Témat: 0
Registrován od: 03/2025
Hodnocení:
0
Tak dost podobná situace jak již výše zmíněná.
Kodi při spuštění sportovních kanálů vždy spadne a to i dokonce při přehrávání pořadů.
Ať už se jedná o Oneplay originály, nebo další kategorie, vždy stejný výsledek.
Témat: 129
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
997
Ve Windows mám problémy s dll knihovnou MSVCP140.dll, jeden její modul byl aktualizovaný 1.4. Projevuje se mi to tím, že mi Kodi krátce po startu spadne. Před 1.4. vše fungovalo normálně. Mám ve Windows několik testovacích instalací Kodi, od verze 17 až po nightly 22. Do verze 20 včetně, fungují všechny, verze 21 i 22 padají. Neříkám, že je to stejný porblém, ale možná to s tím souvisí.
Témat: 8
Registrován od: 11/2016
Hodnocení:
1
03.4.2025, 18:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.4.2025, 18:12 uživatelem GarfieldM.)
Ahoj,čím to je,že občas mi nefunguje položka archiv?Sem tam to vyhodí chybu oneplay doplňku...Občas nachvilku pomůže vymazat keš...
Témat: 0
Registrován od: 03/2021
Hodnocení:
2
Ahoj, poslední dobou, zdá se, že od spuštění Oneplay, mě začalo blbnout přehrávání přes IPTV Simple Clienta. Jak O2TV, tak Oneplay. Zamrzá na několik sekund obraz, načítá se, rozjede se a nepravidelně a často se to opakuje. Na nějaký čas pomůže odinstalace a následná instalace IPTV Clienta. Přehrávání přes doplňky O2TV a Oneplay se zdá v pořádku. Ty ale přímo nepoužívám. Před spuštěním Oneplay jsem žádný problém neměl. Může to s tím souviset? Android TV Philips, Kodi 21.2.
Témat: 17
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
463
Ve verzi 1.3.0 jsem mj. dstranil stahování detailních dat o pořadech ve výsledcích vyhledávání. Pokud jsou už nakešované, tak se zobrazí. Tím, že obsahují často velké množství položek, tak dotahování ke každé položce trvalo desítky vteřin.