• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sosáč - verze pluginu a poslední přehrávané seriály
Ahoj mám takový problém a jeho řešení jsem tu zatím nikde nenašel. 

Nainstaloval jsem si kodi a do toho sosac plugin doma na xiaomi zařízení u TV a vzhled mám ok a vidím i poslední přehrávané seriály (má to svou sekci vedle nových seriálu atd). 

Poté jsem to nainstaloval u rodičů a u nás na novou televizi (v odstupu řádu max dní) a toto tam vůbec nevidím. 

Třeba i nastavení pluginu je lehce jiné. Ve starém se dají zadat přihlašování ke 2 službám, v druhém jen k jedné.
Na forum jsem se dozvěděl že by to mohlo být jiným Theme ale to se mi nepotvrdilo, mám výchozí a zkoušel jsem i 2 další a ty funkce se neobjevily.

Tuší někdo v čem je zakopaný pes? Rád bych měl přehled co je rozkoukáno a kde. Nebaví mě vždy jet na písmeno, seriál -> serii a díl. 

Mnohokrát děkuji

Citovat
Zkontroluj, jakou má úroven nastavení. 
Nastavení -> Systém, a vlevo dole bys měl mít Expert
PC → Windows 10 → Kodi 20.4 \ TV TCL 65C845 → Google TV 11 → Kodi 20.3 \ Vontar X4 → Android TV 11 → Kodi 20.3

Citovat
To mám jak na úrovni Kodi tak na úrovni doplnku.

To menu je i tak jiné, lehce i vzhled mi přijde a chybí tam to poslední přehrané. Viz screenshoty:

[Obrázek: nAWknVz.jpg]

[Obrázek: VmSjK2J.jpg]

Tuší někdo? Sad

Citovat
Popřípadě netušíte na koho se s tím obrátit? Tahle featura mi tam opravdu chybí a nejsem schopny identifikovat rozdíl Sad

Tak už jsem na to přišel na internetu kolují 2 druhy návodu a u TV rodičů jsem naklikl ten druhý:
- první přidává repositář https://kodi.sosac.to jehož výsledkem je plugin, který má stejnou ikonu a i podobný vizuál ale umožnuje navázat na rozkoukané filmy (viz foto níže)

[Obrázek: LZp5vsh.png]

- druhý repozitář směřuje na https://tv.sosac.to/addon a ten obsahuje plugin, který jsem ukazoval výše.

Tak kdyby na to někdo narazil, tak toto je důvod :)

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)