• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 58 Hlas(ů) - 2.55 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skylink LiveTV Addon
Ahoj,

mám poslední verzi KODI, doplněk Skylink 1.7.5, zkouším i fix ale na WIN 11 se mi nedaří rozběhnout.

Někdo nějaké nápady?

Díky

Citovat
Viz. Příspěvek od jkmh 14.9.2024

Citovat
Ahojte,

nevie mi prosim niekto poradiť?

Na Sony Bravia TV mi nieco zblblo v Kodi, tak som sa rozhodol ho odinstalovat a nainstalovat naspat. Ta ista verzia 21.1.

Po preinstalovani, neviem rozbehat Skylink Live TV, pricom pred re-instalom mi to vsetko fungovalo, ta ista verzia Kodi a Skylink Live TV
Podarilo sa mi stiahnut Playlist a EPG, ale Video sa nevedelo spustit, vytrapil som sa s tym par dni, ale nepodarilo sa mi to vyriesit. Kedze som uz pomenil toho hodne, tak som zacal opat od znova. Takze som opat vymazal kody a nainstaloval znova.

Aktualne vsak neviem stiahnut ani playlist, zda sa ze problem je s authentifikaciou. Prihlasovacie údaje skontrolovane niekolko krát. Sú správne, skúsal som aj s cislom karty, a aj s mailom. S tými istými údajmi sa prihlásim na tom istom TV cez nativnu Skylink aplikáciu.
Kodi má povolenie pristupovat na ulozisko.

Prikladam log:
https://paste.kodi.tv/xolugezinu
Budem vdacny za akukolvek pomoc.

Citovat
Skontroluj si oprávnenia, je možné že máš niečo zakázané. Z logu vyplýva že sa nepodarilo načítať jednu APInu, ale možno ju načítalo a ak tam je nejaký postprocess tak si nepovolil prístup k úložisku aby si appka mohla ukladať udaje a čítať ich. Ale je aj dosť možné že to tak nebude

15  Autor doplnkov Kukaj.sk, Televízia LUX, Televízie NOE a tvpovazie.sk
Buďte k sebe dobrý a šírte dobro, ale zvážte aké informácie komu poskytnete

Citovat
Ahojte,
mám android tv JVC a nedokážem spustiť doplnok Skylink, ktorý som nainštaloval z plugin.video.sl-1.7.5-fix. Na ostatných android boxoch mi funguje a cez IPTV Simple Client aj EPG. 
Prosím, vie mi niekto poradiť, ako by som to mohol vyriešiť?
Ďakujem Jano

Citovat
@Ornela: Bez logu je to jen střelba od boku, ale nemáš náhodou pro Kodi málo místa v paměti? Při provozování Kodi v TV celkem častá věc.
V Kodi v System/Systémové informace/Úložiště si zkontroluj zaplnění paměti.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Problém bude asi na straně Skylinku (DRM ?). Včera to přestalo fungovat na třech android boxech, kam jsem to instaloval vnoučatům. Doplněk negeneruje M3U a EPG.

Citovat
nejde se prihlasit . proto neodhlasovat ...  InternalServerError  <title>Could not find cert 66e1bdc07a8eccfb2856bff86a5b5978dc2590e9</title>

otazka zda je problem u sky nebo jejich reseni prijmu pres "neschvalenou" APP

Citovat
@martinxp: Tak to jsi na to kápnul. Dík. Nešel mi přihlásit nový box, tak jsem odhlásil všechny....
a bylo vymalováno.

Citovat
Ahoj, objevil jsem, že v poslední době se naukazuje kompletni EPG na jediném kanálu a to Penthouse Gold.
A to ani v živém vysílání tak ani v archivu. Je tam časová mezera. Některé programy tam jsou a některé chybí.
Koukal jsem i na další kanály, ale je to pouze na Penthouse Gold.

Citovat
Ahoj,
mám kodi 21.2 na Raspberry pi 4B, tady ze stránek jsem si stáhnul plugin "plugin.video.sl-1.7.5-fix.zip" a nainstaloval jsem ho, doplnil správné přihlašovací údaje, ale nedaří se mi spustit žádný program. Pokud dám "Živé vysílání TV" tak dostanu chybu. Našel jsem k tomu i log:

https://paste.kodi.tv/etupopapeb

Poradí někdo kde může být problém? Případně jestli je nějaká šance to na Raspberry rozběhnout, nebo je to jen pro Android boxy?

Díky
  Ondra

Citovat
Ahoj.
Ako prosim nainstalovat ten Plugin Skylink. Mam ho stiahnuty tuto zo stranky ako “plugin.video.sl-1.7.5-fix.zip” na usb , ale ked nanho kliknem tak sa len otvori podpriecinok ale neinstaluje sa. Kodi / NV-Shield. 
dakujem

Citovat
@Eisy: Kodi/ doplňky/ instalovat že souboru zip a doklikat na USB. Stejně je to ale marná snaha - doplněk nefunguje.

Citovat
Tomik68, to vsetko robim, len mi ten doplnek neinstaluje, len ho otvori ako subor, proste ho len rozbaluje

aha... mam to, nespravne povolenia.. otvaralo mi nekomprimovany priecinok..
vdaka

Citovat
(11.2.2025, 14:30)Tomik68 Napsal(a): @Eisy: Kodi/ doplňky/ instalovat že souboru zip a doklikat na USB. Stejně je to ale marná snaha - doplněk nefunguje.

Nefunguje pretože negeneruje epg a playlist?

Citovat
@C3hY: Přesně tak, psal jsem to o pár řádků výše.

Citovat
(17.2.2025, 23:52)Tomik68 Napsal(a): @C3hY: Přesně tak, psal jsem to o pár řádků výše.

Nefunguje všetkým ? Respektíve existuje nejaký spôsob ako to spojazdniť?

Citovat
Ahoj, nechci vytvářet  nová téma, tak to píši sem, vytvořil jsem program založený na webovém serveru, pro vytvoření TMobile playlistu, který generuje přímé linky na webovém serveru, přístup na kanály přes lokální adresu a port, mám problém, který je už poslední, co mi chybí k dokonalosti, vygeneruje se playlist, všechny programy jsou funkční jak ve vlc, tak v Tivimate, ale v Kodi prostě nefungují, jako by tam byl nějaký problém s přesměrováním. Potřeboval bych někoho znalého problematiky, kdo by mi pomohl, dodám program, potřeboval bych nějakého tvůrce doplňků, mám totiž vše v systému coreelec a  tam tivimate, ani nic jiného nedostanu. Děkuji

špatně zařazené, už jsem hlásil moderátorům

Citovat
asi pre toto
https://www.parabola.cz/zpravicky/39582/...icku-v-sk/

Citovat
Je tu niekto kto by doplnok vedel opraviť alebo je už po ňom navždy?

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)