• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
Vše funguje jak má, díky za práci a úsilí :)
Dotaz: jde řadit v oneplay generovaný stream, mám na mysli aby např. nova byla na 3.mistě (u oneplay je na 1.), nebo až pak v v zařízení? Mám pocit, že u O2 to šlo přímo na portálu.
Díky za info.

Citovat
@hofikhof: playlist má pořadí kanálů, jaké přijde v datech. Ve Oneplay je vázaný na profil a mají tam oblíbené kanály, které se zobrazí na začátku. Ale vyloženě změnu pořadí nebo nějaké úpravy seznamu kanálů jsem tam nenašel. Takže možná bude nutné řezení řešit opravdu až na zařízení.

@hofikhof: nevšimnul jsem si, že tohle vlákno k Oneplay doplňku a ne k Oneplay Serveru. V doplňku v Nastavení Oneplay  - Kanály - Ruční editace, můžeš pořadí měnit + si také vytvářet vlastní skupiny kanálů. Je to řešení čistě na straně doplňku, nezávislé na Oneplay.

Citovat
Já jsem si na NTB v oneplay (VOYO) nastavil vlastní pořadí – oblíbené (označené hvězdičkou) a když zapnu STB do TV tak to pořadí (oblíbené) je totožné. Samozřejmě se to samé načte i v KODI. Do TV nedostanu KODI, a proto do TV (LG) používám STB s KODI.

Citovat
Nevim jak je to přesně s pořadím kanálů v doplňku Oneplay, ale když se například přihlásíš na Oneplay v original aplikaci v mobilu, tak tam si jde seřadil kanály podle svých preferencí na každý Profil vzlášť.
Stačí apku spustit, vpravo nahoře klepnout na Profil.
klepnout na Spravovat profily
klepnout na Profil, který chcete upravit,
kde dole je Oblíbené kanály a mužete seřadit pořadí.
Pořadí se určuje podle pořadí zaklikávání jednotlivých programů.

Do kodi se to pak přenese tím, že v doplnku Oneplay v nastavení - kanaly - a dát kompletni reset.
pak já ještě dělám v kodi - nastavení - system - PVR a živé vysílání - obecné - vymazat data
po provedení vypnout a zapnout kodi
Tím se to promítne i do IPTV-SC

Tady je výhoda, že to je na Profilu Oneplay a pokud to máte na více zařízeních jako já tak se to všude přenese, a nemusím to dělat na každém zvlášť.

Citovat
Tím, že jsem to měl bez práce v doplňku (kód jsem přebral s O2TV doplňku, tak jsem to nezkoumal. Dnes jsem se díval na web a tam jsem nepřišel na to, jak změnit pořadí, jen šel kanál oznažit jako oblíbený, aby se zobrazoval předčasně. Pokud je možnost to udělat v aplikaci nebo na webu, tak je to dobře. V doplňku to jde také, takže si stačí vybrat :-)

Citovat
Konečne jsem rozchodil Paypal a waladirovi též posílám na kávu 35 . 5

Citovat
Nechcem byt nevdacny, chcel by som len sa spytat ci sa da nejakym sposobom nastavit aby sa pred epizodami serialov miesto "piconu" (obrazku z epizody) zobrazoval bezny stavovy symbol (nevidene, rozpozerane, videne) lebo takto je to dost neprehladne. vdaka za pochopenie

Citovat
@rab001: myslíš něco takového?

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
ano. takze to je vec nastavenia?kde to najdem?

Citovat
@rab001: to se bude muset upravit v kódu. Mám to v plánu, spolu s doplnění dat k pořad a úprav vzhledu, nejen u epizod. Jen jsem se k tomu zatím nedostal. Už mi teda přistál i jeden PR na githubu, který zrovna typ obsahu u epizod nastavuje, ale budu procházet všechno. Takže prosím vydrž, dočkáš se :-)

Citovat
jasne v poho.vdaka za odpoved.len ma zaujimalo ci to nie je mojou neznalostou.pockam si...vdaka za tvoju pracu

Citovat
Ahojky, umel by tady treba nekdo popsat presne nastaveni SC v kodi pro oneplay? Jak nastavit catchup, timeshift atd aby vse makalo... JiRo vypada to skvele ty fotky... jde to nastavit obecne nebo to je tvoje uprava? 

Ahoj Bajtik

Citovat
@Bajtik: ono by snad nic speciálního nemělo být potřeba. Tj. nastavíc cestu k playlistu a EPG, na záložce Catchup ho zapneš, případně si tam upravíš okno. Jediné, co může zlobit je tuším Vyrovnávací pamět před spuštěním programu, která by měla být 0. Jinak to posouvá čas začátku, pořadu a doplněk pak nemůže podle něj najít pořad v EPG.

Citovat
Super. Díky

Citovat
@Tomas333111: na fóru byl doplněk jen na začátku, kdy se daly čekat různé fatální problémy. Teď už si doplněk můžeš nainstalovat z XBMC Kodi CZ/SK repozitáře, kde ho najdeš mezi Video doplňky.

Citovat
Ve verzi 1.1.0 je k pořadům v kategoriích stahují detailní informace. Protože je to nutné dělat pro každou položku, první zobrazení seznamu může trvat delší dobu. Data se ale lokálně ukládají, takže další načtení je už rychlé. V nastavení se dá  dotahování detailů vypnout, případně smazat nakešovaná data. Zároveň jsou nastavený typ obsahu, který ovlivňuje zobrazení.

Citovat
Ve verzi 1.1.1 jsou opravené spouštění pořadů z TV v Kategoriích a kanálů, kde je dostupný HLS stream, kde nefungovalo přehrání s možností přetočit stream zpět (Krb, Africké nebe). Ještě je ošetřené načítání sezon, kdy se v seznamu mohly objevit jen ty, které jsou dostupně v TV vysílání.

Citovat
Wink 
(21.3.2025, 17:57)waladir Napsal(a): Ve verzi 1.1.1 jsou opravené spouštění pořadů z TV v Kategoriích a kanálů, kde je dostupný HLS stream, kde nefungovalo přehrání s možností přetočit stream zpět (Krb, Africké nebe). Ještě je ošetřené načítání sezon, kdy se v seznamu mohly objevit jen ty, které jsou dostupně v TV vysílání.

No parada.... jdu to upgradovat... ty se ale činíš....   1

Citovat
U mě všude stejný problém u Kodi 20.5. Hláška "problém při přehrávání". EPG i playlist se stáhne (takže původní problém s přihlašováním je vyřešen).
Asi zkusím stáhnout Omegu 21  ;-)

EDIT: tak stažena Omega a stále stejný problém :-( Musím se podívat, jak stáhnout LOG a odeslat na kontrolu :-)

Citovat
Díky, funguje skvěle, pozornost zaslána.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 6 host(ů)