Témat: 0
Registrován od: 01/2017
Hodnocení:
0
Mohu poprosit o opravu tvgo.py? Sám to neumím, netuším, co se změnilo. Děkuji ;-)
Registrován od: 10/2024
Hodnocení:
1
Predpokladám, že ma na myslí že nie je možné vygenerovať playlist ak je v nastaveniach povolený playlist pre externý prehrávač Aspoň u mňa to vždy vyhlási chybu pri 11%
Registrován od: 10/2024
Hodnocení:
1
addon stále nedokáže vygenerovať playlist ak je požiadavka aj na externý prehrávač. Skúšal som to aj zmenou zariadena za set-top box aj Mobil a stále to padne pri cca 12% pri generovaní.
Vie mi niekto povedať cez čo spúšťate script lebo mne to cez pycharm nefunguje
Ďakujem za odpoveď
Témat: 27
Registrován od: 02/2016
Hodnocení:
249
@
Jozo_1012: No a zkoušel jsi radu o dva příspěvky výše?
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
Témat: 1
Registrován od: 04/2016
Hodnocení:
13
Zdravim, tak jsem ted po ranu nainstaloval kodi na pc a nahral addon 1.19.7 nastavil settopbox zarizeni, playlist pro externi prehravac, LIVE, vysoka kvalita a vsechno funguje jak ma. i prehravani v externim prehravaci.
Nebude spise problem u vas na zarizeni kde generujete playlist?
Registrován od: 09/2021
Hodnocení:
1
Ahoj.
Dá se dostat do Kodi čínský IPTV playlist v m3u prostřednictvím IPTV simple client nebo to jde jenom přes IPTV aplikace jako tivimate,televizo,smart IPTV aj.
Dík.
Témat: 129
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
997
18.1.2025, 13:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.1.2025, 13:53 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
Tak nechci vám do toho kecat, ale mrknul jsme se na poslední verze scriptů, a ty úpravy původního scriptu by asi fakt chtěly provést nějak lépe. Je v tom už teď "pěkný bordel". Nehledě na to, že když se dívám na tu část, ve které se "vyřazují" erotické kanály a DVTV Extra, tak je to napsané špatně jako if-else v jedné podmínce. Tzn. když se nastaví vyřazení erotických kanálů, tak se už ale nevyřadí DVTV Extra. Ono je hezké, když se to komunita snaží udržet funkční, ale mělo by to mít nějakou úroveň, minimálně do toho úpravami nezanášet další chyby. Což se v případě přidání možnosti vyřazení erotických kanálů stalo.
Registrován od: 05/2020
Hodnocení:
3
Tak me ten plugin vse vygeneruje... playlist, epg pod KODI ale spustit to nejde.... toci se kolecko v kodi a progam se nespusti....
Registrován od: 11/2023
Hodnocení:
0
Ahoj. Prosím o radu , nové kodi
rapsberry rpi3
LibreElec 12.202
TV GO playlist 1.19.7
IPTV Simple Clint 21.10.2.1
Mám vygenerované EPG ale nefunguje prehrávanie , Playback Failed ..
Generovanie playlistu mám zakázané .
Ďakujem .
Témat: 1
Registrován od: 10/2017
Hodnocení:
6
Ahoj, nechci vytvářet nová téma, tak to píši sem, vytvořil jsem program založený na webovém serveru, pro vytvoření TMobile playlistu, který generuje přímé linky na webovém serveru, přístup na kanály přes lokální adresu a port, mám problém, který je už poslední, co mi chybí k dokonalosti, vygeneruje se playlist, všechny programy jsou funkční jak ve vlc, tak v Tivimate, ale v Kodi prostě nefungují, jako by tam byl nějaký problém s přesměrováním. Potřeboval bych někoho znalého problematiky, kdo by mi pomohl, dodám program, potřeboval bych nějakého tvůrce doplňků, mám totiž vše v systému coreelec a tam tivimate, ani nic jiného nedostanu. Děkuji