Témat: 6
Registrován od: 02/2018
Hodnocení:
30
Takže je to celé takové, no ehm, kostrbaté a nedomyšlené.
Budu se modlit abych letos dokoukal Play-off TELH a pak se uvidí.
Jsem zvědavý jak a s čím O2 přijde pro klienty bez paušálů platící kartou jen Sport Premium balík.
Celé mi to přijde jako by O2 přišlo o exkluzivitu v TV přenosech TELH a fotbalové Chance ligy. No uvidíme jak se trh přes léto vyvine.
Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.
Témat: 1
Registrován od: 06/2016
Hodnocení:
4
28.2.2025, 8:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.3.2025, 6:02 uživatelem AVerMe.
Důvod úpravy: Doplnění informací - změna
)
Podle těch informací, který se postupně objevují - je to celý nedomyšlený a jsou různé informace. Na tiskovce představili službu, v živém vysílání ve Snídani řekli jak to bude s klienty O2TV a Voyo. Po uplynutí dvou dnů, přišla informace, že k účtu Komfort bude kde je jeden účet účet 5 profilů (přičemž sledovat bude moci jen jeden uživatel) . Záhy přišla informace, že k jednomu účtu za poplatek 99,- Kč si budou moci přikoupit další dvě zařízení (které budou moci službu sledovat současně).
Odpoledne se objevila informace, že klienti O2 TV kteří si službu platí platební kartou jejich účty nebudou přemigrovány na novou službu, týkat se to bude těch, co na službu O2 TV mají řádně uzavřenou smlouvu. Původní informace byla, že všichni klienti O2 TV (i včetně těch, kteří si službu platí platební kartou) na novou službu přemigrováni budou do 3 měsíců a se spuštěním nové služby budou mít přístup.
Další informací po dvou dnech byla, že v nejvšším balíčku nebudou dostupné stanice HBO ani Cinemaxu. Doposud jsou HBO a Cinemax dostupné v tarifu O2 TV Zlatá. Později odpoledne se objevila informace, že HBO a Cinemax si budou moci klienti O2 (Oneplay) dokoupit za částku 200,- Kč stanice HBO a Cinemax pouze v nejvyšším balčku.
Večer přišla informace, že ti co mají pouze O2 internet, ale nemají objednanou IPTV službu od O2 TV - budou mít automaticky na O2 Internet službu Oneplay s 42 stanicemi. S tím přišla i jedna informace, že dotyčný používá O2 internet ke své práci od svého zaměstnavatele, ale nesmí být v internetu žádná služba poskytující IPTV.
Témat: 128
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
921
Je to shoda jmen!
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Témat: 1
Registrován od: 01/2023
Hodnocení:
0
přesně!! já se moc na web server těším. mám dotaz pro waladira, jde tam nějak spustit mpd záznam ze sobotních derby na o2tv web serveru? že bych dal třeba OnePlay Sport 2 HD.mpd?begin=20250308T180000&end=20250308T200000
Hodnocení:
30
Já teda nevím ale v jiných tématech ohledně jiných doplňků, asi “shadow poskytovatelů” O2 vládnou obavy z ceny sport kanálů. Platím si O2 TV Sport Premium, kartou a vždy na tři měsíce. Teď jsem se přihlásil na web O2 abych zkontroloval kdy proběhne další platba. Domníval jsem se že uvidím hlášku že mi již nebudou nic inkasovat a že mi službu zruší a abych si objednal balík Sport. Ale žádná hláška, žádné upozornění.
Jediný email který jsem od O2 dostal byl že mě do OnePlay nezmigrují.
Pokud to tedy shrnu, OnePlay pro mě není dostupné, inkaso z karty proběhne ve stanoveném termínu a za stejnou cenu.
Mohu tedy doufat že mi bude služba O2 TV Sport Premium poskytovaná i nadále v plném rozsahu? Nebo mi to O2 utne?
Jsem malinko zmatený z kolujících informací tady na fóru a také nevím jestli i nadále bude O2 TV doplněk v Kodi udržovaný.
TP-Link routery
Hodnocení:
30
25.3.2025, 19:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.3.2025, 19:05 uživatelem beitlj.)
bkv : Mě převádět do OP nebudou. O tom mi email přišel. Tak se těším na ukončující email. Ten ale pošlou asi na konci června když si teď strhli částku na další tři měsíce.
TP-Link routery
Témat: 17
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
436
@mdoom@mdoom.net: nevím jestli to není blbost, ale mohlo by to souviset s DRM. O2TV má DASH stream bez DRM. U Oneplay některé kanály, např. sportovní, jsou jen s DRM. Hoď mi do SZ svůj email, můžu ti zkusit poslat Oneplay s úpravou, která bude preferovat HLS stream bez DRM. U TV by měl být k dispozici, u VOD obsahu ne, tam se použije DASH s DRM.
Témat: 128
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
921
01.4.2025, 19:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.4.2025, 20:00 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@
waladir: Já bych řekl, že to tím je. Účel DRM a jeho specifikace tohle myslím uvádí jak jeden z bodů, ve kterém podpora DRM v systému tomuhle musí zabránit. V protokolu zrcadlení už asi tahle ochrana není obsažena, tudiž skrz ní standardně stream s DRM neprojde. Takže HLS je jediná cesta.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Hodnocení:
30
Z doplňku dnes zmizela položka Živé vysílání.
Pokud ale vygeneruji playlist a EPG pro IPTV Simple klienta tak jdou programy spustit a přehrát.
TP-Link routery
Hodnocení:
30
11.4.2025, 17:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.4.2025, 7:06 uživatelem beitlj.)
Tak provedeno a je to zpět.
Asi špatná konstelace hvězd.
TP-Link routery
Témat: 0
Registrován od: 03/2024
Hodnocení:
0
FYI v pátek u mě proběhla migrace do Oneplay, včera ještě O2 TV běžela a dnes již mám v tarifu No Content, tak jen abyste věděli, že O2 TV nenechají než všechny zmigrují...