• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homatics Box R 4K Plus
Mala recenzia k CE 22.0 nightly v28.1.2025: Na zaciatku je hlaska, ze nefunguje dolby vision pre zastaralu verziu kernelu (mam Samsung TV, takze mne to nevadi). Inak funguje lepsie ako vsetky ostatne verzie ak pocitam aj poslednu stabilnu 21 (u ktorej som mal obcas problem s prehravanim filmov nad 80/100GB u SCC). 
CE 22 nightly:
Funguje: HDR, HDR10+, vsetky dolby digital: DD+, TrueHD (Atmos), DTS, DTS-HD, DTS:X, originalne dialkove (po sparovani)
Nefunguje: Dolby Vision

Citovat
Zdravím, jinak mám taky Android 14 a vše jede bez problémů na androidu 14 jak zvuky tak obraz. Jinak CoreElec jde taky výborně, nemusíte tam dávat CE 22, jde CE 21 NG i dolby vision. Po týdnu testování, jde Android 14 úplně luxusně že není potřeba dávat CE. Je ale potřeba dát tovární nastavení po updatu. Mám 14.8.2042
---Google TV Streamer 4K---Dune HD Homatics Box R 4K PLUS---

Citovat
@dopi: A tu verzi jsi po požádání dostal updatem?

Citovat
Stahl ji z netu

Citovat
@dopi: Môžeš, otestovať v kodi ako ide audio DTS X a DTS HD a ešte co ma velmi zaujíma keď pustíš film a budeš preskakovať vo filme dopredu, 5,10,30 sekund,  tak sa ti okamžite chytí audio ako je to v 12ke, alebo mu to trvá niekoľko sekúnd kým nabehne, lebo keď som to ja testoval v 14.8.178 tak to audio bolo katastrofa preto som vrátil 12.8.5394 kde nemám z ničím problém audio, afr, všetko ide, ďalej  v 14ke v nastavení, dostupnosť , služby,  niektoré aplikácie potrebujú mat povolene služby, ale v 14ke to nejde aktivovať a robí to i Google TV Streamer 4K mal som ho doma, ale hneď som ho vrátil ani trochu sa mi nepozdával v Kodi DTS X tiež v ňom nešlo len DTS i  keď v nastavení bola položka DTS X aktivovaná, jedine pozitívum Google TV Streamer 4K, bola rychlost oproti Homaticsu
/LG OLED 55"/- SoundbarSamsung HW-Q990B / BOX - Dune Homatics R 4K plus/

Citovat
Zdravím, box s android 14 na wifi jede bez problému ale po vypnutí se na wifi nepřipojí, musím se proklikat a znovu připojit, heslo wifi si pamatuje. Nějaký tip?

Citovat
Po upgrade na a14 jsi dal tovární nastavení?

Citovat
(11.2.2025, 10:48)satelit Napsal(a): Po upgrade na a14 jsi dal tovární nastavení?

Ano dal

Citovat
(06.2.2025, 16:33)forsajd Napsal(a): @dopi: Môžeš, otestovať v kodi ako ide audio DTS X a DTS HD a ešte co ma velmi zaujíma keď pustíš film a budeš preskakovať vo filme dopredu, 5,10,30 sekund,  tak sa ti okamžite chytí audio ako je to v 12ke, alebo mu to trvá niekoľko sekúnd kým nabehne, lebo keď som to ja testoval v 14.8.178 tak to audio bolo katastrofa preto som vrátil 12.8.5394 kde nemám z ničím problém audio, afr, všetko ide, ďalej  v 14ke v nastavení, dostupnosť , služby,  niektoré aplikácie potrebujú mat povolene služby, ale v 14ke to nejde aktivovať a robí to i Google TV Streamer 4K mal som ho doma, ale hneď som ho vrátil ani trochu sa mi nepozdával v Kodi DTS X tiež v ňom nešlo len DTS i  keď v nastavení bola položka DTS X aktivovaná, jedine pozitívum Google TV Streamer 4K, bola rychlost oproti Homaticsu

@forsajd 
V kodi jde dobře DTS X i HD, jinak se do vteřiny zvuk cca chytne. Mě 12.8.5394 nedržela afr, ještě jsem chtěl zkusit 12.8.7954, ale dal jsem radši Android 14.8.2042 a po továrním nastaveni jsem max spokojen vlastně jde vše ok.
Google streamer mám taky tam nejde nic co má mít víc jak 5.1 , ale ten používám jen přes tv na tv programy a kodi serialy kde nechci pouštět kino, na kino mam Dune HD homatics do avr Onkyo. Jinak bych řekl ze obě zařízení jsou stejně svižné na androidu 14. Včera mi přišla aktualizace na google streamer a nic nevyřešila tedy aspon jsem se ničeho nevšiml stále nic nejde jak je 7.1.

Citovat
Já zkusil 14.8.2042 a správně nefunguje sync zvuku a obrazu.
@forsajd: jaky je prosím postup pro downgrade?

Dik

Citovat
Panove jeste to stale neni finalni verze jedna se stale o betu mam info z abcom.sk ze se finalni verze dost opozdi

Citovat
Ok, trochu laborování, ale úspěšně jsem se vrátil na ATV12, počkám.

Citovat
(15.2.2025, 14:30)kolololop Napsal(a): Ok, trochu laborování, ale úspěšně jsem se vrátil na ATV12, počkám.

Ahoj je někde postup jak udělat downgrade z 14.2 na 12 ?

Našel jsem jen toto https://mega.nz/folder/YgMBSKCJ#xaZtYaJZ...r/55dVWDaA

Už to jede jen tam chybí v návodu že se při propojení musí vložit i power cable.

díky

Citovat
@kolololop: @liborqqq: paráda, "ide to i vlastným (svojským) rozumom  i vlastnou snahou"

Citovat
Zdravím, kde sa dá stiahnuť android 14 beta?

Citovat
hneď prvý post tam som dal odkaz na stiahnutie, ale ani to nedávaj, je to ešte hodne nevydarené a ak to tu čítaš všetci sa vrátili na 12ku  ja som to vrátil behom par hodín, ale nik to nebude vysvetľovať ako to potom vrátiť je to na dlho

Citovat
Ďakujem.

Citovat
@liborqqq: Ahoj, vše co potřebuješ je na první stránce ke stáhnutí. Jenom ten postup je trochu jiný než v tom PDF. Našel jsem ruskou stránku, kde ten postup byl takový, že není potřeba tam držet reset, ani zapojovat napájení. Pokud máš dobrý USB kabel, tak ti napájení stačí. Druhá věc je ovladač v PC, musíš ho nainstalovat, v device manageru budeš mít otazníky, ale to je v pořádku.

Kdybys dále potřeboval podrobnější info, pošlu.
Hodně zdaru

Citovat
(22.2.2025, 8:55)kolololop Napsal(a): @liborqqq: Ahoj, vše co potřebuješ je na první stránce ke stáhnutí. Jenom ten postup je trochu jiný než v tom PDF. Našel jsem ruskou stránku, kde ten postup byl takový, že není potřeba tam držet reset, ani zapojovat napájení. Pokud máš dobrý USB kabel, tak ti napájení stačí. Druhá věc je ovladač v PC, musíš ho nainstalovat, v device manageru budeš mít otazníky, ale to je v pořádku.

Kdybys dále potřeboval podrobnější info, pošlu.
Hodně zdaru
Jo byl to porod ale už jedu z5 na 12 akorát mám problém že nemůžu vůbec nabootovat v recovery SD kartu resp. system ze zip. souboru tak asi zůstanu na 12 natrvalo nevíš náhodou  jak to opravit ?

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
@liborqqq: A dělal si to přesně podle návodu napoprvé s tím přepisem a napodruhé bez?

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)