• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
Waladir je borec 1 já už jsem mu tam posílal drobný peníz na podporu a motivaci. Určitě taky doporučuju, kdo není šmejd (samozřejmě není to povinnost Tongue)

Citovat
Pravděpodobně poslední verze, která bude ve formě příspěvku. Kromě opravy nějakých chyb, na které jsem narazil, je změněný typ streamu u živého vysílání. Umožňuje přetáčení zpět.

@kkopi: má zakázaný přijem zpráv, ale teď už ho najdeš ;-) (v posledním/předposledním) příspěvku.

Citovat
Díky za skvělou práci, čekáme na server ?

Citovat
Je to tak, už se nemůžu dočkat  18 18 18

Citovat
Oneplay Server a řešení přímo pro TVH jsou k dispozi v https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-oneplay-server. Zase počítejte s tím, že se jedná o první verzi a mohou se objevit různé chyby a problémy. Oneplay Server je ke stažení  i v repozitáři v sekci Služby. Diskutovat pak můžete v uvedeném vláknu.

Doplněk byl přidaný do repozitáře. Proveďte instalaci doplňku z něj (může ho nainstalovat přes ruční instalaci se zachováním nastavení), ať se vám provádí automatické aktualizace. Ještě jsou nějaké věci, které budu chtít dodělat, ale zatím si dám oraz. Jednak kvůli tomu, že ten týden byl opravdu náročný a také ať mám prostor na opravu případných chyb.

Citovat
Zdravím, mě osobně přihlášení přes účet O2 funguje bez problémů.

Velice děkuji za doplněk OnePlay, poslal jsem drobný příspěvek jako poděkování a motivaci pro další vývoj

Citovat
Funguje někomu v doplňku Oneplay funkce "Pokračovat ve sledování" v Pořadech? Mě při pokusu o otevření hodí chybu.
Na androidu v aplikaci funguje správně.
Pokud je to jen můj problém, rád pošlu log.
Díky Honza

Citovat
@JanSyk: zkus log poslat. Může to souviset třeba s verzí InputStream Adaptive. Třeba v logu bude něco vidět. Testuju primárně na instalaci ve Windows s Kodi 21, a tam to funguje.

Citovat
Super! Funguje na STB - Homatics Box Q Android TV verze 10 i NTB - W11. Dovolil jsem si přispět na kávičku :).

Citovat
Ve verzi 1.0.1 jsou opravené chyby ve správě kanálů. Musel jsem změnit strukturu dat o kanálech, ale snad jsem to udělal tak, aby se nic nerozbilo :-) Dále je upravené spouštění živého vysílání z IPTV SC, kde už také lze přetáčet zpět. Do nastavení jsem přidal položky InputStream Helperu, který tam už byly, ale při některé aktualizaci z něj vypadly.

Citovat
pls, kde stáhnu poslední verzi 1.0.1? Asi jsem slepej, ale nikde nevidím možnost stažení  :-(
Čekal jsem na finální verzi - prozatím mi ani jedna nefungovala.

Díky.

Citovat
@NajmiKenny: doplněk je už v XBMC Kodi CZ/SK repozitáři. Pokud bys tam viděl verzi 1.0.0, tak na repozitáři v kontextovém menu vyber Zkontrolovat aktualizace.

Citovat
Díky za skvělou práci, vše funguje. Jeden tip: nešlo by do úvodního menu přidat rovnou odkaz na Voyo produkci?

Citovat
@CZMiki: zkusím tam přidat oblíbené položky, které půjdou využít jako zkratky. Nebude to hned, ale píšu si to do todo listu.

Citovat
(16.3.2025, 19:44)waladir Napsal(a): @NajmiKenny: doplněk je už v XBMC Kodi CZ/SK repozitáři. Pokud bys tam viděl verzi 1.0.0, tak na repozitáři v kontextovém menu vyber Zkontrolovat aktualizace.

Díky za rychlou odpověď.
Chtěl jsem hned vyzkoušet na noťasu, kde mám Win 10 a verzi Kodi 20.5.
Přihlášení proběhlo v pořádku, stáhl jsem si EPG apod. Ale nejde nic přehrát. Hláška "problém při přehrávání" a dále "přehrávání selhalo atd".

Večer zkusím na Androidu. Tam mám Kodinerds 20.4.

Citovat
Tak vyzkoušeno - nefunguje  :-(

Citovat
@NajmiKenny: když tak pošli log se zapnutým protokolováním ladění, jak je popsané v prvním příspěvku. Z něj by mělo jít vykoukat, kde je problém. Existuje ruzní varianty služeb, účtů a balíčku, typů kanálů atd. a při vývoji a testování používám jen svůj účet, který všechno ani zdaleka neobsáhne. Je možné, že tam máš nějakou nestandardnost, s kterou nepočítám a ani počítat nemůžu. Ale nějak to vyřešit snad půjde.

Citovat
Řazení kanálu funguje po updatu, díky

Citovat
I já jsem poslal malý příspěvek. Děkuji, jsi král!!! Vše funguje parádně

Citovat
Ve verzi 1.0.2 je opravená chyba, o které psal @JanSyk:

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)