• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 8 Hlas(ů) - 2.38 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O2TV
Takže je to celé takové, no ehm, kostrbaté a nedomyšlené.
Budu se modlit abych letos dokoukal Play-off TELH a pak se uvidí.
Jsem zvědavý jak a s čím O2 přijde pro klienty bez paušálů platící kartou jen Sport Premium balík.
Celé mi to přijde jako by O2 přišlo o exkluzivitu v TV přenosech TELH a fotbalové Chance ligy. No uvidíme jak se trh přes léto vyvine.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
Podle těch informací, který se postupně objevují - je to celý nedomyšlený a jsou různé informace. Na tiskovce představili službu, v živém vysílání ve Snídani řekli jak to bude s klienty O2TV a Voyo. Po uplynutí dvou dnů, přišla informace, že k účtu Komfort bude kde je jeden účet účet 5 profilů (přičemž sledovat bude moci jen jeden uživatel) . Záhy přišla informace, že k jednomu účtu za poplatek 99,- Kč si budou moci přikoupit další dvě zařízení (které budou moci službu sledovat současně)
Odpoledne se objevila informace, že klienti O2 TV kteří si službu platí platební kartou jejich účty nebudou přemigrovány na novou službu, týkat se to bude těch, co na službu O2 TV mají řádně uzavřenou smlouvu. Původní informace byla, že všichni klienti O2 TV (i včetně těch, kteří si službu platí platební kartou) na novou službu přemigrováni budou do 3 měsíců a se spuštěním nové služby budou mít přístup.
Další informací po dvou dnech byla, že v nejvšším balíčku nebudou dostupné stanice HBO ani Cinemaxu. Doposud jsou HBO a Cinemax dostupné v tarifu O2 TV Zlatá. Později odpoledne se objevila informace, že HBO a Cinemax si budou moci klienti O2 (Oneplay) dokoupit za částku 200,- Kč stanice HBO a Cinemax pouze v nejvyšším balčku.

Večer přišla informace, že ti co mají pouze O2 internet, ale nemají objednanou IPTV službu od O2 TV - budou mít automaticky na O2 Internet službu Oneplay s 42 stanicemi. S tím přišla i jedna informace, že dotyčný používá O2 internet ke své práci od svého zaměstnavatele, ale nesmí být v internetu žádná služba poskytující IPTV.

Citovat
Co se týče doplňku - již existuje Oneplay doplněk pro KODI pro portugalsky mluvící - https://www.kodi-guide.com/oneplay-kodi-addon/ - je to jen shoda názvu nebo O2 jde do již existující platformy?

Citovat
@david132: nezkoumal jsem to, ale bude to jen shoda jmen. Různých produktů se jménem Oneplay je víc. Doplněk bude (https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-oneplay), akorát je na něm ještě spousta práce, takže to nějaký čas zabere. O2TV by měla fungovat do migrace účtu, což asi hned nebude.

Citovat
Je to shoda jmen!
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(11.3.2025, 18:18)waladir Napsal(a): @david132: nezkoumal jsem to, ale bude to jen shoda jmen. Různých produktů se jménem Oneplay je víc. Doplněk bude (https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-oneplay), akorát je na něm ještě spousta práce, takže to nějaký čas zabere. O2TV by měla fungovat do migrace účtu, což asi hned nebude.

potvrzuji me doplnek o2tv porad normalne jede

Citovat
Co jsem tak pochopil, tak zákazníky O2TV bude O2 migrovat na Oneplay ve vlnách po dobu několika měsíců a než přemigrují poslední vlnu, poběží obě "verze" paralelně, jako tomu bylo při migraci na O2TV 2.0.

Popřejme si tedy hodně štěstí a @waladir: silné nervy a pevnou ruku, máme v tebe neochvějnou důvěru.  4

Citovat
přesně!! já se moc na web server těším. mám dotaz pro waladira, jde tam nějak spustit mpd záznam ze sobotních derby na o2tv web serveru? že bych dal třeba OnePlay Sport 2 HD.mpd?begin=20250308T180000&end=20250308T200000

Citovat
@PypykCeskeRepubliky: O2TV Server podporuje catchup, takže teoreticky ano. Je potřeba přidat parametry start_ts a end_ts, coz je timestamp začátku/konce. Asi jednodu33i to bude asi pustit třeba přes Archov v O2TV doplňku.

Citovat
Já teda nevím ale v jiných tématech ohledně jiných doplňků, asi “shadow poskytovatelů” O2 vládnou obavy z ceny sport kanálů. Platím si O2 TV Sport Premium, kartou a vždy na tři měsíce. Teď jsem se přihlásil na web O2 abych zkontroloval kdy proběhne další platba. Domníval jsem se že uvidím hlášku že mi již nebudou nic inkasovat a že mi službu zruší a abych si objednal balík Sport. Ale žádná hláška, žádné upozornění.
Jediný email který jsem od O2 dostal byl že mě do OnePlay nezmigrují.
Pokud to tedy shrnu, OnePlay pro mě není dostupné, inkaso z karty proběhne ve stanoveném termínu a za stejnou cenu.
Mohu tedy doufat že mi bude služba O2 TV Sport Premium poskytovaná i nadále v plném rozsahu? Nebo mi to O2 utne?
Jsem malinko zmatený z kolujících informací tady na fóru a také nevím jestli i nadále bude O2 TV doplněk v Kodi udržovaný.

TP-Link routery

Citovat
@beitlj: hlavně jestli odpovědí na tvoje otázky zná vůbec samotné O2 :-) Mělo by to být tak, že nejdřív migrují tarifní zákazníky, kteří už dnes mají možnost vedle O2TV používat i Oneplay a po zmigrování budou mít už jen Oneplay.

Těžko říct, jestli po migraci těch s tarifem jednoho dne řeknou, že O2TV končí a nabídnou nějaký plán ve Oneplay nebo dojde také k nějakému automatickému převodu. Ale ve své podstatě by to bylo jen o tom, jestli si bude muset dělat účet ve Oneplay nebo bude převedený. Může se i stát, že žádná alternativa k O2TV Sport Premium ve Oneplay nebude a budou lidi nutit do nějakého s tarifů. I když ne hned, ale O2TV určitě skončí.

Co se týče podpory doplňku O2TV, tak ten můžu podporovat, dokud budu O2TV mít, takže asi max tři měsíce, jestli se nedostanou do skluzu. Kvůli tomu jsem ani převod do Oneplay neurychloval, což mi např. neumožňuje ve Oneplay změnit tarif. Zase na druhou stranu by i bez toho mohl být doplněk funkční až do konce O2TV. Nepočítám, že na straně O2TV budou dělat ještě nějaké razantní změny.

Citovat
(24.3.2025, 21:58)beitlj Napsal(a): Mohu tedy doufat že mi bude služba O2 TV Sport Premium poskytovaná i nadále v plném rozsahu? Nebo mi to O2 utne?

Můžete doufat do doby než přijdete na řadu. Pak byste měl od O2 dostat meil s datem převodu a s tarifem na který vás převádí. Předpokládám, že vás převedou na Extra sport za 599,- pokud nemáte internet od O2. Na převod všech si dávají tři měsíce.
https://www.o2.cz/lepsi-sluzby/tv#m-jak-...ay-a279257
Jen pro vás neplatí bod 1, protože platíte kartou
A pro info obsah informačního mailu, který jsem od O2 dostal, když jsem zrušil předplatné O2 TV Sport Premium na další období: "Dobrý den, O2 TV budete moci sledovat ještě do 30.04.2025. Pak dojde k jejímu ukončení. Dobíhající službu není možné aktivovat znova. Pokud ale budete mít v budoucnu zájem o O2 TV, stačí na www.o2.cz objednat nový tarif. Vaše O2". Prostě neakceptuji nárůst ceny z 239,- Kč na 599,- Kč během jednoho roku...

Citovat
bkv : Mě převádět do OP nebudou. O tom mi email přišel. Tak se těším na ukončující email. Ten ale pošlou asi na konci června když si teď strhli částku na další tři měsíce.

TP-Link routery

Citovat
Ahoj @waladir:

Predne bych ti chtel podekovat za to co jsi doposud udelal a delas pro tyhle doplnky,je to obrovsky kus prace a to te urcite hromada prace s novym resenim jeste ceka :)
DIKY MOC.
Dal bych se chtel zeptat na jednu vec,kterou jsem s tebou myslim resil uz v minulosti ohledne o2 tv doplnku.
Jednalo se o to ze pri prehravani sportovnich kanalu nebylo mozne prehravat obraz pres screen mirror resp sdileni obrazu.Problem nebo spis "vlastnost" byla tenkrat i v apce o2tv.Jakmile se dal sdilet obraz,na tv bylo videt jen menu aplikace,sel zvuk ale obraz ne.Pres tvuj doplnek se to ale dalo obejit a obraz se prenasel bez problemu.Nejsem si jisty, ale melo to neco spolecneho s HLS/web??No a ted je stejny problem zpet v aplikaci oneplay a take v tvem novem doplnku.Napriklad Nova pres prenos obrazu hraje jak v apce tak pres novy doplnek ale onplay sport 1 ne.Stary O2 doplnek porad funguje takze bych se spokojil i s nim, ale problem je v tom, ze po zavedeni oneplay mi obraz pri zivych prenosech porad prepina kvalitu a kouse se.Jako by nemeli kapacitu na streamy.Na oneplay to problem nedela ale nejde prenaset na tv/platno.A proto bych se chtel zeptat,jestli by nebylo mozne implementovat do oneplay doplnku stejne reseni jako je v o2tv doplnku?
Diky

Citovat
@mdoom@mdoom.net: nevím jestli to není blbost, ale mohlo by to souviset s DRM. O2TV má DASH stream bez DRM. U Oneplay některé kanály, např. sportovní, jsou jen s DRM. Hoď mi do SZ svůj email, můžu ti zkusit poslat Oneplay s úpravou, která bude preferovat HLS stream bez DRM. U TV by měl být k dispozici, u VOD obsahu ne, tam se použije DASH s DRM.

Citovat
@waladir: Já bych řekl, že to tím je. Účel DRM a jeho specifikace tohle myslím uvádí jak jeden z bodů, ve kterém podpora DRM v systému tomuhle musí zabránit. V protokolu zrcadlení už asi tahle ochrana není obsažena, tudiž skrz ní standardně stream s DRM neprojde. Takže HLS je jediná cesta.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Z doplňku dnes zmizela položka Živé vysílání.
Pokud ale vygeneruji playlist a EPG pro IPTV Simple klienta tak jdou programy spustit a přehrát.

TP-Link routery

Citovat
@beitlj: uff, to je dost divné. Zrovna Živé vysílání je natvrdo v kódu a zobrazení není ničím podmíněné. Zkus možná reinstalaci doplňku a restartni Kodi. Nenapadá mě proč by položka neměla být vidět.

Citovat
Tak provedeno a je to zpět.
Asi špatná konstelace hvězd.

TP-Link routery

Citovat
FYI v pátek u mě proběhla migrace do Oneplay, včera ještě O2 TV běžela a dnes již mám v tarifu No Content, tak jen abyste věděli, že O2 TV nenechají než všechny zmigrují...

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)