• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 58 Hlas(ů) - 2.55 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skylink LiveTV Addon
taky poprosím jestli by to někdo mohl opravit... díky
PS: doplněk nainstalovat jde.... nefunguje přihlášení do skylinku... mám i jiný box kde jsem se přihlásil už dávno a ten funguje bez problémů.... teď u nového boxu se po zadání (čísla karty nebo email) a zadání hesla objeví chyba....

Citovat
Pro linux jedině Skylink. U mě na Android to nyní funguje bez problému.(na  plugin.video.sl-1.7.5.zip) Občas byl problém se stáhnutím EPG ,ale přehrávání fungovalo.( Kodi 21.2 i Kodi 20.5)
Nefunguje mi to v Linuxu ani na Windows. Když jsem kontaktoval Skylink,kvůli tomu že na Linuxu nemohu sledovat [i]Skylink Live TV[/i] (oblíbené programy kdykoliv a kdekoliv)bylo mi sděleno,zě jen pár zákazníků na tento problém zatím upozornilo,proto v dohledné době to nebudou řešit a většinu programů mohu sletovat přes satelit. Opravdu super doporučení - tak místo noťasu s Linuxem na cesty berte satelitní přijímač a můžete oblíbené programy sledovat kdykoliv a kdekoliv.
Kodi 18.9.+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+ 21.2 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
Na windows skylink nepůjde, win nemá DRM.
Zde v minulých příspěvcích (strana 99) již někdo vytvořil doplněk s opravou na EPG a ten zatím funguje bez problémů (kromě občasného výpadku EPG u kanálu Penthouse Gold.

Jsem to sice nepatří, ale poohlížím se po nějakým TV boxu, koukal jsem i na alik.
Bohužel zjištuji, že čipy, které oni používaní nemají Widevine L1 a na něktych chybí AV1 na video.
Což znamená, že např. aplikace Netflix, VOYO a další nebudou mít rozlišení větší než 720P někdy i jen v SD.
To dělá ta certifikace L1.
Kodi na to bězí také pouze v rozlišení 720P. Což na velké TV je celkem problém, alespoň za mě.
Uvažoval jsem totiž o H96 max M9S, která vypadá hodně dobře, ale chybí jí Widevine L1 a obávám se, že výkon celku ztroskotá na rozlišení v apkách.
Pokud by s ní někdo měl zkušenost, podělte se.

Citovat
(22.2.2025, 21:51)fofer Napsal(a): taky poprosím jestli by to někdo mohl opravit... díky
PS: doplněk nainstalovat jde.... nefunguje přihlášení do skylinku... mám i jiný box kde jsem se přihlásil už dávno a ten funguje bez problémů.... teď u nového boxu se po zadání (čísla karty nebo email) a zadání hesla objeví chyba....

Aj mne to doteraz išlo, ale odkedy som si aktualizoval predplatné a zmenil meno a heslo do skylinku, tak sa nedá prihlásiť a nevygeneruje playlist a ani EPG

Citovat
Odpověď pro Frenky123 - nejde ti odpověď soukromně (máš to vypnuté).

Já používím Chromecast 4K, Skylink mám již nainstalovaný delší dobu, když byl ještě součásti XBMC repozitáře. Kodi se mi aktualizoval automaticky na 21.2 a zatím mi pořád běží. Jediné jsem před časem udělal bylo, že jsem doplněk aktualizoval verzí od jurish, který upravil EPG, aby zase fungoval. Viz strana 98 a na straně 99 to stealth2018, celé implementoval do plugin.video.sl-1.7.5-fix.zip.
Víc bohužel nemohu pomoci.
Původní tvůrce doplňku Skylink, tu psal, že už se tomu nebude věnovat. Bohužel.

Citovat
Zjištění: jediné na co jsem přišel ve windows, kde když nainstaluju skylink znova, tak opravdu nejde. Respektive, když vyplním přihlášení, doplněk otevřu, už se nemohu dostat na Archiv ani do Živého vysílání TV.
Ale přišel na to, že chyba je v v jediném souboru a ten je uložen:
C:\Users\jmenoprofilu\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.sl\
Chyba je v souboru s příponou SESSION.
Kde se z nějakého důvodu uloží pouze "uid"
ale správně by to mělo uložit ještě "secret" a "id" ty jsou v souboru nyní prázdné.
Když nahradím tento soubor starým, tak se dostanu jak do archviu tak do živého vysílání.
Samožřejmě ve windows žádný kanál nepustím, což je jiná kapitola.

Pokud by někomu šikovnému tato informace pomohla k úpravě doplňku budu rád.
Já to bohužel neumím. Jen jsem zjistil potenciální chybu.

Pro info, zálohu kodi s funkčním doplňkem jsem použil z chromecastu a nasadil na windows a pak pokus omyl jsem se k tomu to zjištění dopracoval.

Citovat
(22.2.2025, 21:51)fofer Napsal(a): taky poprosím jestli by to někdo mohl opravit... díky

Pokud to funguje na jednom Android boxu,tak  na flešku při vypnutém Kodi  zkopíruj složku  plugin.video.sl a přepiš  plugin.video.sl na boxu,kde se nemůžeš přihlásit. Musíš povolit skryté soubory. Je to ve složce addon_data.
 (cesta : Android ,data ,org.xbmc.kodi,files,.kodi,userdata, addon_data) Po spuštění Kodi v IPTV  Simple Client nastavit cestu  podle funkčního boxu M3U a EPG.XML a mělo by to být OK i na druhém Android boxu.
Kodi 18.9.+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+ 21.2 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
ok a bude ten první funkční plugin fungovat na druhém boxu když mám u každého jinou verzi kodi? a druhá věc všemu rozumím už jsem i našel ten skrytý plugin,ale nerozumím co myslíš tím nastavit cestu Simple client podle funkčního boxu m3u a epg.xml...mohl bys to lépe rozepsat díky

Citovat
@fofer: Nastavení IPTV Simple client máš popsáno na první straně tohoto tématu přímo od autora doplňku.

Citovat
Ajaj, tak už skylink nejde. Nejde mi to už ani na těch zařízeních na kterých to do včera šlo. 12

Citovat
Mám to samé. 2x box, jeden jsem koupil novy a prihlaseni na KODI neslo, razem prestalo fungovat i na prvnim boxu. Ceho jsem si vsiml, ze prihlaseni bez problemu funguje na OS Android TV boxech pres Skylink aplikaci,  pres Kodi nefunguje. Prihlaseni na OS Android 9.0 pres Skylink aplikaci funguje prihlaseni napul. Po prihlaseni do Skylink system hlasi "zarizeni neproslo bezpecnostnim testem......., video bude prehravano jen v nizke kvalite. A skutecne funguje, ale obraz je mizernej. Mam obavu, ze Skylink udelal nejakou upravu v prihlaseni do systemu. Nemyslim si, ze za to muze EPG a pod. Tohle asi sami neopravime ,doplnek do KODI. V tom nam musi nekdo pomoci. Hledejme nekoho. Priznam se, ze me to hodne mrzi prijit o doplnek v KODI na Skylink

Citovat
Tak mi doplněk do kodi taky dnes přestal fungovat. Bohužel dle logu netuším kde co opravit, tak doufám že nám někdo pomůže.

Log z kodi
Kód:
2025-02-25 18:14:19.708 T:5125     info <general>: AddOnLog: pvr.iptvsimple: pvr.iptvsimple - GetChannelStreamProperties - Live Stream URL: plugin://plugin.video.sl/?id=au2UFBvYN0Of_3RIvx4G6wAAAAM&askpin=False
2025-02-25 18:14:26.803 T:5641  warning <general>: [plugin.video.sl] play: au2UFBvYN0Of_3RIvx4G6wAAAAM
2025-02-25 18:14:27.207 T:5641    error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                                    - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                                   Error Type: <class 'requests.exceptions.JSONDecodeError'>
                                                   Error Contents: Extra data: line 1 column 5 (char 4)
                                                   Traceback (most recent call last):
                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/models.py", line 971, in json
                                                       return complexjson.loads(self.text, **kwargs)
                                                              ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
                                                     File "/data/user/0/org.xbmc.kodi/cache/apk/assets/python3.11/lib/python3.11/json/__init__.py", line 346, in loads
                                                       return _default_decoder.decode(s)
                                                              ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
                                                     File "/data/user/0/org.xbmc.kodi/cache/apk/assets/python3.11/lib/python3.11/json/decoder.py", line 340, in decode
                                                       raise JSONDecodeError("Extra data", s, end)
                                                   json.decoder.JSONDecodeError: Extra data: line 1 column 5 (char 4)

During handling of the above exception, another exception occurred:

Traceback (most recent call last):
                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.sl/main.py", line 135, in <module>
                                                       play(str(args['id'][0]), str(args['askpin'][0]) if 'askpin' in args else 'False')
                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.sl/main.py", line 111, in play
                                                       info = utils.call(sl, lambda: sl.channel_info(channel_id))
                                                              ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.sl/utils.py", line 82, in call
                                                       result = fn()
                                                                ^^^^
                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.sl/main.py", line 111, in <lambda>
                                                       info = utils.call(sl, lambda: sl.channel_info(channel_id))
                                                                                     ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.sl/skylink.py", line 247, in channel_info
                                                       stream = res.json()
                                                                ^^^^^^^^^^
                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/models.py", line 975, in json
                                                       raise RequestsJSONDecodeError(e.msg, e.doc, e.pos)
                                                   requests.exceptions.JSONDecodeError: Extra data: line 1 column 5 (char 4)
                                                   -->End of Python script error report<--

Citovat
Nefunguje ani u mna, vie sa uz co je to za problem prosim ?

Citovat
@drakite Ospravedlnujem sa ale neviem vam pomoct, s vyvojom skylink doplnku som skoncil uz par rokov dozadu ... doplnok vznikol iba ako pokus ci by sa live stream s DRM dal dostat do Kodi a celkom ma prekvapuje ako dlho to fungovalo, nemam skylink a ani neplanujem sa vratit k vyvoju doplnkov pre kodi, dufam, ze to pochopite...

Citovat
Pomoc by vedel zrejme @stealth2018: alebo Milos Kozina (https://github.com/MilosKozina/plugin.video.sl), ale neviem ho nijak kontaktovat.

A potom este @madmaxcz:  alebo @cache: alebo @PetrKod;

Citovat
[font][font]Hi guys. [/font][/font]

[font][font]I am using a slightly modified version for the Hungarian channels. Same issue. [/font][/font]
[font][font]I have checked the exceptions mentioned above. [/font][/font]
[font][font]So we get the error because when the script downloads the channel list etc in a json format it gets a 404 response from the server. [/font][/font]
[font][font]So could be some url has changed or so.

Edit:
Actually the whole authentication has changed if i see correctly.[/font][/font]

Citovat
Opravdu se nenajde někdo kdo by ten doplněk upravil... přes ten skylink tv live se nato nedá dívat...moc poprosím jestli by se někdo z odborníků na to nepodíval...

Citovat
Tiez by som poprosil o opravu

Citovat
Bohuzial, tiez uz roky nemam skylink, takze nepomozem.

Avsak, vyuzival som zo skylinku EPG vramci ineho doplnku a ako som zistil, dane api vracia 404. Kedze web skylinku uz velmi davno vyuziva uplne ine (novsie) api, mozem len odhadovat, ze toto stare povodne api prave vypli a ak sa nemylim, tak aj skylink doplnok sa stava kompletne nefunkcny a musel by ho niekto defacto kompletne prepisat.
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
@cache:  Je niekde mozne ziskat specifikaciu toho noveho SkyLink API?

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 6 host(ů)