Témat: 0
Registrován od: 12/2016
Hodnocení:
0
vlc ani kodi mi nejde Docker je co, vim že je naistlovaný
Témat: 9
Registrován od: 06/2018
Hodnocení:
4
funguju vam tie MD programy? zakazdym sa mi zobrazia len dve obrazovky prenosov vedla seba, nerozumiem ako to funguje
Témat: 9
Registrován od: 06/2018
Hodnocení:
4
29.3.2025, 18:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.3.2025, 18:40 uživatelem Apollo.)
no ja mam Oneplaysport1 to iste co na Oneplaysport1md1 md2 atd. proste stale su to len obrazovky vedla seba, zakazdym ma hodi na stream 2043 co je oneplaysport1
ale ja nechcem vyuzivat epg od oneplay, to bez toho nepojde?
Témat: 129
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
997
Jen upozorňuji, že EPG pro OnePlay Sport kanály jsou často finálně aktualizované až v den zápasů, takže zejména u multidimenzí (MD) tam dochází k podstatným změnám i na poslední chvíli. Aktualizuji vždy v 6:00 ráno, a přesto se mi dnešní večerní zápas ELH Sparty s Kometou na OnePlay Sport 4, včetně jednotlivých streamů multidimenze, do EPG nedostal správně nebo vůbec. Ten samý zápas vysílaný současně i na One Play Sport 1 tam ale správně byl. Zbrkle jsem začal hledat problém v datech, a protože ve výsledném xmtv souboru skutečně data pro MD steramy nebyla, tak mě ještě napadlo jen spustit generaci ručně znova. A po ní se vše srovnalo. Znamená to, že je třeba počítat s tím, že změny v EPG budou u těchto kanálů asi časté i na poslední chvíli a tak pokud chcete mít data v EPG v pořádku, je třeba automatickou aktualizaci EPG provádět častěji a možná v časech dne, kdy je pravděpodobné, že ke změně může ještě dojít. Což asi nebude čas před 6. hodinou ranní.
Témat: 2
Registrován od: 09/2016
Hodnocení:
3
Ako to mate s titulkami u programu BBC First? Ja ked si vytiahnem link z Oneplay serveru a vlozim nap. do tvmate, tak mi na BBC First titulky idu, no v kodi cez iptv simple klient-a aj napriek tomu, ze ich mam povolene ich nezobrazuje.
Témat: 17
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
465
Titulky jsou opravdu součástí manifestu. Zkoušel jsem ve volání API různé formáty a prošlo jen vtt a ttml. Při přehrávání se nezobrazují žádné. V logu je vidět, že ISA stopu s titulky otevře, stahuje jednotlivé segmenty ale nic se nezobrazí. Stejný problém jsme řešily u O2TV, kde byly titulky v TTML, ale ne textové, ale v PNG. WebVTT by měl ISA podporovat od verze 20, ale je možné, že tam je nějaká vyjímka nebo problém. Něco jsem k tomu našel, ale buď se to týkalo starších verzí nebo to není relevantní.