlásit a pak Přihlásit. Seznam kanálů se ukládá při přihlášení.

Citovat
Ahojte, neviem či dokážem dostať radu, ale snažím sa rozbehnúť si Antik v Kodi, predplatený balík mám, pokiaľ viem existuje len IPTV Web Server ktorý je verejne dostupný ak kde by mi to mohlo ísť, ale potýkam sa s problémami. Ak sa aj dostanem k playlistu, tak mi kanál neprehrá, prípadne píše chyby celý web server. Vie mi niekto pomôcť, prosím?

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
A kde jsi vzal  antik_access ?

Citovat
Playlist ziskas aj bez "antik_access" je to 4 miestne. Teraz to uz je nefunkcne asi rok. Antik presiel na webtv. Ta verzia od @sarosa uz je nefunkcna.

Citovat
A je dostupná iná možnosť ktorá funguje?

Citovat
(01.2.2025, 20:53)waladir Napsal(a): @xixi22: v nastavení doplňku dej u Sweet TV Odhlásit a pak Přihlásit. Seznam kanálů se ukládá při přihlášení.

ok toto preslo, ale teraz riesim kvalitu . Ak zapnem catchup tak nedostavam HD live stream. Ako to poriesit.?

Citovat
@xixi22: nemám možnost to ověřit, ale může to být vlastnost služby. Dokonce bych řekl, že to je pravděpodobné.

Citovat
Nemyslim, lebo catchup sa aktivuje v IPTVsimple clientovi a ked je off streamuje to HD. Ked je ON tak je to vzdy SD. Ale novy sweetTV addon v tvheadend bez problemu hra HD aj archiv aj live... IPTVsimple ma volbu no catchup unfinished teda live , ale aj tam hodi SD len neukaze green marker. Dal som na git report.

Citovat
@xixi22 "Novy sweetTV addon v tvheadend"? Můžeš to nějak konkretizovat?

Citovat
(11.2.2025, 20:30)JiRo Napsal(a): @xixi22 "Novy sweetTV addon v tvheadend"? Můžeš to nějak konkretizovat?

https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-sweet-tv

Citovat
@xixi22: Aha... 3 Už jsme se lekl, že se v Tvheadend začalo rodit něco zcela nového. Řekl bych, že říkat způsobu příjmu tv streamů prostřednictvím externích aplikací, které dodávají data streamu do Tvheadend prostřednctví roury (pipe) nebo generují playlist, addon v Tvheadend, je trochu přehnané. Ano, addon to i venkoncem být může, ale ne v Tvheadend!

Citovat
Ja to tam nedal... Ale je zaujimave, ze addon je ako video a aj funguje vo video, ale aj generuje playlist pre IPTV simple a ten pomocou tohto playlistu vpoho zvlada sweet HD aj v catchup aj v live.

Playlist z webserver pluginu toto nedokaze.

A stale ziadne info ako to rozchodit s Krypton , nakolko AMLogin HEVC nikde inde spolahlivo nefunguje.
Asi este skusim Legacy v9.2 (LTS) builds for Amlogic S805/S8X2, S905/S912 and all WeTek boxes - Amlogic - LibreELEC Forum

Citovat
Ahojky, da se nejak TMGO dostat do TIVIMATE pres WEBSERVER? Me to jede pouze pres TVH.... ale primo z webserveru ne.... dotazy na serveru jsou videt ale ani po nastaveni user agenta prd... Dekuji za info Bajtik

Citovat
zdravim all,
chtel bych se zeptat asi me ukamenujete Big Grin 
trochu si hraji z linux na vps spise se ucim pomalu co a jak. 
nebyl by nekay  navod jak to cele nahodit na linux ubuntu ve vps  
takovy pro blby co se uci step by step D: 
popripade na synology NAS

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 6 host(ů)