• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
Zip má 200kB, aktualizace v poho, ale sportovní kanály nejdou.

Citovat
výběr zápasu když jí je víc tak funguje ale sportovní kanály stále nejdou

Citovat
Ahoj, mě se nejde přihlásit. Log poslán.
Teď mě napadá, mám O2TV Zlatá s Voyo a když se hlásím do oneplay, tak mi to nabízí ze dvou možností.
Obě možnosti aktivní.
Oneplay nebo O2 TV Zlatá Voyo
U prvního je tarif komfort a u druhého je tarif Maximum.
Zda by to mohlo být tím?

Citovat
Ježiši, počkejte si. Ty sportovní kanály asi mají DRM, to maximálně by šlo kdyby byl web server a potom by si to někdo dal do O11 Ott Streamera a potom Widevine klíče.

Citovat
@PypykCeskeRepubliky: ano mají DRM, ale to by v doplňku neměl být problém. Zkuste mi někdo poslat ten log (s pokusu o přehrání). Pokud se objeví u MD výběr streamu, tak je to verze, kde by mělo přehrávání už fungovat.

@Keymag: pořešíme mailem, ale je velmi pravděpodobné, že to s kombinací více služeb souvisí.

Citovat
@waladir je dost možné že to nefunguje z důvodu že to Oneplay máme dočasné než nás převedou na oficiální balíček co tam má být, já mám u O2TV Air Sport plus a po přihlášení do Oneplay mám zároveň i Oneplay Sport Mini a to tam vůbec nemají a měl bych mít balíček Extra Sport ale mám ten původní s názvem mini teď

Citovat
@Wolfragen: pokud to jde pustit v prohlížeči, mělo by to jít i v doplňku. Mě to samozřejmě jde, ale to nemusí nic znamenat. Z logu by mělo jít zjistit, kde je problém. Pokud se objevuje hláška Problém při přehrání, zřejmě API vrátilo nějakou chybu.

Citovat
@waladir zkusil jsem na mobilu v kodi doplněk a tam to funguje tak to nechápu

Citovat
Jen se zeptám a ty kanály Oneplay Sport vysílají pouze s DRM?

Citovat
Takže na PC a boxu OSMC Vero V to nefunguje, jen na mobilu

Citovat
@Wolfragen: zkus poslat ten log, tam kde ti to nefunguje. Může to být chybějící knihovnou. Můžu přidat do nastavení InputStream Helper, který to dokáže vyřešit. Ale třeba je to nečím jiným.

@blacker91: DASH jen s DRM, HLS s i bez. Doplněk vybere dostupný stream podle priority DASH bez DRM, DASH s DRM a HLS bez DRM.

Citovat
Ok myslel jsem to tak jestli nemají na těchto kanálech výběr dostupných streamů nějak omezený. Děkuji za odpověď.

Citovat
Tak jsem zkusil poslední verzi a vyskočí mi červený křížek "Problém při přihlášení".

U o2 Tv jsem měl tarif Stříbrná. Teď to skočilo na přechodou dobu na nový tarif Maximum.

Citovat
@NajmiKenny: Zkus se přihlásit do O2TV, jestli nemáš zablokovaný účet a pokud to půjde, zkus mi poslat odkaz na log (viz. první příspěvek).

Do doplňku jsem doplnil InputStream Helper, který by měl nabídnout instalaci DRM knihovny, pokud chybí. V nastavení na záložce Widevine DRM lze zobratit informace, nainstalovat a odinstalovat knihovnu ručně.

Přiložené soubory
.zip   plugin.video.oneplay.zip (Velikost: 201,07 KB / Stažení: 115)

Citovat
Perfektní, na PC to jede.

Citovat
nejde na pc

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
@Wolfragen: podle té hlášky máš nainstalované Kodi z Windows Storu, do kterého nejde knihona pro decryptovaní streamu přidat. Bude potřeba Kodi přeinstalovat verzí s klasickým instalátorem (https://kodi.tv/download/windows/). Nejsem si teda jistý, jestli má verze z Windows Storu stejné umístění konfigurace, abys nemusel všechno znovu instalovat/konfigurovat.

Citovat
do boxu "OSMC vero V" se po aktualizaci k tomu doinstaloval i ten Widevine CDM a funguje to a na pc si to vyřeším, díky za snahu to zprovoznit, budu rád když přijde nějaký update vylepšení/oprav, jinak nejde zkrátit doba zpoždění streamu nebo to je maximum co jde a nebo to nejde ovlivnit ?

Citovat
(13.3.2025, 22:07)waladir Napsal(a): @NajmiKenny: Zkus se přihlásit do O2TV, jestli nemáš zablokovaný účet a pokud to půjde, zkus mi poslat odkaz na log (viz. první příspěvek).

Do doplňku jsem doplnil InputStream Helper, který by měl nabídnout instalaci DRM knihovny, pokud chybí. V nastavení na záložce Widevine DRM lze zobratit informace, nainstalovat a odinstalovat knihovnu ručně.
Díky za reakci  :-)

Na Oneplay jsem koukal celý večer. :-) Potom jsem chtěl vyzkoušet poslední verzi tvého ZIPu. Původní jsem odinstaloval, restartoval, promazal cash apod. Bohužel ... (Nokia 8010)

Na LOG se musím podívat - jak se to dělá.

Citovat
Díky @waladir: za skvělé doplňky
Po instalaci nejnovější verze  a zadání přihlašovacích údajů na původní Voyo mi funguje live tv a archiv.
Když zkusím pustit některé seriály - fungují třeba Kamarádi z Primy a viditelných jsou posledních několik dílů - dle mého poslední cca týden - soudím, že to je to co je v Archívu.
Při pokusu spustit cokoliv z bývalého Voya (Ulice, Ordinace, Jedna rodina) se zobrazí seznam několika starých dílů který nelze posunout (chybí posuvník) a při pokusu o jejich spuštění se zobrazí chyba - log z pokusu o spuštění Ulice zasílám do sz.
Obecně mi to přijde jako že O2 tv funguje, ale původní Voyo ne (předplatné na O2 jsem neměl, pouze Voyo)
Android doplněk na tabletu funguje s tímto účtem správně.

Díky za manželku :-)
Honza

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)