(25.9.2024, 19:49)stealth2018 Napsal(a): Mám nainstalované Kodi v tv TCL, dám tam flašku se zip souborem a tv nedidí zip soubor, asi nepodporuje zip soubory. Poradí mi někdo, jak mám nainstalovat Skylink live tv addon jiným způsobem?
(25.9.2024, 19:49)stealth2018 Napsal(a): Mám nainstalované Kodi v tv TCL, dám tam flašku se zip souborem a tv nedidí zip soubor, asi nepodporuje zip soubory. Poradí mi někdo, jak mám nainstalovat Skylink live tv addon jiným způsobem?
Zkus prvni naformatovat flashku v tv pak na ni nahrat zip soubor a ten otevrit v kodi.
Kodi 21.1, nefunguje v add-on skylink live tv vygenerovanie epg.xml, všetko nastavené správne. Playlist vygeneruje. V simple clientovi všetko funguje okrem epg.
jkmh
Už to ide. Najskôr som premenoval ten súbor na skylink.py, ako si písal. Ale autor to preuložil už na zip súbor. Po rozbaleni a nahodení všetko ide. Vďaka za pomoc
EPG mi vygenerovalo, ale ako som skúšal a nastavoval všetko, simple client nezobrazuje epg. V nastaveniach som zadal cestu k vygenerovanému epg a nič. Pozrel som obsah epg súboru a vyzerá, že je v nom všetko ok.
Zdravím, mě to teď taky nešlo 4 dny zpátky, teď už se to samo rozeběhlo. Včera se rozjelo živé vysílání ale nešlo generovat EPG a dnes jsem to pustil, vymazal data TV programu a vygenerovalo to už správně. Předtím jakási hláška Chyba Skylink Tv a dneska to napsalo hlášku EPG úspěšně vygenerováno. Asi měl něco špatně Skylink.....
(07.12.2024, 19:27)fofer Napsal(a): zdravím funguje vám živé vysílání u skylinku? díky za info
U mě vše běží bez problémů na chromecastu 4K s kodi 21.1, máš nainstalovanou verzi tady z fóra?
Zdravim, mozem sa spytat, z akeho repozitatora stiahnut skylink tv a nainstalovat do KODI 21.1 - TCL TV??? V repozitatore kodi cz sk nie je. Diki za odpoved
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Zdravím všetkých, posledné dva týždne mám problém s otvorením doplnku. Vyhadzuje chybu skylink LIVE tv chyba. Niekto nejaké info alebo zaslať log? Aj keď ešte neviem ako…
Diky moc.