• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
@jps68: zkus mi poslat log. Email ti napíšu do SZ. Podívám se alespoň co máš za verze Kodi, ISA, Widevine a možná tam bude vidět ještě něco podstatného k pádu.

@Michal.six: playlit vytvořiš ručně, kliknutím na Generovat playslist v nastavení. Vygeneruj ručně i EPG a pak v PVR a Živé vysílání vymaž všechna data a restartni Kodi. Měl by se načíst znovu celý playlist i EPG. Pokud vidíš kanály a né pořady, bude nějaký problém s EPG. Ale rozhodně by těch kanálů nemělo být tisíce.

@jps68: povol si prosím příjem soukromých zpráv

Citovat
(02.4.2025, 12:11)waladir Napsal(a): @jps68: zkus mi poslat log. Email ti napíšu do SZ. Podívám se alespoň co máš za verze Kodi, ISA, Widevine a možná tam bude vidět ještě něco podstatného k pádu.

@Michal.six: playlit vytvořiš ručně, kliknutím na Generovat playslist v nastavení. Vygeneruj ručně i EPG a pak v PVR a Živé vysílání vymaž všechna data a restartni Kodi. Měl by se načíst znovu celý playlist i EPG. Pokud vidíš kanály a né pořady, bude nějaký problém s EPG. Ale rozhodně by těch kanálů nemělo být tisíce.

ahoj ja treba pouzivam tcl c 735 a epg se mi na ni kolikrat nenacte ani po vymazani dat a dost s tim bojuji

Citovat
@voltov: pokud máte problémy, je dobré poslat log resp. odkaz z Kodi Logfile Uploaderu do soukromé zprávy, jak je popsané v prvním příspěvku. Pokud to není nějaký globální problém, který dokážu nasimulovat, tak se bez logu hodně obtížně zjišťuje, kde by mohl být problém. Zvlášť když vám Kodi běží na něčem co nemám k dispozici.

Citovat
Tak dost podobná situace jak již výše zmíněná.
Kodi při spuštění sportovních kanálů vždy spadne a to i dokonce při přehrávání pořadů.
Ať už se jedná o Oneplay originály, nebo další kategorie, vždy stejný výsledek.

Citovat
Ve verzi 1.2.5 kromě omezení zobrazení nejnovějších epizod na poslední sérii lze v nastavení zapnout preferenci HLS streamu. U IPTV by to mělo pomoct při problémech s DRM. Má to i nějaká omezení, např. nepůjdou pravděpodobně pusti kanály typu Krb nebo XXX kanály. Také alespoň v části kategorií, kde není k dispozici HLS bez DRM, se použije DASH s DRM, jako doposud.

@AkSiLenT: bohužel ještě nikdo nebyl schopný poslat log po pádu. Určitě to neznamená, že z něj půjde zjistit, kde je problém, bez něj to je bohužel jistota.

Citovat
(02.4.2025, 20:37)waladir Napsal(a): Ve verzi 1.2.5 kromě omezení zobrazení nejnovějších epizod na poslední sérii lze v nastavení zapnout preferenci HLS streamu. U IPTV by to mělo pomoct při problémech s DRM. Má to i nějaká omezení, např. nepůjdou pravděpodobně pusti kanály typu Krb nebo XXX kanály. Také alespoň v části kategorií, kde není k dispozici HLS bez DRM, se použije DASH s DRM, jako doposud.

@AkSiLenT: bohužel ještě nikdo nebyl schopný poslat log po pádu. Určitě to neznamená, že z něj půjde zjistit, kde je problém, bez něj to je bohužel jistota.

V tom případě bych zítra dle návodu zkusil a snad se mi podaří vygenerovat a zaslat.
Přeci jen jsem nováčkovský "patlal" :-) .... tak uvidíme

Citovat
Ve Windows mám problémy s dll knihovnou MSVCP140.dll, jeden její modul byl aktualizovaný 1.4. Projevuje se mi to tím, že mi Kodi krátce po startu spadne. Před 1.4. vše fungovalo normálně. Mám ve Windows několik testovacích instalací Kodi, od verze 17 až po nightly 22. Do verze 20 včetně, fungují všechny, verze 21 i 22 padají. Neříkám, že je to stejný porblém, ale možná to s tím souvisí.

Citovat
@JiRo: Tady to zřejmě padá u videí s Widevine DRM.

Alespoň u IPTV by mělo pomoct zapnutí preference HLS streamu.

Citovat
@waladir: Jo, to je mi jasné, ale víme, jak u u Windows a jejími závislostmi na knihovnách chodí. Bylo by dobré, pokud by se někdo, kdo ty porblémy hlásil, podíval do logů systému.

Citovat
(02.4.2025, 18:10)voltov Napsal(a):
(02.4.2025, 12:11)waladir Napsal(a): @jps68: zkus mi poslat log. Email ti napíšu do SZ. Podívám se alespoň co máš za verze Kodi, ISA, Widevine a možná tam bude vidět ještě něco podstatného k pádu.

ahoj ja treba pouzivam tcl c 735 a epg se mi na ni kolikrat nenacte ani po vymazani dat a dost s tim bojuji

diki to smazani  dat pomohlo uz to funguje dik

Citovat
Spustil jsme si poslední kumulativní update Windows, ani po něm se to ale nezlepšílo. Pak jsme zkusil přeinstalovat jednu z instalací kvůli Visual C++ Redistributin Pack a to pomohlo. Všechny isntalace Kodi 21 a 22 začaly fungovat, chyba knihovny MSVCP140.dll už se neobjevuje a Kodi běží jak má.

Přenesel jsem do narychlo vytvořeného testovacího Kodi 21.2 doplněk OnePlay z LibreELEC, spustil kanál OnePlay Sport 1. První se ohlásila instalace  Widevine, tu jsem tedy spustil, intstalovala se verze 4.10.2891.0, a po jejím ukončení znova zkusil spustit kanál OnePlay Sport 1 a opravdu, Kodi spadlo. Tak jsem jako další krok zkusil předchozí verzi 4.10.2830.0. S ní se kanál OnePlay Sport 1 přehrává bez problémů. Takže měl @waladir: opět pravdu. 1 Otázka je, jestli se teď problémy neprojeví zase u nějakých jiných kanálů...

Citovat
Má pravdu, předseda! Díky @JiRo: ! Opravdu pády způsobuje nová verze Widevine knihovny. Pokud vám Kodi při puštění některých streamu padá, v nastavení doplňku v InputStream Helper/Widevine v Nastavení InputStream Helper vyberte Restore Widevine CDM library ... a tam vyberte verzi 4.10.2830.0 nebo starší. Postižená je poslední 4.10.2891.0. Kdybyste měli čistou instalaci a nebylo možné vrátit zpátky starší verzi, tak mi napište SZ.

Ve verzi 1.2.6 jsem vyhodil volání InputStream Helperu, který zajišťuje automatickou instalaci Widevine knihovny a pravidelnou aktualizaci.

Citovat
Ve verzi 1.2.7 jsou opravy hlavně v nahrávkách, které nešly mazat, případně se nezobrazovaly nahrané zápasy. Díky @Keymag: za nahlášní.

Citovat
Ahoj,čím to je,že občas mi nefunguje položka archiv?Sem tam to vyhodí chybu oneplay doplňku...Občas nachvilku pomůže vymazat keš...

Citovat
@GarfieldM: je to zavlečenou chybou v jedné z předešlých aktualizací, ale ve verzi 1.2.7 by to už mělo jít. Pokud se ti nová verze neukazuje tak na repozitáři vyber v kontextovém menu Zkontrolovat aktualizace.

Citovat
Ahoj, poslední dobou, zdá se, že od spuštění Oneplay, mě začalo blbnout přehrávání přes IPTV Simple Clienta. Jak O2TV, tak Oneplay. Zamrzá na několik sekund obraz, načítá se, rozjede se a nepravidelně a často se to opakuje. Na nějaký čas pomůže odinstalace a následná instalace IPTV Clienta. Přehrávání přes doplňky O2TV a Oneplay se zdá v pořádku. Ty ale přímo nepoužívám. Před spuštěním Oneplay jsem žádný problém neměl. Může to s tím souviset? Android TV Philips, Kodi 21.2.

Citovat
@Jaffa: je to zvláštní. Mohlo by to být nějakými problémy na straně O2TV/Oneplay, kde se v obou streamuje ze serverů Cetinu, ale to by bylo stejné i v doplňku. Při použití IPTV SC je na začátku jen jeden krok navíc, kdykdy se zjišťuje co se má pustit. Zbytek je už identický a nijak se neliší. Zkus preventivně downgrade IPTV SC na nějakou starší verzi, případně ISA, jestli to nesouvisí s nějakým updatem.

Citovat
Dobrý den. Moc děkuji za doplňek. Jen prosím krátký dotaz. Zprovozním nějak zpětné přehrávání i přes IPTV klienta? Tak abych mohl normálně klikat v EPG? Nebo musím přes pouze přes doplňek? Ptám se pro ženu 1 Děkuji

Citovat
@bejvalo: v nastavení IPTV SC je potřeba jen zapnout catchup (v seznamu záložek v nastavení je potřeba odscrollovat trochu dolů) a pokud je zapnutý timeshift, tak nastavit posun času na 0. V televizním programu by se u pořadů měly zobrazit zelené puntíky a v kontextovém menu Přehrát program. V nastavení lze nastavit i výchozí akci, aby se dal pořad pustit jen kliknutím.

Citovat
Ve verzi 1.3.0 jsem mj.  dstranil stahování detailních dat o pořadech ve výsledcích vyhledávání. Pokud jsou už nakešované, tak se zobrazí. Tím, že obsahují často velké množství položek, tak dotahování ke každé položce trvalo desítky vteřin.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)